dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Saat 2300 civarı falan tahminen 23,10 neyse, alt kattan kısa sanırım 30-45snlik bir müzik sesi geliyor. ama gümbür gümbür! yere bastığım ayaklarımın altında (yere başka neyle basıcaksam) hissediyorum titreşimleri! o derece.. şimdi dedim ya 30-45sn bişi diye. bitiyor veee yeniden başlıyor ^_^ biraz bekledik. adamlar yeni taşındı sanıyorum (komşuluk ilişkileri yok bizde. tanımıyorum adamları) şimdi hemen zorlamayalım elemanları. polisi arasam, tatsızlık çıkacak şimdi. bi de ben ses yaptığımda bana karşı kullanılacak bişi vermek istemiyorum. ama saat geç oldu lan! 23,25 DAN DAN DAN mop ile (vileda yer silme şeysinin borusu işte) yere vuruyorum. sonra parkede bişi oldumu diye eğilip bakıyorum.. görüntü komedi yani. sonra duvara vurdum biraz. Kardeşim gülmekten kırılıyor.. dedim "nedir olay müdür?" aldı mopu duvara durdu. tabii sopanın silinen tarafı ile değil, diğer tarafı ile vuruyoruz doğal olarak. her vurduğunda o tüylü kısmı salak salak sallanıyor. görüntü harbi çok komik, aptalca bi komikliği var.. güldük biraz işte. 23,35 number one'da berbat bi şarkı çalıyordu (berbat müzik dinlemek için birebir zaten number one) açtık sesi sonuna kadar! ZANGUR ZUNGUR! Tvnin sesi gerçekten çok çıkıyormuş. Hiç bu kadar açmamış olmamıza şaşırdık önce. Ama sonra açmamamıza gerek olmadığını da idrak ettik. Ben de akustik trauma var. yüksek ses çınlatıyor kulanları.. SZNNNNNNNN! şeklinde kulak çınlama efekti verebilirim ((>_<)) 23,50! ses devam ediyor.. ve hâlâ aynı müzik! dım dım dım da dım dım dım.. sanki ikinci dünya savaşı oyunu açılış menüsü müziği falan. (mp3 yok şarkının elimde kafanızda öyle canlandırın işte) Olacak gibi değil. Aşağıya indik zile basıyoruz. Ding Dong! cevap yok, Ding Dong.. cevap yok.. 5-6kere bastık cevap yok. geri döndük 00,04 tam saati hatırlıyorum. dedim "yöneticiye gideyim. adama bişi mi oldu acaba?" gittim ama camdan gördüğüm kadarı ile ışıkları yanmıyor. çalmadım hiç kapıyı. geri döndüm. 00,10 müzik devam ediyor. kaçıncı tekrar bilmiyorum ama sinirlerim tepemde! yan komşu da yönetici yardımcısı mı, üye mi ne.. gittim kapıyı çaldım cevap yok. "Lan bu adam sadece bize mi ses yapıyor? Tek bize mi ses geliyor ulan!" diyordum.. en alk kattan birisi kapısının kilidini açtı.. KLANK, KLANK, TAAK! çıktı ben adamın kolunu görüyorum sadece aşağıya baktığımda. ve söylene söylene sigortasını kapattı herifin! Küfrede küfrede eve geri girdi.. neticede evde rahatız şimdi, ses yok. siz de yüksek ses yapan komşunuzun sigortasını kapatınız efendim. en kolay yöntem bu imiş (tabii kaçmayı unutmayın hızlıca) birileri istanbula vize uygulansın falan diyordu. şehir magandalarının şehirdışına sürülmesi gibi bir madde var mıydı orada acaba? varsa imzalayabilirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 gurultu yapmak isteyen mum isiginda futbol da oynar, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sigortası kapatılan gürültücü sigortasını geri açmıyorsa ya sevişiyordur yada patlangoçtur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 asdsafha iyimiş. benim de aklıma zamanında yaşadığımız bi olay geldi çok farklı ama anlatıyım yine de. bizim bi önceki evde elektrik tesisatında bi sorun olmuştu, en üstteki iki banyodan bizimki ve bi alttaki yani) biri kullanıldığında elektrik çarpıyordu dairelerdeki herhangi bir musluktan akan sudan, bildiğin böyle hafif hafif çıt çıt diye ehuheha (hani çakmakların içindeki şeyi çıkartıp çarparsın arkadaşını falan aynen öyle). ben duştayken alt komşu elektrik çarpıyo diye bizim sigortaları kapatmıştı, hayatımda o kadar küfür ettiğimi hatırlamıyorum sdfhjk. sonra kapıyı açıp adama elektriği kapadın voltajdan bilgisayar bozuldu dedim ödü bokuna karıştı yuttu salak, acıdım sonra bozulmamış dedim sdf. öteki gün elektrikçi çağırdı düzelttirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 o anlaşmayı bende imzalamak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 sigortası kapatılan adam iriyse savunmaya bak -komşum sigortaların atmış heralde bende şimdi onları kaldırcektim. abdala malum olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Malkor said: sigortası kapatılan gürültücü sigortasını geri açmıyorsa ya sevişiyordur yada patlangoçtur :) 2.sinden şüpheleniyorum.. aslında eve termal kamera lazım. adam öldü mü, yaşıyor mu, uçmuş mu görebilmeliyim gerektiği zaman. ha, nooldu? olan benim ödeve oldu. tam oturdum (harbi tam oturduğumda başladı valla) müzik falan.. derken kaynadı ödev. az sonra da yatıcam. çok yorgunum valla. en az 6sf rapor yazardım bu gece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 shotgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 aslında yeri gelmişken bende itirafta bulanayım yükseksesle müzik dinlemeyi çok severim ancak geceleri sesi açmam, 17.00-22.00 arası evde olursam yüksek seste müzik dinlerim. komşularıma selamlar.Sigortamı kapatan olmadı Demek ki insanmışım ben :) not:yada hayvanım korktular benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 gece 12'de alt kat komşumuzun kızı gitar çalmaya başlayınca yataktan kalkıp odanın ortasına yürüyüp zıplayabildiğim kadar zıplayıp DAAN diye yere gömmüştüm ayaklarımı, kesilmişti ses direk ertesi gün annemle konuşurken "gece deprem mi oldu ya güm diye bi ses geldi duydun mu" demişti I GUT DA POWAH!1 DO YOU SEE NEIGHBOUR DO YOU SEE WHAT YOU GET WHEN YOU MESS WITH "THE WARRIOR"?!?!1 DA WARYIOR http://youtube.com/watch?v=LlEYCQHA4sg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hahaha sigorta kapatmak süper yöntemmiş :) edit: warrior da efsaneymiş ahaahah daha fazla scrubs izlemeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hahhaahah warrior süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 iliskileriniz cok soguk geldi bana.artı karsılıklı anlayıssızlıkta var hos diilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Bizim apartmanın yaş ortalaması 70 falan, karşıya taşınanların çocuklarla ben düşürüyorum ortalamayı resmen. Bizim problemi yan apartmandaki 40 yaşlarındaki DJ amca çıkartıyor, ama artık çıkartmıyor. Sabah saat 7 buçukta psy trance son seste o kadar güzel yardırdı ki abi, ben kendi yatağımda normalde ceset gibi uyuyabilmeme rağmen ve Dimmu Borgir çalsa uykumdan uyanmayacakken (denendi onaylandı) sersemledim, ses öyle yüksek. ADAM YAN APARTMANDA. Ben sersemledim gene iyi, babam uyandı direk. Anneme Gorgasm çalsak rahatsız olmadığından (evet, korkarım o da denendi) umrunda olmadı, gayet uyumayı sürdürdü. Dip notçuk olarak odamın hangi akla hizmetse kapısını aralık bırakmış olduğumu da ekleyeyim. Her neyse, baba uyanınca tabi ana avrat saydırarak yan balkona ışınlandı, ben gene bi sersemledim küfürlerden. Yan balkonun kapısını açtı, cereyandan benim kapının çarpmasıyla benim ANANIAVRADINI diyerek bir dirilişim var ki, uykum geldiğinde aklıma o dirilişi getirerek açılıyorum artık. Yatakta ayağa kalktım lan. Ertesi gün gece sızabildim öyle güzel dirildim. Her neyse, ben ayaktayken babam evden çıkmış yan apartmanın kapıcının kapısını yumrukluyordu. Abi bağırtıları duymamış tabi (mahalle duydu ama fakat), kapıcı kalktı aman abi diye, NERDE BU [ana avrat küfür burda] falan dedi babam (aynen geliyor tabi ses), dur abi yapma abi pohunu yiyim abi diye kapıcı nasıl becerdiyse babamı tuttu orda, gitti susturdu adamı. İçinde kalmasın diye babam 2 dakka daha küfür etti geldi sonra sdf. Ama bu hiç bir şey, sigortaları indirmek şahane bir yöntemmiş çok güldüm ahahahahahah. Ama sanırım 2. anlatışım bunu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Direk headshot! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bizde de nerden geldiğini anlayamadığım bir ses var ama surround, sanki hem üst hem alttan geliyor hatta her taraftan ama kaynağı belli değil bazen sabahları radyo programı yapar gibi hazırlanmış bir listeyle uyanıyorum, aslında fena da çalmıyor geceleri ise aptal ağtal müzkler geliyor, bazen bağrışmalar, ouch , oğyeah sesleri, boruya vurma sesleri, koltuk çekerken çıkan seslerden yere vurma sesleri ama tam ortak noktasını bulamadım ne yapıyor bunlar anlam veremiyorum sigortayı kapatmak super fikirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 evde çok şükür böyle çılgın insanlar yok. ama yurt alem. yan odadakiler tam gürültücü. geçen perşembe gece 1-2 gibi son ses başta Fatih ürek'le kopuyorlardı sonra karadeniz ezgileriyle koptular, başka odadan biri çıkıp kapıyı yumruklayınca müziği kesip kendi sesleriyle coştular. zaten aşırı sıcaktan uyuyamayan ben de 4 e kadar yatakta dönmüştüm. bağırış çağırış uyandığımız çok oluyor yurtta, ki darbukayla bile uyanmıştım yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar