Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya Allah Bismillah

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gene konu hakkında degilde kişi hakkında konuşmaya devam ediyorsunuz.fake degilim kim oldugumu biraz aklın çalışıyorsa anlarsın.uza gibi laflar komik bunları forum yoluyla söylemenizin saçma oldugunu anlamanız gerekir.

bleda seninle anladıgın dildende konuşabilirim fakat sen buna henüz hazır degilsin.

konu hakkında yorum yap ben seni ilgilendirmiyorum.
Mesaj tarihi:
E fake değilim diyorsun, kim olduğumu kassan anlarsın diyorsun. Sen kendi içinde çelişiyorsun zaten, ben ne uğraşıcam senin kim olduğunla. bb.

Konu hakkında da, adam müslüman, söyler, Tayyip olduğu için arkadaş oha ayıp demiş, yanlış demiş, her şeyden bir bok bulmayalım, komik oluyor. k?
Mesaj tarihi:
oylarınızı verin, en kötü ihtimalle penth in yolunu destekleriz, en iyi ihtimalle sürgün, ya da fiberoptik insan eti kablosu yaparız adamlardan.

Aşırı laik bir toplum için elele oylar buraya, insanların dini özgürlüğü biyerden sonra başkalarını rahatsız ediyosa ve başa geçen dinciyse, tarihe geçecek çok güzel bi ders vermemiz gerekebilir (Bkz. Almanya)
Mesaj tarihi:
v2 said:
Penthesilea said:
Bana oy verin allah, god, ciziz, seytan, peygamber, cc vs. diyenleri vurmak icin ozel tim kurucam.

Huzur ve baris toplumu olucaz

yani bu tür şeylerden uzak olmak barışı ve huzuru mu getirir diyorsun?
buna kısaca laiklik de diyebilirsin.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Konu hakkında da, adam müslüman, söyler, Tayyip olduğu için arkadaş oha ayıp demiş, yanlış demiş, her şeyden bir bok bulmayalım, komik oluyor. k?

Abi tamam da adam Laik Ülkenin Laik Başbakanı. İnançlıya ve İnançsıza aynı mesafede durması gerekiyor.
Orada 'Allahın adıyla kesiyorum, Allah için açıyorum' derse, inançsızların kalbini kırmış olur. Laikliği çiğner.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Saçma bir topic bu...

+1

Foruma birşeyler yazmaya izin verdikçe suistimal ediyorsunuz. Sen Din+Siyaset yaparak tam bokunu çıkarmıssın. Sonra da siyaset,din konusmak niye yasak dersiniz
Mesaj tarihi:
Masticore said:
Xaenin said:
Saçma bir topic bu...

+1

Foruma birşeyler yazmaya izin verdikçe suistimal ediyorsunuz. Sen Din+Siyaset yaparak tam bokunu çıkarmıssın. Sonra da siyaset,din konusmak niye yasak dersiniz

Abi tamamda burada ülke geleceğini konuşup tartırmayacaz da ne yapıcaz. Ömrümüz anıla gay, consa oç deyip gülmekle mi geçicek.
Mesaj tarihi:
Yok verilen hakkı suistimal etmekten bahsetmiyordum ben, sadece topic biraz öküz altında buzağı falan aramaya benzemiş. Hani bok atıcam da neresine isabet ettireceğimi şaşırdım, bir el atıverin tarzı bir topic olduğu için öyle dedim ben. Topic saçma o yüzden, tezimi savunuyorum.
Mesaj tarihi:
Çokakıllıadam said:
Xaenin said:

Abi tamam da adam Laik Ülkenin Laik Başbakanı. İnançlıya ve İnançsıza aynı mesafede durması gerekiyor.
Orada 'Allahın adıyla kesiyorum, Allah için açıyorum' derse, inançsızların kalbini kırmış olur. Laikliği çiğner.

zuahahaha gördügüm en komik mesajdı şuana kadar.
sakız çigner gibi laiklik mi çignenir haha.
kalbin kırıldımı gerçekten?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...