dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Yeni teknolojiler, ameliyat teknikleri ve DNA hakkında katedilen gelişmelerin artması ile birlikte olanaklar sınırsız hale geliyor. Kusursuz bir insana hazır mıyız? Ya da kusursuz bir insan olmaya?Human Upgrades'in amacı bunu sağlamak. tek parçalı diş nitelikleri arttırılmış kulak ya da tırnak kesmek gibi dertler yerine takıp çıkartılabilen tırnaklar hitech soğutucu kafa implantları, dalga yakalayıcı sensörler basit ve kullanışlı 6.parmaklar Artık hepsi olası.. burası limitlerin ve değişimin olmadığı bir yer.. burası fake bir yer.. ama güzel bir yer! Sanıyoruz ki Çek yönetmen Petr Skala'nın son film projesi için hazırlanmış. Ancak olası teknolojilerin getirdikleri ve götürdüklerini disütopik bir şekilde önümüze seren, hafif beyin tokatlayan bir site. Sitenin ingilizcesinin kusuruna bakmayın, onu DNA ile tedavi edemiyorlar. Evde kendi kendine öğrenmiş ingilizceyi gariban! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 cuntonuge diye birşeye baktım, içim kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 dişlere bayildim bi tek.. Cok guzel gorunuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 dasaaa said: burası fake bir yer.. Bu yazıyı görene kadar içimden "Yok artık bunlar bariz fake!!!" diye geçiriyordum :D O 6 parmak olayına bittim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 =_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 neverending orgasm nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ahaha süpermiş ama bazıları iğrenç harbiden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Marl0_on said: neverending orgasm nedir abi? 7/24 cenabet demek türkçesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 ben sitede Mr Hand falan da görmek isterdim.. "tek bir el! bir insan! mr hand!" falan diye.. nasip değilmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 sdfdsds yalnız hakkaten iğrenç şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 yok sağol ben almayayım. o dişin, o tırnağın, o kulağın bende olduğunu düşünüyorum da, öğhk. iğrenç bişi. gerçi wolverine gibi adamantium iskelet ve regeneration yeteneklerine hayır demezdim şahsen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 übermiş site. yapanları taktir ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 aaa bi dakka?! şimdi şu "****k ağızlı" lafı gerçek mi olacak? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 hayır tam tersşi ağız a****lı oluyo o resimdeki. ama çok istersen ondanda yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 diş güzelmiş kulak da çok afedersin g.te benzemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 orjinal halim bana yetiyo upgrade falan istemem kalsın B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Öyk iğrenç ya... Özellikle dil olayı :O . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Estetik değil, bunlar birgün yapılabilecek olsa bile ne satabilirsiniz ne de research'ü için para alabilirsiniz =P Ama film ilginç olacak gibi izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 bu halimiz bin kat iyidir, bence hic hos olmamis :( hele disler felan öyyyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 diş fln neyse de o vajinalar harbiden rezalet. lust'taki ne işe yarıyormuş onu çözemedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disparition Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Omurganın thoracic bölümünden bir parça eksilirse erkekler kendi kendilerine oral seks yapabilir. Evrimin son aşaması. (ve bütün kadın erkek ilişkilerine son) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Disparition said: Omurganın thoracic bölümünden bir parça eksilirse erkekler kendi kendilerine oral seks yapabilir. Evrimin son aşaması. (ve bütün kadın erkek ilişkilerine son) vat dı fak !?!?!? bu arada ben de hiç sevmedim yaw o ne oyle, film nası olcak bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Disparition said: Omurganın thoracic bölümünden bir parça eksilirse erkekler kendi kendilerine oral seks yapabilir. Evrimin son aşaması. (ve bütün kadın erkek ilişkilerine son) aman diyim !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 marlyn manson hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Kendi kendine sarmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar