Astral Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 yf çok fena sçtı şu sıralar. almanya 2 3 haftadır berbat, fransa iyiydi onda da spike başladı 4 5 gündür YF kullanışsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 kota yermi bu program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 freecap le birlikte kullanıyorum yf. 85li ipden baglanıyordum sagolsun ttnet oda artık iyide sıçtı onun icin yf deniyorum bu aralar. 1 aylık en ust versiyonuna uyelik aldım ama sorun surda 25man lerde kaldırmıyor gibi. onun dısında pvp de arenada 10man lerde sorun yok. 80ping devamlı. ama sorun 25man lerde spike olması ve ustune bide fps lagı olması. belki fps lagını halletsem idare edilebilir olacak. varmı bi bilgisi olan bu konuda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 priority high yada real time yapmayı denedin mi ? bende sorunsuz çalışıyor o şekilde. basic package ve 1mb adsl var. istanbul avrupa yakasında oturuyorum ve ip 88 ile başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 mani said: ama sorun 25man lerde spike olması ve ustune bide fps lagı olması. bende beleş versiyonu var tk ve ssc de problem yaşamıyorum ama nasıl wow'un band genişliği arttıran addonları kapayarak (GroupCalendar, Gatherer, Recount, damagemeter gibi) bende sadece omen açık ve hiç bir soun olmuyo zaten yoğun bir sunucu kullanmıyorsanız combat'da alınan verinin 54-56 bit geçmediğini görüçeksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 sockscap kullanmaya basladım dun aksam cillop gibiydi 80ping fps de iyiydi. sanırım freecap fps sorunu yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 WoW Hakkında Bilmek Istedikleriniz konusuna eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 baggio ya +3576186282rep 2kisiyi odtu kkkdaki olumcul netten kurtardın cok sagol(ttnetden daha beter durumdayız desem anlasılır herhalde):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Cuma akşamından sonra 1024 luk telekomdan wow bağlantım 6k-4k arasında dolanmaya başladı ertesi gün gene denedim, kabloları modemi degiştirdim, repair yaptım, telekomdaki zihinsel özürlü teknik köstekçilerle görüştüm hiç biri bir halta yaramadı. Son çare olarak freedom u kurdum, ikinci denediğim server bağlantısı 90-130ms arasında değer verdi sürekli, hala da bir değişiklik yok benzer sorunla karşılaşan herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Arkadaşlar freecapi açıyorum wowu çalıştırıyorum wowun yürütmesi windows tarafından durduruldu diyor ve veri yürütme engellemesi hatasını veriyor.Ben çözemedim mevzuyu.Vista 64 bit kullanıyorum.Veri yürütme mevzunu wow için yapma diyorum kabul etmiyor windows. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ben de Vista 32bit kullanıyorum. FreeCap'de WoW ikonuna tıklayıp oyunu açmak istediğimde hiçbirşey olmuyor, kalıyor öyle. Ama görev yöneticisinden baktığımda WoW.exe işlemi var. Sorun nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 fransa serverını seçtim ama 2-4k arası ms aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Asgard said: Asgard said: aynen tutorialdaki gibi yaptım sifreyi falanda yazdım bağlan diyorum bağlanto sonlandırıldı sunucudan mesaj requested by the server diyo:( tamam hallettim:P aynı sorun var bende de nasıl hallettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 S-H said: fransa serverını seçtim ama 2-4k arası ms aldım Fransa serverlarını seçme. Almanlar daha iyi(iyiydi). Gerçi şuaralar ne bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 FreeCap'den başka benzer program var mı? Vista'da bir türlü çalıştıramadım. SocksCap'i de tam anlayamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 proxifier olabilir freecap e alternatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 18. serverdan şaşmayın pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 proxifier in yf ile olan ayarlarını vista da nası yapıoduk ? ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Arkadaşlar ben deneme amaçlı Your Freedom kullanıyordum da kafama takılan birşey var. İlk mesajda YF'ın gün içinde en fazla 6 saat kullanılabileceği söylenmiş. Şu anda ben hala bağlı görünüyorum sunucuya ama feci lag var oyunda. Pek şikayet eden olmadığına göre sanırım kullanım sürem dolmuş. Lagdan, spikelardan iyice baydığım için abone olmayı düşünüyorum. Hangi paketi almamı önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 256 bitlik basic pack (4euro) pvp 5 man ve 10 man ler için yeterli ancak 25 man ve aoe nin çok yoğun olduğu (hyjal ve kısmen bt) yerlerde basic paket yetersiz kalıyor. Oralar için minimum bi üst paketi 12 euroluk olan gerekli ama basic i al oyuna bakış açın değişmesi için yeterli 25 manlerede benim gibi pek girmiyosan oralardada kaparsın yfyi problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Basic olandan aldım paypal ile, bakalım sinirlerim biraz olsun gevşeyecek mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Yeni kullanmaya başladım bunu. Herşey çok güzel bağlanamadığım AoC'a şimdi bağlanabiliyorum ama 5-10dk kadar oynadıktan sonra oyun çöküyor. Sanıyorum freecap'ten kaynaklanıyor. Nasıl aşabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 oyun çöküyor diyosun, yani o zaman bedava YFnin saat başı kopmaları değil bu.. bir de sockscap kullanmayı dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Freecap'in yaptığı işi mi yapıyor o da? edit: O hiç çalışmadı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 oy! hiç mi çalışmadı?! bilemedim walla. hele bi yarın olsun bi karıştırırz neti. ama sen de bu arada sockscapi bir daha dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar