Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Merhaba arkadaşlar. 2-3 gün televizyonda gördüm RTE aynı bu şekilde bir kurdele keserek bir yerin açılışını yaptı. Hayır şimdi düşünüyorum Hırıstiyan bir başbakanımız olsa ıstavroz çıkararak kurdele kesse, ne olurdu acaba? Kaynak bulamadım.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Çokakıllıadam said: Merhaba arkadaşlar. 2-3 gün televizyonda gördüm RTE aynı bu şekilde bir kurdele keserek bir yerin açılışını yaptı. Hayır şimdi düşünüyorum Hırıstiyan bir başbakanımız olsa aforoz çıkararak kurdele kesse, ne olurdu acaba? Kaynak bulamadım. afaroz cikaran bi hristiyan basbakanimiz olsa doverdik heralde cunku afaroz dinden cikarma islemi demek istavroz cikaran olsa o zaman olabilir
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 " Aforoz çıkarmak. " Hahahah hiç güleceğim yoktu.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Ordular da Allah Allah diye koşar ne garip di mi? ironi
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Oha lan tamam gelmeyin üstüme yeni kalktım olabilir, normal düzeltiyorum hemen.
KingOfLoss Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ıstavroz o. yazılmış gerçi. olsun. günaydın. "günaydın değil tünaydıııın. öğlen oldu salak"
Queen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Abi çok saçma bence dediğin şey. Hıristiyan olsaydık başbakanımız kilisede evlenirdi herkes normal karşılardı.
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 eşeğin şeyine suyun kaçtığı topic bu oluyor
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Doğruya doğru, gereksiz bir karşılaştırma olmuş. Veya yanlış diyelim. Üstte de söylemiş olabilirler, %98i müslüman olan A ülkesinde başbakanın hac takması falan garip karşılanabilir, ben bi gariplik göremedim. saygılar %98 atmasyondur bu arada
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bana oy verin allah, god, ciziz, seytan, peygamber, cc vs. diyenleri vurmak icin ozel tim kurucam. Huzur ve baris toplumu olucaz
v2 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Penthesilea said: Bana oy verin allah, god, ciziz, seytan, peygamber, cc vs. diyenleri vurmak icin ozel tim kurucam. Huzur ve baris toplumu olucaz yani bu tür şeylerden uzak olmak barışı ve huzuru mu getirir diyorsun?
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 v2 said: Penthesilea said: Bana oy verin allah, god, ciziz, seytan, peygamber, cc vs. diyenleri vurmak icin ozel tim kurucam. Huzur ve baris toplumu olucaz yani bu tür şeylerden uzak olmak barışı ve huzuru mu getirir diyorsun? hobaa cipsleri aldım.
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ...dedi ve çalıların arasından kayboldu...
v2 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 diyoruz?kendi adına konuş. ve yanılıyorsunuz.bu gibi kavramların olmaması dünyaya barış ve huzur getirmez.Belki çok büyük güzelliklerde getirmez fakat öyle bir toplumun olması herşeyin çivisini cılkını cıkartabilir.
Apache Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 dinlerin olması iyidir ancak çarpıtılarak anlatılması kötüdür.basit yani.
v2 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Bleda said: Episode 7: Razien Strikes Back razien degilim fakat senin gibi bayat geek esprileri yapmaktan başka hiçbirşey yapamayanlar ile tartışmaya girmicem canım.
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 "Melali anlamayan, canımlı cicimli konusa nesle asina degilim"
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 5.mesajın olduğu halde..raizeni falan bildiğine göre de fakesin
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Ondan dedim ben zaten. Ben daha hızlı zekiyim.
Öne çıkan mesajlar