Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tıkanmış tuvalet nasıl açılır ?

kingpin

Öne çıkan mesajlar

ahaha o dediğini yapcaktım da dur biraz daha sabrediyorum
alafranga dediğiniz klozet değil mi?ona nasıl bi mantık pompa ile açılıyor diyor anlamadım oturulacak yer büyüklüğünde ağzı olan pompa ile mi hava itiliyor?
neyse klozet açıcı aricam karfurda yoksa lavabo açıcı denicem
[aynı sorun bizde de var]
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:
kalın sağlam ve oldukça büyük bi poşet ile açılır en etkili şekilde. Torbayı koluna geçirirsin, sonra denizler altında 20000 fersah...

aynı şeyi ayak için düşünmüştüm böyle uzun bi torbaya sok ayağını karıştır dönder titret .
sonra torbayıda klozette bırak elini hasarsız çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
evet sonuncusu çok dikkat çekici bir olay benimkide tuvalet kagıdından tıkandı ne kadar dandik bişi ya benim bildigim tuvalet kagıdı erir gider suda parçalanır sifonu bi çektim attıgım gibi yukarı cıktı sanki bana "Henüz Tükenmedim!,Daha Devam Edebilirim" diyormuş gibi fırçayla falan abandım ama işte ugraşıyorum pompa olarak insan üstü gayretle hava çıkmıcak şekilde oturmuş ve ardından süper insan gayretiyle osurmuş arkadaş pm atsın adresi veriyim gelip burdada yapsın lütfen.. Aklıma gelmişken lütfen cabuk yardım edin benim evimde TEK tuvalet var!!!
Sosyal ağlarda paylaş

BloodyBeast said:

sifonu yavaş yavaş çek. o akşama kadar iner zaten.

Öyle yapıyorum zaten dün bütün gün denedim

Dartanian said:

ELinle topla.

Alafranga tuvalet ve görünürde hiç bişi yok alaturka olsa pmpa falan kullanıcam ama alafranga dada göremiorm..

Killer said:

ya arkadaş bu nası topik ahah

öle basit bişiymiş gibi geçmeyin şimdi uyandım da tuvalete bi daha bakıcam evimde sadece 1 tuvalet var yani bu çok önemli alışveriş merkezlerine falanmı gidiyim eger düzelmediyse :P
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

ya arkadaş bu nası topik ahah

ulan nesi var topiğin hiç mi insan halinden anlamıyorsunuz sddsf? 2. tuvalet olduğu için nadir kullanılıyor zaten. tıkanıklık oluyor ama bende oluruna bıraktım zaten. kirada oturuyorum yapacak bişey yok :) açılmıyor ne denediysem deneyeyim yine açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...