vivavale Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 fede said: ayrıca ne biçim sıçmışsın tuz ruhu bile çözememiş yuh sdfkl ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 içine sıçmışsın tuvaletin müdürm efedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 çimentomu sıçıyosunuz siz neyle besleniyosunuz anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 bol bol su kullanın tuvalet yaparkene lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 lan 6 sayfadir ne konusuyosunuz? alican pompayi basican birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 2 3 tane dökücen tuz ruhunu yavru sonra üstüne ıscak su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 tuz ruhu kurtarmıyorsa tel* (tu) * tel elbise askısı düzleştirilir bu gibi durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 o da olmazsa kol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Tuz ruhu bi işe yaramadı daha beter etti. Mr.Muscle'nin şeyside bi işe yaramadı zaten ümitli degildim ondan lavabo açıcı o :D O büyük pompa dediginiz şeyi hiç görmedim Bauhausta vs. gezinirim bayagı orda bie görmedim nerden bulcam ve ne kadar büyük en azından çap ı 60-70 cm falan olmalı :D öyle bi pompa yı özel istek üzerine anca üretirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Emaleth said: tuz ruhu kurtarmıyorsa tel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 tel den kasıt ne :D en iyi çözüm tel tabii ki al tel'i eline ara tesisatçıyı dimi :P ya olmalı bi yöntemi olmalı Lanet olsun bişi olmalı! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 falcon said: Tuz ruhu bi işe yaramadı daha beter etti. Mr.Muscle'nin şeyside bi işe yaramadı zaten ümitli degildim ondan lavabo açıcı o :D O büyük pompa dediginiz şeyi hiç görmedim Bauhausta vs. gezinirim bayagı orda bie görmedim nerden bulcam ve ne kadar büyük en azından çap ı 60-70 cm falan olmalı :D öyle bi pompa yı özel istek üzerine anca üretirler :D dedikleri alet şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bende diyorumki bu alet nasıl acsın küçük gelir onun sistemi basittir havayı cekip itiyon havayla beraber tıkayan hersey yer deiştiriyor ve tıkanıklık giderilebilior ancak alafranga tuvalette oturdugun yer kadar olmalı şey(yamuk diger kısımlar anlattırmayın bana tuvaleti :D:D) dev gibi bir pompayı nerde bulcam sexshop tamı töbe ya X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 LAN KOSTİK DİYE BAGIRIYORUM 2 GÜNDÜR. tuz ruhu yalan kostik bul bi yerden bulamazsan karakoye gel ben satıyorum :P para bile almam senden asd. tuz ruhu ile kostik aynı şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Kostik nedir ? :D:D ilk kez duydum ancak bu gün kardeşimin kitaplarını almaya okuluna gitmiştim yandada nalbur vardı sordum ne yapmam gerek falan diye klozet ugrasma bosuna dedi ne yapsan fayda etmez dedi :D bide telefon numarası verdi istersen servis e geliriz dedi :D Bu arada Kingpin kızmıyorsun dimi sen actın topigi ama ben sömürüorm :D senin problem ne durumda düzeldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 arama o numarayı oyun onlar. kostik dene ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 o tualet sıçmakla tıkanmamıştır. Prezoydu tualet kağıdıydı falan bişeyler atmışlardır ondan tıkanmıştır. Bizim apartmanın kanalizasyonu tıkanmıştı top şeklinde tualet kağıdı rulosu atmış hayvanın biri. Sen üstüne alınma Kingpincim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 erimiyor mu o kağıtlar ya ben erir diye atıyorum hep tuvalete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ahahh konu süper <3 bilim teknik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ilk sıçışta tıkarım 2ncide açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 ilk izmire geldiğim sene eve çıktım yurttan. evde yemin ediyorum 2 tane çatal 20 tane falan tahta kaşık vardı. 4 ay falan kaldım evde. 1 tane tahta kaşık kaldı. do the math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 tuvaletten mi yiyodun yemeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 matematik zayıf senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 boklarla kasiklar toplanmaz ki evladi, sana ogretmediler mi ilkokulda elmalarla armutlar toplanmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar