Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Bayılıyorum bu forumun warlock antipatisine ya :D. O kadar foruma girmiş çıkmışlığım vardır, yine de warlockları bu kadar abartan, warlocklara bu kadar sayan, bu kadar nerf isteyen, bu kadar gıcık kapan bi yer daha yok (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 noob cok ondan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enderc Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Zamanlama olayını millete skill diye yutturmayın, apayrı şeyleridr. Şu bilim adamlarının testte kobay diye kullandığı maymunları koysan, (hani şu şekilleri delikli kutuların içine atanlardan) o bile lockla adam keser.fear at diz bütün dotları hepsi instant sonrada bas lifedrain e. bugün üstümde 5 tane lock dotu, ve rogue vardı hemo spamcı, 10 sn fearda kaldım. Çok skill dolu birşeydi gerçekten. respawn olana kadar saygı duruşunda durdum. Hele petlerin stealth olduktan sonra bile gelip vurması bambaşka bir skill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Sen lock'u stunda tutamayıp, cos'u açtığında adam gibi damage veremiyosan, seni kesti diye suç locktamı oluyo. Rogue'lar, lock kesme potansiyeline en çok sahip classlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enderc Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Marveloth said: Sen lock'u stunda tutamayıp, cos'u açtığında adam gibi damage veremiyosan, seni kesti diye suç locktamı oluyo. Rogue'lar, lock kesme potansiyeline en çok sahip classlardan biri. tabi onun için rogue olmak gerekiyor, druid değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 aahahahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Fin said: noob cok ondan =p Sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 warlocklar OP.. haklısınız arkadşm.. neden? çünki bizim dotlarımız instant.. fear da atıoruz.. hatta karsıdaki adam çok süper itemlara sahip ama biz çıplak kesioruz.. saçmalıosunuz. Fear diosunuz herhangi bi dmg de fear bozulma riski var.. yani 10 saniye fearda kalan yok. 1. fear zaten trinkete gidio. 2. fear (yerse) 5 saniye. E bakalım o zaman dier classlar neler yapabilio.. Warrior u konusmaya gerek yok adam dibinden ayırmıo seni ve critle 2k lara kadar vuruo zaten. ha şimdi diyeceksiniz ki canınız 13-14k ( iyi itemlı bi lock için). Clotl giyen adamın canı 7k mı olsun? lockları konusan arkadaşlar şu son patchlerden sonra lockları rahat rahat zorlayabiliosnuz. Peki 2 melee class lock üzerindeyken ben napabiliorum? (sl/sl) howl u bile atmak 1.5 saniye ki adam intercept edio.. Rogue saolsun stundan-cheap shot dan çıkarmıo 2 kez Cos açıo. Priest ward'lı zaten. Frost mage zaten silence lı akıyor. Beklentiniz nedir hala anlamadım ki.. isterseniz staff falan da kullanmayalım çıplak gezelim. Bişeyleri bilerek konuşalım arkadaşlar. Lock dan bihaber burda laf kalabalığı yapmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enderc Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ohyeah said: warlocklar OP.. haklısınız arkadşm.. neden? çünki bizim dotlarımız instant.. fear da atıoruz.. hatta karsıdaki adam çok süper itemlara sahip ama biz çıplak kesioruz.. saçmalıosunuz. Fear diosunuz herhangi bi dmg de fear bozulma riski var.. yani 10 saniye fearda kalan yok. 1. fear zaten trinkete gidio. 2. fear (yerse) 5 saniye. E bakalım o zaman dier classlar neler yapabilio.. Warrior u konusmaya gerek yok adam dibinden ayırmıo seni ve critle 2k lara kadar vuruo zaten. ha şimdi diyeceksiniz ki canınız 13-14k ( iyi itemlı bi lock için). Clotl giyen adamın canı 7k mı olsun? lockları konusan arkadaşlar şu son patchlerden sonra lockları rahat rahat zorlayabiliosnuz. Peki 2 melee class lock üzerindeyken ben napabiliorum? (sl/sl) howl u bile atmak 1.5 saniye ki adam intercept edio.. Rogue saolsun stundan-cheap shot dan çıkarmıo 2 kez Cos açıo. Priest ward'lı zaten. Frost mage zaten silence lı akıyor. Beklentiniz nedir hala anlamadım ki.. isterseniz staff falan da kullanmayalım çıplak gezelim. Bişeyleri bilerek konuşalım arkadaşlar. Lock dan bihaber burda laf kalabalığı yapmanın alemi yok. kim diyor fear 10sn sürmüyor diye? bugün daha 2 saat önce bgde üstümde 5 tane warlock dotu, ısıran bir felpuppy ve ek olarak hemo spamlayan bir rogue varken 10sn boyunca fearda kaldım. Trinklet cooldowndaydı. Fear denilen şey dmg yedimi instant bozulmalı veyahut her düşmandaki her warlock dotu fearı -1 veya -2 sn kısaltmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 6k dmg yedim fearda bugun. Ehurf. Garibim benim mate agladi resmen ventte. Guldum ben. Oluyor oyle bazen. Death Coil resist ihtimali oluyorsa fear checkin de hep pozitif gelme ihtimali olmali. Bu arada belli bir ratingden sonrasi gercekten skill/coordination/latency'dir. `Oluru olan` her setupla her rating yapiliyor. Frost Mage/Feral Druid 2500 rating yapmis adamlar var su dunyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Bu arada `2 melee ustumdeyken..` seklinde baslayan mesajlar sinir bozmak icin herhalde. Mumkunse 1 v 2 yapamayin. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 enderc said: ohyeah said: warlocklar OP.. haklısınız arkadşm.. neden? çünki bizim dotlarımız instant.. fear da atıoruz.. hatta karsıdaki adam çok süper itemlara sahip ama biz çıplak kesioruz.. saçmalıosunuz. Fear diosunuz herhangi bi dmg de fear bozulma riski var.. yani 10 saniye fearda kalan yok. 1. fear zaten trinkete gidio. 2. fear (yerse) 5 saniye. E bakalım o zaman dier classlar neler yapabilio.. Warrior u konusmaya gerek yok adam dibinden ayırmıo seni ve critle 2k lara kadar vuruo zaten. ha şimdi diyeceksiniz ki canınız 13-14k ( iyi itemlı bi lock için). Clotl giyen adamın canı 7k mı olsun? lockları konusan arkadaşlar şu son patchlerden sonra lockları rahat rahat zorlayabiliosnuz. Peki 2 melee class lock üzerindeyken ben napabiliorum? (sl/sl) howl u bile atmak 1.5 saniye ki adam intercept edio.. Rogue saolsun stundan-cheap shot dan çıkarmıo 2 kez Cos açıo. Priest ward'lı zaten. Frost mage zaten silence lı akıyor. Beklentiniz nedir hala anlamadım ki.. isterseniz staff falan da kullanmayalım çıplak gezelim. Bişeyleri bilerek konuşalım arkadaşlar. Lock dan bihaber burda laf kalabalığı yapmanın alemi yok. kim diyor fear 10sn sürmüyor diye? bugün daha 2 saat önce bgde üstümde 5 tane warlock dotu, ısıran bir felpuppy ve ek olarak hemo spamlayan bir rogue varken 10sn boyunca fearda kaldım. Trinklet cooldowndaydı. Fear denilen şey dmg yedimi instant bozulmalı veyahut her düşmandaki her warlock dotu fearı -1 veya -2 sn kısaltmalı. Tabi canım.. hatta fearı kaldırsınlar ben staffla girişeyim? ya lock ne yapıcak ne istiosunuz anlamıorum ki.. TBC öncesi locklar OP dı buna bende katılıorum ama şimdi ne OP lıgı kaldı ne bişeyi.. Bugun neden warriorların hayvanlıgı konusulmuoda hala lock konusuluo. Bg ye girin kardeşim kimmiş 1. olan dmg da yada kill de bakın bi. Warriorlar resmen akıyor. kaldı ki dot resistlio instant 1 fear kullanabilirsiniz eğer pvp spec varsa. 10 saniye kaldıysan fearda o senin bahtsızlıgın başka bişey deil. Ben daha dmg oldugundan 1. saniyede fearı bozulan adam biliorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 nihlathak said: Mage 2v2 sux, bunun lockla ilgisi yok magele ilgisi var. Katılmıyorum sevgili nihlathak Mage+rogue / Mage+feral druid Sezon 3'ğn en tehlikeli 2vs2 combolaridir. Fear'in bozumama sebebi düşük spelldmgdir 900 alti bi spell dmgle rakibin üstü dot diziliyken 4-5 sny rahat fearda kalior amma lakin 900 üzerine çıktığında kolayca bozuluyor işlevselliğini kaybediyor o yüzden fearladığım adamı dotlamakdan kaçınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ohyeah said: Bg ye girin kardeşim kimmiş 1. olan dmg da yada kill de bakın bi. Hantır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Öncelikle uyarayım bu bir emoya bağlamış shadow pri yazısıdır... Shadowmoonda shadow primi kasıyordum az önceye kadar, saat 00.00 civarında oturdum farma başladım, ally warlock'un teki de beraber kasıyordu dalmadım yardım falan ettim. Aradan zaman geçti bunun yanına bir tane allyhunter geldi 70 lvl, hunter dalınca o da arkadan dotladı gg. Neyse cesedi almaya gittiğimde hunter ortalarda yoktu ama lock arkadaş üstüme kamp kurmuş. Tam bir saat boyunca hiç sıkılmadı arkadaş. Bir de target macrosu yazmış sanırım ben kayaların arkasına falan geçtiğimde tıklanmaz durumda olduğumda bile bir şekilde buldu beni... Benim de hiç huyum değildir öyle altımla kesilince mainimle gelmek fakat öyle sinirlerim bozuldu ki "yedi ceddini farmlayacağım ulan" diyerek arkadaşın hunterıyla oyuna girdim gittim oraya. Adamı bir kestim iki kestim derken s3 parçaları vs. olan bir ally mage damladı. Kesti vs. Ben arada bir daha aldım lock'u derken bu sefer lock mage'in peşinde dolaşmaya başladı. Son 30dkdir de lock mage'in götünde mage farm yapıyor lock da arada sırada magein dalmadığı moblara dalıyor. Ben de hunterla tepeden izliyorum... Halbuki tek yapmak istediğim legion holddaki infernalleri patlatmaktı 1.5 saat önce. Ha bir de herifle PvP yapıyorum; ben silence atıyorum, fear basıyorum, dotluyorum mb sw/binding kombosu yapıp shield açıyorum falan. Adamın tek yaptığı peti salıp dot dot dc fear life drain. Rogue'umla adamları iyiki kesmişim zamanında bolca ne berbat classmış anlamamışım doğru düzgün şu saate kadar. Warlockla PvP'de eziliyoruz diyen insanlar diğer classlarla PvP yaparken ne derler merak ediyorum. Kan kusturdu herif valla o_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 said: Ha bir de herifle PvP yapıyorum; ben silence atıyorum, fear basıyorum, dotluyorum mb sw/binding kombosu yapıp shield açıyorum falan çok ulvi seyler yapmıssın ayıp etmiş lock :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 5v5 de napıyo locklar merak ettim irileri ortalama cok suprizsiz bi macı anlatabilirmi? hani rocket laucnher yemediğiniz falan bi macta 2v2 den farklı olan nedir? buff temizlemekse felhunterla o isi zaten dispelcinisi yapıyo takımın siz kendi üstünüzdekilerle felhunterın targetındakileri temizlersinzi, e bunun dısında daha cok adama daha cok dot diz, nukenilen target'a drain life attan fakrlı bi durum varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Mana drain'i de sayalım. Özellikle hunter priest lock takımlarında. Onun dışında benim gördüğüm kadarıyla healerları kapatmaya çalışıyorlar, curse of tongues+fear+spellock+deathcoil vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Şimdi locklar diyorlar ya tamam kabul ediyoruz TBC öncesi locklar overpowered dı ama şu anda çok kötüyüz diye ( Ben bunu hiçbir lockun itiraf ettiğini görmedim tbc öncesi) Şimdi wotlk gelicek 7-8 ay sonra, adamlar yine 1-2 nerf yiyecek dengelenme açısından sonrasını tahmin edebiliyorum: "Tamam Wotlk öncesi TBC de overpowered dık ama şu anda kesinlikle değiliz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 yanı demek istediğim o, 2v2le 5v5 arasında warlock için cok bi fark yok, aslıdna warrior ve rogue içinde cok fark yok, fark genelde cc ciler ve healerlar için oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 İki healer karakterden sonra bi tanede lock kasayım dedim. :D lvl 48 de q yaparken cart feral druid daldı hic damage almadan maymuna cevire cevire kestim.. :D işte wow budur dedim alt+f4 (70 druidim var bidaha giresim gelmedi o sahneyi gördükten sonra :D kdsabşdabşa) Siz bi feral druid ile oynadıktan sonra gecin warlock ile oynayında sonra aglanırsınız locklarınız haline.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Ben bu WoWdakiler kadar cefakar melee görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Fin said: said: Ha bir de herifle PvP yapıyorum; ben silence atıyorum, fear basıyorum, dotluyorum mb sw/binding kombosu yapıp shield açıyorum falan çok ulvi seyler yapmıssın ayıp etmiş lock :'( Orada anlatmak istediğim ben 8-9 tuş kullanıyorum, adam 1(burada dc var)-2(burada fear var)-3(burada sıralı dot dizme makrosu vardır kesin) 2 2 2 devam ediyor. Evet tek yaptığı bu ve ben üst üste 3 kere fear yedim resistleyemedim vs. Cidden çok ulvi şeyler yapıyorum bir lockla kıyaslarsak yaptıklarımı xD Geçen bir de forumlarda vardı lock'un biri shortcutlarını saymış; işte şunca makrom var, şunca tuş kullanıyorum, lock oynaması en komplike class vs. diye. Gelen ilk cevap, "senin warriorunun shortcutlarını görmek isterdik." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 o konuda pala üzerine tanımam.. logiteck özel klavye bile yaptı paladin playerlarına.. kocaman iki tuş.. bubble HS asdbasdlsaadasdabda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 @cuce hayatında ne kadar lock oynadın ne kadar 5v5 2v2 yaptın warlockla bilmiorm ama zaten 5v5 3v3te senin bahsettigin ccler varya onlardan biridir warlock.tek amacın minimum heal attırmaktır healera sonucta adam 2.5 saniyede 7k heallıo ama sen bi dotter warlock olarak 7k dmg veremezsin 2.5 saniyede yani kısacası heal interrupt+fear en mantıklısıdır bi yandan dotların tiklerken. gelelim 2v2ye arkadaslar cok komik yorumlar yapıosunuz warlocklar skill istemiomus falan filan.senin tepene warrior ya da rogue binsin 2v2de bi yardırsınlar sana ondan sora gor bakalım ne yapıosun.1v1de eger 1 warrior ya da 1 rogue warlocka yenilirse iste o zmn ben o adamlara skillsiz derim.ha aynı sekilde bi lock olarak bi frost mage beni dovebilirse(ki hic olmadı) bende uzulurum ama yok iste benim anladıgım sey burda konusan arkadasların cogu warlocka karsı bi sekilde classları ezik olanlardır.ama sonucta direk 2 antisi olan bi classki artık yavas yavas hunterlarda almaya basladı.soruyorum size 1v1de magein kac antisi var warriorları dolandırmıolar mı novalarla.bi magele her hangi bi meleeyi kesmek ne kadar skill istio?bırakın arkadaslar oynadıgınız class en kotusu warlocklar en iisi size gore ama ben nedense warrior+druidleri warrior+rogueları ladderlarda daha cok gorur oldum.ha sunu da soliim warlock istedii kadar nerf yesin karizması yeter:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar