memme Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Ha bu arada yalnız güzel kızlara mesaj atıyorum demeyi unutmuşum asfsg
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 OrÇun c.c. bu arkadaşımıza yol göstermeli.
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Chaotic said: alsancakta bi cafe var içersi içine kapanık alternative style, mmorpg sever, tombul çocuklara aşık olan kızıl saçlı seksomanyaklarla dolu oraya git bence Bilirsin paylaşmak güzeldir Chaotic. ÖM ını bekliyorum. *Gözleri faltaşı yapar ve bekler.*
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Chaotic said: alsancakta bi cafe var içersi içine kapanık alternative style, mmorpg sever, tombul çocuklara aşık olan kızıl saçlı seksomanyaklarla dolu oraya git bence::o
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 JD said: Ekmek yemek nedir ya fasdufashudfuasdhf kızları mal olarak gördüünüz sürece bi ... alamassınız benden söylemesi adam gibi yaklaş o sitedeki kızlara bak nasıda koyu muhappet çeviriosn
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 memme said: Ulan koydurtmayın fotomu buraya, daha önce banlanmıştım o yüzden gösteremiyorum razien!
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 logos dediğiniz cafelikten umumi tuvaletliğe terfi etti geçtiğimiz senelerde.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 PrudenT said: memme said: Ulan koydurtmayın fotomu buraya, daha önce banlanmıştım o yüzden gösteremiyorum razien! tam onu diyecektim :D
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 karikatüre 5 dakikadır gülüyorum. süpermiş (:D
memme Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Xuqaya girdim sinir hastası oldum pokerden ama ortam süper tsk ombakkombak :)
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 abicim xuqanin ilk zamannari cidden basarili bi siteydi yane insannarla konusmak felan mumkundu geceleri herkesin belli odasi wardi mesela bzim bi tayfa wardi 8 kisi kiz erkek her gece ayni masada poker oynuyoduk abicim sonra bi basladi fakeler bi doldu apaciler yane ben 3 haftada level 8 yaptim fake accountumu 100000 peanut topladim ehueauhea ama benimki o kadar barizdi ki fake oldugu genede deli doldu topladim xuqa su anda taninmaz halde irenc bi site oldu
destrance Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 badoo.com a bi bakın. arayüz değişmiş bi enteresan olmuş
memme Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 xuqa iyi hoşta kavga etmediğim adam kalmadı :X
Öne çıkan mesajlar