Caranlothwen Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 giysine dökmeden lavabo açacağı kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Hırdavatçılarda olabilir onlarıda bir dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 valla en yararlı tekniği pomba bn genelde tıkıyorum tuvaleti pompayla açılıyor ^^ tuz ruhu fln yalan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kalın sağlam ve oldukça büyük bi poşet ile açılır en etkili şekilde. Torbayı koluna geçirirsin, sonra denizler altında 20000 fersah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ahaha o dediğini yapcaktım da dur biraz daha sabrediyorum alafranga dediğiniz klozet değil mi?ona nasıl bi mantık pompa ile açılıyor diyor anlamadım oturulacak yer büyüklüğünde ağzı olan pompa ile mi hava itiliyor? neyse klozet açıcı aricam karfurda yoksa lavabo açıcı denicem [aynı sorun bizde de var] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 lavabo açıcı pek bi işe yaramaz bence ama neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sarı clint bang =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 tuz ruhunun kokusu bi adamı hoş eder de , çok fazla da zehirleyici falan olduğunu zannetmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Mr_Hand said: kalın sağlam ve oldukça büyük bi poşet ile açılır en etkili şekilde. Torbayı koluna geçirirsin, sonra denizler altında 20000 fersah... aynı şeyi ayak için düşünmüştüm böyle uzun bi torbaya sok ayağını karıştır dönder titret . sonra torbayıda klozette bırak elini hasarsız çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 çivi çiviyi söker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 sökmezse moka sarar etraf ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 montla denersen daha etkili olur.. gocukta olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 insan gibi sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bLackcha0s said: insan gibi sıç bu subjecti daha iyi açıklarmısın? insan gibi nasıl sıçırılır ? insan gibi sıçmak için ne gereklidir? vs vs..lütfen mikrofon sizde blackchaos :D asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 yanlardan hava kaçmiycak şekilde oturup güçlü bi şekilde gaz uygula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 evet sonuncusu çok dikkat çekici bir olay benimkide tuvalet kagıdından tıkandı ne kadar dandik bişi ya benim bildigim tuvalet kagıdı erir gider suda parçalanır sifonu bi çektim attıgım gibi yukarı cıktı sanki bana "Henüz Tükenmedim!,Daha Devam Edebilirim" diyormuş gibi fırçayla falan abandım ama işte ugraşıyorum pompa olarak insan üstü gayretle hava çıkmıcak şekilde oturmuş ve ardından süper insan gayretiyle osurmuş arkadaş pm atsın adresi veriyim gelip burdada yapsın lütfen.. Aklıma gelmişken lütfen cabuk yardım edin benim evimde TEK tuvalet var!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 şu anda sifonu çekince 5 dk içinde falan boşaluyor sular ama tuvalete cıkmaya korkuyorum acıkcası :D komşuya falan mı gitsem naapsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 sifonu yavaş yavaş çek. o akşama kadar iner zaten. lavabo açıcıların pek etkili olacağını sanmıyorum. zira yurttayken arkadaşın bokunu sopa yardımıyla kırmayı başarıp tıkanan klozeti açmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ELinle topla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 HALA tıkalı mıymış adamın tuvaleti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 2. sayfada götümü yırtmışım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ya arkadaş bu nası topik ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 BloodyBeast said: sifonu yavaş yavaş çek. o akşama kadar iner zaten. Öyle yapıyorum zaten dün bütün gün denedim Dartanian said: ELinle topla. Alafranga tuvalet ve görünürde hiç bişi yok alaturka olsa pmpa falan kullanıcam ama alafranga dada göremiorm.. Killer said: ya arkadaş bu nası topik ahah öle basit bişiymiş gibi geçmeyin şimdi uyandım da tuvalete bi daha bakıcam evimde sadece 1 tuvalet var yani bu çok önemli alışveriş merkezlerine falanmı gidiyim eger düzelmediyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Killer said: ya arkadaş bu nası topik ahah ulan nesi var topiğin hiç mi insan halinden anlamıyorsunuz sddsf? 2. tuvalet olduğu için nadir kullanılıyor zaten. tıkanıklık oluyor ama bende oluruna bıraktım zaten. kirada oturuyorum yapacak bişey yok :) açılmıyor ne denediysem deneyeyim yine açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar