Aiko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Daesu said: Aiko said: Ardeth said: 4.level muhafazakar/11.level eşcinsel misal 4.levent okudum muhahahaufazakar öle komik olmuyorki adres verio sandım
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Aiko said: Daesu said: Aiko said: Ardeth said: 4.level muhafazakar/11.level eşcinsel misal 4.levent okudum muhahahaufazakar öle komik olmuyorki adres verio sandım AHAHAHAHA.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Viktor said: e diyoruz adolf u tanri oalrak goren dini kitabini yazan naziler var tam dini organizasyon o zaman ne olucak "hebele hubele gak guk" diyorlar öyle demiyoruz, "demogoji yapma" diyoruz. (:P)
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Sam said: Viktor said: e diyoruz adolf u tanri oalrak goren dini kitabini yazan naziler var tam dini organizasyon o zaman ne olucak "hebele hubele gak guk" diyorlar öyle demiyoruz, "demogoji yapma" diyoruz. (:P) yanlış diyosunuz ama. demagoji olucak o.
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Yalnış anlaşılmadan dolayı editlenmiştir.. cemil ipekçi gereksiz bi insan ama..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 abi nası çirkin bir konu saptırmasıdır bu ya... Yeni nesil konu saptırıcılar mı doğuyor??
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 adamınbiri said: Elhamdürillah istavrozda çıkarıyorum gibi bişi bu yaa adamı öldüresim geldi yavaş gel =/
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hehehe şimdi eşcinsel oluşuyla dalga geçiyoruz sanılıp da cemil ipekçi nimetten sanılmasın. benim adamda tek gıcık olduğum şey, sanki 70 milyon modayla yatıp kalkıyomuşuz gibi defile yapmamak gibi çok da fifi bi karar alması; kendisinin toplum tabanından malezya olsak keşke diyecek kadar habersizken fazıl saya yine bu konuda ayar vermeye kalkması. biri cemil ipekçiyi malezyaya göndersin pls!
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 AHAHAHAHAHA HEM EŞCİNSEL HEM MUHAFAZAKAR NASIL OLUR LAN!
Apache Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 cemilin saf tuttugu fikri bile komik ahah
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Nolur yap be .. napcaz lam defilesiz şimdi :(
Öne çıkan mesajlar