Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

muhafazakar eşcinsel

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KahnX said:
kusura bakmayın da gay tipi deseniz elime kağıt verseniz bunun robot resmini çizerim.

Gay tipi ne ya. Hastalıklı mısın, rahatsız mısın? Niye ayrımını yapıyorsun ki, onlar insan değil mi?
Mesaj tarihi:
Simdi konuya atilan her mesajdan rahatsizlik duyduysak tek tek her mesajin unlemine mi tiklamamiz gerekiyo, yoksa toplu halde bu isi yapacak bi link var mi?

Onyargiyi da gecti bu yaptiginiz. Ne olup bittigini bilmeden...

Her sey bi yana, insan olun, insan.

Son olarak da hepinize laflar hazirladim.
Mesaj tarihi:
riglous said:
Simdi konuya atilan her mesajdan rahatsizlik duyduysak tek tek her mesajin unlemine mi tiklamamiz gerekiyo, yoksa toplu halde bu isi yapacak bi link var mi?

Onyargiyi da gecti bu yaptiginiz. Ne olup bittigini bilmeden...

Her sey bi yana, insan olun, insan.

Son olarak da hepinize laflar hazirladim.

biraz da bana laf var ^_^

lütfen şikayet tuşuna basın, bu çok önemli keza her şeyi okuyamıyorum ne yazık ki.. ve not yazın "şu sebepten dolayı" veya ne bilim "burada böle demiş" ya da "şu kurala aykırı" gerekirse şunu da yazın "bunu şikayet ediyorum ama bu sayfada xx, yx ve zz deli gibi homofobik yazılar yazmışlar. onları da bi uyaralım" biz gerisini hallederiz.

öte yandan homofobik tutumunuzu azıcık baskılayın. son olarak haber hakkında bilgi sahibi olmadan yazıp, atıp tutmak çok eğlenceli olsa dahi doğru değildir. sadece haberin özetini okumak veya başlığa bakıp "hmm demek öle ha! gösteririm ben onlara!" demek ve saldırmak çok akıllıca değil aslında. ama bu sebepten ötürü de zank diye güç uygulamam da hata olur.

kısaca konuya yazmaya devam ediniz, ama homofobik olmadan devam ediniz. ayrıca de bi zahmet haberi bi araştırın. adamın dedikleri buraya alıntılanandan farklıydı çünkü. (lam aynı programı mı dinledik acaba?)
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
Ya bu herife "eşcinsel olmuşsun, muhafaza edecek bişeyin mi kalmış be?" demezler mi? ben derim.

fede said:
o diilde cemil ipekçi neyi muhafaza ediyo abi. muhafaza edecek neyi var adamın

sanırım bu konuda hemfikiriz :D
Mesaj tarihi:
sanırım daha cok

köftenin yanına püremi pilacmı yapıyım? fark etmez gibi fark etmez diyo, tabi "cacık hiç sevmem cacık yapmada ne yaparsan" gibied sölüyo olabilir.

(zevkliymiş bu)
  • Yeni Oluştur...