SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Hani işkence filmlerinden falan kastettiğim anlaşılmasın. (Onları saymıyoruz) Tüm sinema tarihindeki en özgün çekilmiş ölüm sahnesi sizce nedir? Benim seçimim bir Jean Paul Belmando filmi Spoiler Inter Star'ın paso JPB filmi verdiği zamanlardı. Film bir soygun filmi. Çete çöl gibi bir yere gömülmüş kara para dolu bir depoyu soymaya gidiyor. Birbirlerine düşüyor, herkes birbirini vuruyor. En sona kalan kötü adam JPB'yi vurup ölmeden çukura atıyor. Tam parayı almaya gidecekken çişi geliyor adamın işiyor ve aslında işediği toprağın altında yüksek gerilim hattı olduğu için ölüyor. Filmin adı Marjinal'dı yanılmıyorsam
keldron Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Old boy daki intihar sahnesi cok hosuna gitmişti...
irin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 control filmine ıan curtis'in intiharı(pek matah i durum yoktu alında ben filmden cok etkilendim o da grubu yıllarca dinlemekten olsa gerek)
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Anthony Hopkins'in ölümü "Meet Joe Black"
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Resarvour dogs filminde arabada yaralı adamın oyunculuğu bence müthşti. (tam hatırlayamadım da o adam ölüyomuydu :)
sir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 kessinlikle taxidermia'nın sonu. anlatılmaz yaşanır, bulun izleyin :)
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 son samurayda harakiri yapan o samuray kabilesi şefinin ölümü çok güzeldi...yani o sahne mükemmeldi
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 V for Vendetta'da V'nin Delia'yı(doktor kadın) öldürmesi. Çok etkileyiciydi lan
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Kızıl Ekim'de İkinci Kaptanın ölüm sahnesi geldi aklıma...
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 darth vader ın sidious u lightning saçarken aşşağı fırlatmasına bayılıyorum ben şahsen
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ombakkombak said: Kızıl Ekim'de İkinci Kaptanın ölüm sahnesi geldi aklıma... orda bende etkilenmiştim =)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 the heat filmin adı. Robert de Niro - Al Pacino ikilisi. Filmin son sahnesi.
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Kenshin OAV da Tomoe yi boydan boya yardığı zaman ... :/
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ha bir de Sel (Hardrain) filmi var. SpoilerSniper silahıyla pusu yaparken keskin nişancı dürbününden giren kurşunla ölen öğretmen
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 [spo=Hero]Hero'da ki Jet-li'nin ve iki aşığın ölümleri çok iyidi bence.[/spo]
xieon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Terminatorün sonunda ki hani zincire tutunup kendini erimiş metalin içine indirmesi süperdi bence
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 the good, the bad, and the ugly de angel eyes'ın ölümü
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Dancer in the dark Dancer in the dark filminde selma'nın(björk) asılarak idam edilmesidir.Ben bugüne kadar bu kadar gerçekçi idam sahnesi görmedim..
olasýlýksýz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 'crank' te Chev Chelios'un helikopterden düşüp yerde sektikten sonra ölümü çok başarılıydı bence
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 My Girlfriend'miydi çocukluk filmlerinden biridir,Makauli Kalkin ölmüştü arı sokmuştu bi ton,fena ağlamıştım çok etkilemişti beni. Yaş 8 falandı snrm.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Xaenin said: Spoiler topiği, dikkat. Evet arkadaşlar biraz dikkat edelim,bu filmleri izlemeyenlerde olabilir zevklerine etmeyelim. Ayrıca sabah buraya bir yazı daha yazmıştım,gönderde demiştim hatta ama uykulu kafanın etkisi olsa gerek başka bölüme yolladım galiba :) neyse işte; Pati Sadist çıktı demiştim,ölüm sahnesi nedir ya?
Öne çıkan mesajlar