SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Hani işkence filmlerinden falan kastettiğim anlaşılmasın. (Onları saymıyoruz) Tüm sinema tarihindeki en özgün çekilmiş ölüm sahnesi sizce nedir? Benim seçimim bir Jean Paul Belmando filmi Spoiler Inter Star'ın paso JPB filmi verdiği zamanlardı. Film bir soygun filmi. Çete çöl gibi bir yere gömülmüş kara para dolu bir depoyu soymaya gidiyor. Birbirlerine düşüyor, herkes birbirini vuruyor. En sona kalan kötü adam JPB'yi vurup ölmeden çukura atıyor. Tam parayı almaya gidecekken çişi geliyor adamın işiyor ve aslında işediği toprağın altında yüksek gerilim hattı olduğu için ölüyor. Filmin adı Marjinal'dı yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Old boy daki intihar sahnesi cok hosuna gitmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 control filmine ıan curtis'in intiharı(pek matah i durum yoktu alında ben filmden cok etkilendim o da grubu yıllarca dinlemekten olsa gerek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Anthony Hopkins'in ölümü "Meet Joe Black" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Resarvour dogs filminde arabada yaralı adamın oyunculuğu bence müthşti. (tam hatırlayamadım da o adam ölüyomuydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 kessinlikle taxidermia'nın sonu. anlatılmaz yaşanır, bulun izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 son samurayda harakiri yapan o samuray kabilesi şefinin ölümü çok güzeldi...yani o sahne mükemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 V for Vendetta'da V'nin Delia'yı(doktor kadın) öldürmesi. Çok etkileyiciydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Kızıl Ekim'de İkinci Kaptanın ölüm sahnesi geldi aklıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 darth vader ın sidious u lightning saçarken aşşağı fırlatmasına bayılıyorum ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ombakkombak said: Kızıl Ekim'de İkinci Kaptanın ölüm sahnesi geldi aklıma... orda bende etkilenmiştim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 the heat filmin adı. Robert de Niro - Al Pacino ikilisi. Filmin son sahnesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Spoiler topiği, dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Kenshin OAV da Tomoe yi boydan boya yardığı zaman ... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ha bir de Sel (Hardrain) filmi var. SpoilerSniper silahıyla pusu yaparken keskin nişancı dürbününden giren kurşunla ölen öğretmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 [spo=Hero]Hero'da ki Jet-li'nin ve iki aşığın ölümleri çok iyidi bence.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Terminatorün sonunda ki hani zincire tutunup kendini erimiş metalin içine indirmesi süperdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 the good, the bad, and the ugly de angel eyes'ın ölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 6. HİSTE BURUS VİLSİN ÖLÜ OLMASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 doğru cevap geldi konu kitlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Dancer in the dark Dancer in the dark filminde selma'nın(björk) asılarak idam edilmesidir.Ben bugüne kadar bu kadar gerçekçi idam sahnesi görmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olasýlýksýz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 'crank' te Chev Chelios'un helikopterden düşüp yerde sektikten sonra ölümü çok başarılıydı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 My Girlfriend'miydi çocukluk filmlerinden biridir,Makauli Kalkin ölmüştü arı sokmuştu bi ton,fena ağlamıştım çok etkilemişti beni. Yaş 8 falandı snrm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Xaenin said: Spoiler topiği, dikkat. Evet arkadaşlar biraz dikkat edelim,bu filmleri izlemeyenlerde olabilir zevklerine etmeyelim. Ayrıca sabah buraya bir yazı daha yazmıştım,gönderde demiştim hatta ama uykulu kafanın etkisi olsa gerek başka bölüme yolladım galiba :) neyse işte; Pati Sadist çıktı demiştim,ölüm sahnesi nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar