Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warlocklar

Stblack

Öne çıkan mesajlar

Geçen hafta pri arkadasımla 2vs2ye başladık 1740lara kadar yükseldikten sonra karsımıza pala/lock takımı geldi Biz Ar/prep rog Disc pri karsı tarafta pala ve ss/sl warlock 2 yıldır rogue oynuyorum yetenekliyimdirde ama bu kadarı da olmaz.
Üzerinde fel armor olmayan +5stack wound biriktirdigim locka 1 fear attırmadım 2 adrenalin boşalttım takm arkadasım paladine 10tane mana burn attı palaya blind kick fear ot bok her cc yaptık ne warlock öldü ne paladinin manası bitti adam birde utanmadan life tap yapıyor ya :D sonunda bizim pri oom oldu yenildik. Bize de forumlarda aglamak kaldı gerçi her setupı yencez diye birşey yok ama çok kötü bir duygu be kardeşim :D

rog armory
Sosyal ağlarda paylaş

Xhunarion said:
Warrior her şekilde ölüyor combat sonunda. Awesome.

acındırma bu kadar warriorları istersen onlara da cloak of ... gelsin herkese bisiler gelsin di mi ne gusel.benim anlamadıım sey kimse kimsenin yazısını anlayarak okumuo.benim gene basıma geldi dun prieste 1 tek fear atamadım arena boyunca.2 immune 4 resist mantık dahilinde di mi bu.ben bi adama fear atamazsam silence dısında nası interrupt etcem?simdi aklıma dustu 2 silenceıda resistledi.yani simdi benim disipline prieste karsı ne yapmam lazım bi cozum uretin bakalım 2v2de.dun gene druid prieste howl attım bgde 2side resist falan filan sacma sapan isler o kadar anti buff gelio ki siz daha hala op diin hayatında warlock oynamamıs sadece ondan bundan nasıl olduunu duydugum insanların yorum yapması cok sey biliomus gibi yapması cok agarıma giderdi acıkcası biz o kadar emek verelim tecrube edinelim 2 satır tecrubelerimiz hakkında konusalım ordan warlockun "w"sinden anlamayan ordan burdan okumayla duymayla warlock ogrenilir zanneden arkadaslar direk silip gecsin..yanlıs..ben bilmedigim classa karısmam,karısamam hakkım yok sadece 1 2 yorum yaparım ama onun dısında her classtan anlayan kralmısım gibi gercek olmayan seyleri gercekmis gibi dayatmaya calısmam..
Burda kimin warlocku bilip kimin warlocku sadece ordan burdan duyup bize yorumlar yaptıgı belli oluo kasmayın arkadaslar her konu hakkında bisiler bilmek zorunda deilsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Xhunarion abicim yeter ya bunlattin valla sacma sapan laflarinla artik. Yok warlock imba yok skill gerektirmiyor yok mage ezik, yok pvp arenami.

PvP arena, Warlockta imba filan degil. En az countersetupi olan 2v2 setupi rogue druid, en az countersetupi olan 3v3 setupi mage druid rogue.

Yetti bu aglamandan gina geldi ya aglama duvari yaptin la forumu. Aglak yetmiyor karalama basliyor hatta yok skill istemez yok skill isteyen ne yapar. B.kunu cikartmayalim rica edicem kendinizi bi takim komik seylere inandirmissiniz x class imba diye, esas olani biteni goremiyorsunuz bile emo'lukta o dereceye gelmissiniz.

Yetti daha yazmiyorum boyle sacma sepelek konulara bundan sonra, dersimi de aldim iyice. Whiner'a laf anlatilmaz, takil diip gecmek lazim bundan bu sonuc cikti.
Sosyal ağlarda paylaş

Yetemedik galiba. Yazsana şuraya skill namına yaptıgını madem, bak kaç post önce sormuşum.

Tek arena 2v2 değil, tek pvp arena değil. Sen "böyle" deyince öyle olmuyor. Tez sunucaksın. Öyle arkadan 13 yaşında gibi hakaretlerle konusmak olmuyor. Birşey konusacaksan önce adam gibi konuş, kişiyle değil savunduguyla tartış, teencamp değil burası.

Neyse. 1v1'de shama ezsin o zaman herkesi eskisi gibi, warlockların ayrıcalığı ne kaç sezondur? Yani senin gibi aşagılık da konusmuyorum, mage'e buff falan istemek de yok, kimse mage'den de bahsetmemiş. Sadece senin gibi iki tane eleman gelip önce "pvp 1v1 değil" deyip sonra "lock op değil" diyor, kendilerini pwnlıyor ona üzülüyorum. Bütün işini bilen locklar bunu itiraf ederken, tek başına oldukça üzgün duruyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Lock OP degil diyoruz. `Locklar bile diyor Lock OP diye.` diyorsun. Lock geliyor `OP degiliz diyor.`. Ne istiyorsun ki?
OP olayi goreceli demek ki. Bana gore-ona gore degil, sana gore oyle. Ee yani?

[Kim bu isini bilen ve LOCK OP diyen Warlocklar? Anlamadim ki... Ortada oyle biri yok. Oyle bir iddia attin sadece ortaya. Nihlathak `isini bilen Warlock` tanimina herhalde en cok uyan adam. Yok sizin realmin RP'ci Locklarindan bahsediyorsan, RP yapiyordur o OP diye. Takilma cok.]
Sosyal ağlarda paylaş

Demek ki konusurken hakaret etmeye gerek yok, insanlar bunu tartışır, bu bir forum. Bak sayfalardır konusuluyor, nith mesaj attığı an ortalık karışıyor zaten. Ya topic kitlenir ya 3 sayfa gereksiz argüman. Ne lüzmu var, anlayamıyorum.

Ben diyorum ki lockların 1v1'de(patch gelene kadar rogue hariç) bütün classları domine etmesi yanlış, her ne kadar şu an pvp arena etrafında dönsede, 1v1 pvp her zaman olacaktır. Hiçbir oyuncu hoşlanmaz sürekli lock çıkınca yatmaz. Ne sadece mageler, ne priestler, herhangi bir sınıf. Yani bunu uygun bir dille tartışanlara ''Lol Less QQ'' tarzında cevap vermek saçma. Imba classa imba deyince whiner oluyor herkes, enteresan gerçekten.

[RP yapan lock pvp yapamıyor mu? Ayrıca 1v1 pvp değil diyorsanız zaten burada tartışmanın gerçekten bir mantığı yok. Ben yaşarım locklarla, sorun değil, yine söylüyorum. Sadece 1v1'de biçer döven gibi bir class'a OP değil dendigi zaman insanlar rahatsız oluyorlar doğal olarak.]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun 1 v 1 PVP adina sana sundugu hicbir gain sistemi yok ki. Takildigin sey cok sacma.
O zaman healer classlar oynamasin oyunu. 1 v 1'de hic sansi yok.
LOL
En dengesiz ama gain sistemi oldugu icin konu dahili olan 2 v 2 Arena'da da LOCK OP degil. En avantajli setuplari kuramiyor.
Daha neyinin kavgasindasin? Evet senin mageini ustune peti salip /dance yaparak kesebiliyor. Ee napiyim? Sen de warrioru benzer sekilde kesiyorsun. Live with it mate...
Sosyal ağlarda paylaş

Xhun abi sen diosun bi sayfa öncesinde 2v2 ye bakılmaz zaten balance yok diye.Simdi de 1v1 locklar op diosun.Zaten 1v1 de imbayız fakat bizim oynadıgımızda wow da 1v1 in herhangi bir kazancı yok.2v2 de de avantajlı class oldugumuzu kabul ediyorum;ama 3v3 ve 5v5 e gelince olay her sey setup ki 3v3 ve 5v5 de mage bence mükemmel bi class.Onun icin lock op skill gerektirmiyor diye yazman acayip sacma.Neden bütün locklar 2k üstü degil arkadasım ben onu anlamıyorum.Önceden de yazdım bu olay timing olayı ne yapıcagını hangi classa karsı nasıl oynucagını bilme olayı.Skill olarak kendin klavyede 3 bind daha fazla kullanıorsun diye lockları ez mode yapamazsınız...
Sosyal ağlarda paylaş

Şaman konusunada değinilmiş eh bende konuşayim biraz ozaman
Olay şudur,
Shaman felaketinde ötesindeydi patch 1.3 yada 1.4 tam hatırlamyiorum WF proclari tekrar WF proclayamaz dediler ve şamanın hayatı kaydı bende release ile birlikde şaman olarak başladim o kadar aşırı o kadar kuvvetli geliorduki NS+Enhancement build kesinlikle "Aşırı" durumlar harici yenilmiyordun.

Esk dönemlerde Zalgradis diye paladin var sabahlara kadar düel yapardik tek kazanma yolu varki karşındakinin manasını seninki bitmeden bitirip kesmek

Zal hammer of vesper fiery enchant gerisi mavi instance seti (o zaman ne mc vardi ne bgler epic = world drop başka bişi yokdu)
Ben 1.30 dagger fiery enchant+fiery weapon enchant çünki o dönemin armor migitation'u ile 2h takarsan paket olurdun :> onun yerine elemental dmg gidip çok daha fazla hasar verirken minimal hp kaybı alıyordun ^^
Ben r1 purgelerle (45 mana idi o zaman) soc u ve holyshield'i bertaraf edip auto attack+heal a zorlarken oda enginering ve diğer "use" itemlerle outlast etmeye çalışırdi
Honored viking helm(sap tadinda bişi yapardi) +bandage+10 sny su/ekmek (combattan cikinca mc helm e değişirdi)
MC helm kendine bandaj+banada bandaj ki bandaj debuff u alayim
Loh
Hoj+bandaj
vs
vs
Onda Holyshield+Soc build bende NS+enhancement pasif/agresif buildler

Sonuçda birbirimizi yenmenin "tek" yolu "overlasting" idi
Wowda skill olarak tabir ettiğimiz şey reaksiyon hızından başka birşey değildir artık herkez herşeyi bilior yeni birşey gelse bile dakikalar içinde on binlerce kişi tarafindan kullanilir hale gelior yani classının hakkını verek oynamak gereklilikdir bunun fazlası "hız"dir ve bu her class için değişmez bi kuraldir tutupda benim skill'im var şu class skill istemior moduna girmek tamamen yanlış ver çok affedersiniz öküzleme eleştiridir paladin gelior "sl+sl warlocks takes zero skill drain lifelol noob" diyor ama bu dangalak şahsiyet movie release ediyor flash of light spam harici birşey yok herkez genel anlamda 3-5 tuşla oynuyor sonuçda.

Blizzard'ın denge anlayışı belirli dönemlerde belirli classlar belirli kombinasyonları öne çıkarıp önceki populer olanları demode etmekdir x skillini nerfley y gearini bufflar hede yapar hödö yapar dengeleri sürekli değiştirler çünkü stabil bi denge unsuru sağlamak imkansızdır bnunda tekbir nedeni var insanların istekleri/seçimleri değişkendir kimse de aksini idda edemez bunun.

Warlock örnegi bilmiyorum hatirlamirisiniz WOTF'un 30 sny olduğu zamanlari curse of agonynin 1 dakida olduğunu dcde de horror effect olmadığı zamanlari.. 1-1.5 sene ezdiler warlockları sonra gerek itemizasyon gerek talent olarak değişiklerle hilkat galibesi haline getirdiler şimdi ise masif nerf ve diğer classların itemizasyonu hp dengelerını değiştirerek kabul edilebilir bi hale soktular şu an revaçda olan SL+SL buildinin tek olayı üstün gelmek daha uzun dayanmakdır yoksa DMG olarak berbat nuke desen yok NF procları harici.

PS: Malown's slam hla egzantrik bi silah çünki PPM yok onda :>
stunlock çekiorsun rogueden beter ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

ya o kadar "hadi gosterin arena ratinglerini, nerde bu warlocklar, ezigiz biz" dendikten sonra 6 top 5v5 +2000 rating setupinin 4unde warlocklarin oldugunun istatistigi arada kaynamis (3/6 2v2, 3/6 3v3 ayrica) ona uzuldum ben (ha 5v5de warriori da goruyorum merak etmeyin, MS oldugu surece defaultlar zaten)... daha 2 sayfa once "Hani nerde locklar top ratinglerde?" deniyordu bir anda arguman degisti hueuh

hayir basligi "Valla imba diiliz" diye acan lock, sonra buna karsi cikinca lock olmayanlar aglamis sayiliyor o da enteresan... gerci bu yaklasim lazim tabii. Mesela butun rogue forumlarinda "HARP super lan cok imbayiz" diye kabul etti insanlar, 2.3.2'de oyundan sildi blizz buildi. kabul etmeyip ezigiz biz diye aglasalardi belki 3 sezon falan gotururdu
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bir oyun, herşey "gain" değil. Battlegroundlarda, world pvp esnasında lockla karşılaşınca titriyor bütün classlar. İnatla mage vs lock muhabbetine çevirmeye ugrasıyorsunuz. Lock > Mage. Bu böyledir, tamam. Sonuç olarak magelerde çatır çatır warrior kesiyor, çok iyi değillerse birbirine vurup 2 tane keser. Ama lock sadece mage'i ezmiyor ki. Oyunda 'zorlandığı' tek class olması can sıkıcı. Hala "OP değil" dedikten sonra "1v1 pvp değil" muhabbeti var. Yani bari "imba değiller" demeyin. Imbalar, biz bununla yaşıyoruz, gül gibi geçiniyoruz lock arkadaşlarımızla. Bizim de takımlarımızı süslüyorlar.

@bone: Bence arenalar için ilk nerf yemesi gereken druidler. Fazla mobile, nukelayamazsın, casted healingi 10 yılda bir atar, ne spelllock ne CS paklar. Sanırım 3 brackettada etkili olan güzide class.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda zorlandığı tek class?
Rogue, hunter, warrior şu an zorlanmaktan öte durumda.
Magein anti classı lock güya ama yeni gelen bufflardan sonra nasıl olcak mageler görmek lazım.
Paladin kaçmaya niyetli ise kesmesi imkansıza yakın, aynı şey druid için geçerli ki onların feral hali rogue kadar sakat warlock için.
Shammylerde durum ilginç bazılıarı sorunsuz iken bazıları insta yatırıyor. Yani öyle osurayım karşı taraf ölsün diye bişi yok diğer sınıflarda da olmadığı gibi. Ama 3 anti sınıf olması ve hepsininde özellikle warlock kesmeye yönelik bufflanması problem. Kaldı ki diğer classlarda hep warlock üzerine bufflanıyor. Priestlerin fearward gibi mesela. Sonuçta ne dersek diyelim değişen bişi olmayacak. Warlock populerdi ve oyuncu saısını azaltıp başka bir sınıfa kaydıracaklar daha önce shamana olduğu gibi. Ama bunu yaparken gözüm parmağına şeklinde yapmaları rahatsız eden kısım.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok mage'e ve shaman'a takar, sonuçta cast timesız dps söz konusu. Herkese dot, geri kalan zamanda manadrain/fear/spelllcok'la ilgilenir locklar. Yani damage vermek için ne LoS kasmaları gerekmiyor nede casting time sorunu var. ama nukage yok, buda gerekli oldugu durumlarda dezavantajlı kılıyor. Fena olayı hem dps verip hem fear attıgı için cleanselemek çooook zor fearı. Ama 5v5'te lock > mage gibi birşey yok bence, dengeli buluyorum. Ama destro değilse kendini gereksiz bile hissedebiliyor lock, çünkü inghtfall proc olmadan artı damage skill'i kullanamaz.

Edit: Gözüm parmagına ne yahu koptum ahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...