Pyro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Senin için yaktım bir tane Kaan'ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Canım bile istemiyor valla. Yak yani afiyet olsun. Hatta bok iç demeye bile başlayabilirim sanırım yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 çoluk çocuk da sigara içiyor ya amanın ya!!!11 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Bunları okuyunca canım çekti şimdi, yakmak lazım ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 nein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Bu yaşta tribe girmişsin sen. Eski yönetim olsa küfür ederdim. Şimdi sadece edeceğimi söylüyorum. Küfürleri kafanda kurarak üstünde oluşacak potansiyel aşağılanmayı hissedebilirsin. Yada hissetme ne bileyim. Zam geldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Benim yaşlarımda yeşil masalarda poker oynayıp viskiyle sigara içen biri için baya ağır konuşuyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Eklemeden edemeyeceğim; burada 20den büyüksen ben de noel babayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 hayatımda sigara kadar gereksiz bir bağımlılık görmedim ne kazanıyorsunuz içince onuda anlamış değilim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Dev said: 2008de sigarayı bıraktın dimi. Hah. Bıraktın. Gidiyosun sabah okuluna, gittin. Giriyosun derslere her şey hoş güzel. Sonra ne oluyo ? Bam , geometri sınavı. Napıcaz, sıçtık. Çıkıyorsun moral sıfır. Sonra ne oluyor? Sigara. Sigaraya abanıyon. Abanıyon. Abanıyon. Nooooluyo? Öksürük devam ediyor, iradesiz oluyon. Yok abicim. Yok. Napıcam lan ben.. :( oha hala liseye gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 batu bi çekil aradan abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Xaenin said: Biz o yaşta eroyini gözden vururduk. MHASUHGAUSHDUS GASJDGFASFGDASGFASD BOĞULUYODUM OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Dev said: Benim yaşlarımda yeşil masalarda poker oynayıp viskiyle sigara içen biri için baya ağır konuşuyorsun bence. De işte adam tribe girmemiş bırakamıyorum diye, ondan bahsediyor. Ayrıca Cem ne anlar pokerden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Yani tribe girmek demek yanlış aslında, taktım biraz. Yanlış yaptım dimi. Evet. Bırakmıyım dimi, gencim, evet ya. Arada içerim ne tribi, sanki günde paket bitiriyorum. Evet lan güzel böyle. bi de nickim Xaenin olmayınca o "Yoo." o kadar güzel oturmuyor onu fark ettim deneyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 geçen sene bizim okulda 12-13 idi başlama yaşı. orta 1 ler sigara muhabbeti yapıyordu. şu anda ne alemde bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 8-9 yaşında çocuk benden sigara istemişti. Vermiştim, yak bakayım göreyim dedim. Çocuk yaktı bildiğin içti. Allah allah dedim yürüdüm gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Acizsin! arkadaşım yüksek irade lazım. Bi tanıdıım var.. Adam'ın tek amacı hayatta irade yenmek. Adam 31 çekmeyi bıraktı WTF?!!?!?!?! 5 ay bıraktı sonra yine başladı.. Hyr adam kendini yenebiliyor örnek al ACİZ olma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ben de bıraktım yılbaşında da :) Hala içmedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 "Yani tribe girmek demek yanlış aslında, taktım biraz." Yani tribe girmişsin. 14 yaşındayım ben bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 geçen gün sağlık raporu almak için gittiğim toplum sağlık merkezinin bahçesine teneffüs için çıkmış, 100 cm boyunda önlüklü ilkokul öğrencisi tahtravallede sigara içiyordu. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 yanlış hatırlamıyorsam bu dev yani devhochi miydi neydi gerçek adı, her neyse o eleman 15-16 yaş değil mi?!ne zaman başladın da ne zaman bıraktın a yeğenim nedir derdin gencecik yaşından o körpe bedenine verdiğin zarar?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 için abi sigara kadar güzel bir şey var mı ya. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 seni magmaya gönderiyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Arkasokak said: yanlış hatırlamıyorsam bu dev yani devhochi miydi neydi gerçek adı, her neyse o eleman 15-16 yaş değil mi?!ne zaman başladın da ne zaman bıraktın a yeğenim nedir derdin gencecik yaşından o körpe bedenine verdiğin zarar?! 91li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar