Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Si... Ga... Ra... Allah cezanı versin emi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu yaşta tribe girmişsin sen.
Eski yönetim olsa küfür ederdim.
Şimdi sadece edeceğimi söylüyorum.
Küfürleri kafanda kurarak üstünde oluşacak potansiyel aşağılanmayı hissedebilirsin.

Yada hissetme ne bileyim.
Zam geldi zaten.
Mesaj tarihi:
Dev said:
2008de sigarayı bıraktın dimi. Hah.

Bıraktın. Gidiyosun sabah okuluna, gittin. Giriyosun derslere her şey hoş güzel. Sonra ne oluyo ?

Bam , geometri sınavı. Napıcaz, sıçtık. Çıkıyorsun moral sıfır. Sonra ne oluyor? Sigara.

Sigaraya abanıyon. Abanıyon. Abanıyon. Nooooluyo?

Öksürük devam ediyor, iradesiz oluyon.

Yok abicim. Yok. Napıcam lan ben.. :(

oha hala liseye gidiyo
Mesaj tarihi:
Dev said:
Benim yaşlarımda yeşil masalarda poker oynayıp viskiyle sigara içen biri için baya ağır konuşuyorsun bence.

De işte adam tribe girmemiş bırakamıyorum diye, ondan bahsediyor. Ayrıca Cem ne anlar pokerden ?
Mesaj tarihi:
Yani tribe girmek demek yanlış aslında, taktım biraz. Yanlış yaptım dimi. Evet. Bırakmıyım dimi, gencim, evet ya. Arada içerim ne tribi, sanki günde paket bitiriyorum. Evet lan güzel böyle.

bi de nickim Xaenin olmayınca o "Yoo." o kadar güzel oturmuyor onu fark ettim deneyerek.
Mesaj tarihi:
8-9 yaşında çocuk benden sigara istemişti. Vermiştim, yak bakayım göreyim dedim. Çocuk yaktı bildiğin içti. Allah allah dedim yürüdüm gittim.
Mesaj tarihi:
Acizsin!

arkadaşım yüksek irade lazım.

Bi tanıdıım var.. Adam'ın tek amacı hayatta irade yenmek.
Adam 31 çekmeyi bıraktı WTF?!!?!?!?!
5 ay bıraktı sonra yine başladı..
Hyr adam kendini yenebiliyor örnek al
ACİZ olma!!!
Mesaj tarihi:
geçen gün sağlık raporu almak için gittiğim toplum sağlık merkezinin bahçesine teneffüs için çıkmış, 100 cm boyunda önlüklü ilkokul öğrencisi tahtravallede sigara içiyordu. evet.
Mesaj tarihi:
yanlış hatırlamıyorsam bu dev yani devhochi miydi neydi gerçek adı, her neyse o eleman 15-16 yaş değil mi?!ne zaman başladın da ne zaman bıraktın a yeğenim nedir derdin gencecik yaşından o körpe bedenine verdiğin zarar?!
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:
yanlış hatırlamıyorsam bu dev yani devhochi miydi neydi gerçek adı, her neyse o eleman 15-16 yaş değil mi?!ne zaman başladın da ne zaman bıraktın a yeğenim nedir derdin gencecik yaşından o körpe bedenine verdiğin zarar?!

91li
  • Yeni Oluştur...