-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Druid'in arenadaki avantaji mobilitynin arena icindeki etkileri. Pillarlar kopruler falan filan... Yoksa acikta 1 Paladin Healerli 1 Druid Healerli 2 Warrior dovusmeye baslarsa eger Paladin oynamayi biliyorsa, kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Asıl nerflenmesi gereken class Druid(resto) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Belki Entangle ve Cyclonea ayni dimnishi paylasmasi gibi bir sey getirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Sonsuza dek kitelama yetenekleride ellerinden alınsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 paladinde nasıl stun yok ya, 2 farklı stun var hem de, az buz dadeğil 6 saniye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bende anlamadım paladinde stun yokmuş 6 sn kafama çekiç yiyorum o ne ? bide talentten gelen var extra stun var bunlar stun değilmi ala ala :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Same söylememişler onları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Ya aslında şu var Hammer of Justice değil o Hammer of LOL Nedeni hem Physical stun hemde Magical o yüzden sıklıkla Resist oluyor çok işlevsiz iki resist mekaniğinden birden etkilendiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bende resist az diye herhalde daha 1 kere paladin stun resistlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 abicim sam ne zaman stun atsa orca atiyo abicim gidip undeade atsaa trolle atsana yok efenim orc resistliyomus ulan allahsiz ben reput kascam diye guilde molten core dropu yalvaririken sende %10 reput gain aliyosun human olmaktan (bu arada abicim cidden alyans oynamak ne aptal bi istir ya dwarf stone formun poison bozmasi disinda bi site yarar bi racialiniz yok be eauhheah orc warlock her bonustan mi yararlarnir racialin axe kullanamiyo diye aglamak laizm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 escape artist mis gibi racial Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 stoneskin, bleed ve disseasede kaldırıyo, ama artık blind kaldırmıyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bash de resistliyor, missliyor, dodgelaniyor.. Oluyor da oluyor yani. O mantikla oyunda hic stun skilli yok. Hammer of Justice stundan sayilmazsa ne sayilcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 evet bak pop unuttum o kadarda gnome oynadim ha benim favori skillim bu arada dwarf find treasure dur otesi yok abi en iyi racial eaueau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 az mı sandık cıkardım denizin diplerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 -Wissy said: Bash de resistliyor, missliyor, dodgelaniyor.. Oluyor da oluyor yani. O mantikla oyunda hic stun skilli yok. Hammer of Justice stundan sayilmazsa ne sayilcak? Yok anlamadın Hoj hem physical hemde magic stun sayildiğindan double resist check alior olayı o ağlama duvarı var paladinlerin Hammer or resistness / Hammer of lol die :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Anladim da hammer of justice dodgelanamiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 dwarflar bence flying mountada binememeli yuzememeli hatta gemiye binincede killanmali bole dzzyness diye DOT almali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben şu ana kadar hiç hoj resistlemedim, ha resistlesem ne olacak bir stun daha var reverberence mıdır nedir onu atarsın. ayrıca bu stunların cd'ları çok da dğeil bir dövüşte bir kaç kere kullanılabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 gryphonları ehliliştirenler dwarflar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 O ikinci dedigin stun healer paladinlerde yok. sam iki saattir onu anlatmaya calısıyor ama inatla 2 TANE VAR LA die yazıyosun. Retri 31.Talent Repentance 60 Mana 20 yd range Instant cast 1 min cooldown Puts the enemy target in a state of meditation, incapacitating them for up to 6 sec. Any damage caused will awaken the target. Only works against Humanoids. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 E Warlocklari anlatirken felguard'la intercept atiyor, sonra UA atiyor bla bla diye anlatiyor ya Sam Bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 var mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hayir abi dwarflar deil yane ironfrge dwarflar deil aerie bilmemne war ya hinterlandsde oranin dwarflari onnarda dwarflardan cok elflerin kankasi sevmiyolar ironfgeyi pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 asıl nerf stoneform.. garrote rupture / crippling kite yapıyorum herşey güzel falan, o da nesi dorf amcam stoneform ı basmış yaldır yaldır geliyor :( nurf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar