pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Lag var mı gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 tinu said: http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html soyle bı olay var deneyen kullanan arastıran varmı! böyle şeyler bana hack çağrıştırıyor hep ama commentlere baktım çok farkettiriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bu saatte 150-200 arası gidip geliyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Lag And Dc Since Patch 3.2.2 V2 Aynen başlıktaki sorun; öğlen saatleri ve gece 10'dan sonra hiçbir sorun yok, server saatiyle 16:00-22:00 arasında 15 dakikada bi 4-5 dakikalığına latency 2k'ya çıkıyor. dün çok daha iyiydi gerçi; sadece 2 kere oldu oda 10'ar saniye civarıydı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 200-250ms arası gidip geliyor 10-15dk'dır. Lokasyon Ankara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 yf'ye dönüyorum ben gene, böyle olmaz bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Şu saçma olay olmasa ToC 1. bossta (deli lag oluyor ya) ben de yfa döneceğim de aslında :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Kopup kopup duruyor bende bu gece, İstanbul adsl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ölmüş lan net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Net berbat zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 300ms şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Bu saatte lag var hala. 250ms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Dünden beri 500-600 mslerde geziyor. Pekaziz abi gözünü seviyim 250 ms alıyorsan ne üzüntüsüdür bu, swelerin 200 ms var oynayamıyoruz dediği gibi afedersin :p Regedit hedesi o kadar düşürüyor mu cidden, telekom patlakken bile 250lere kadar? En iyisi o birkaç sayfa önce verilen addonu falan yükleyim de ben de bir deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Abi 2 sene YF kullandığım için 80-90ms'lere alıştım, ona şımarıklık yapıyorum. :D Benim cuma perşembe gecesindenb eri epey kötü bağlantı, saat de farketmiyor. Kişisel fikrim o registry olayı işe yarıyor ama elle yap bence değişiklikleri, addonu tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 addon ise yariyor yaramasina da, baglantiniz zaten kotuyse pek de bir etkisi yok. normalde 600-700 ms aliyorsaniz pek bir ise yaramiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 pekaziz said: Şu saçma olay olmasa ToC 1. bossta (deli lag oluyor ya) ben de yfa döneceğim de aslında :S bu ve bunun gibi sebeplerden dolayı yourfreedom'a dönüş maceram baya kısa sürdü özellikle ony40'ta "lan noluyo net mi sıştı" diyip yourfreedom'a bi göz atınca durumun ne kadar vahim olduğunu anladım bir aylık basic package için para ödediğimden, download hık mık etmiş kalmıştı 256 bit'te, yetmiyordu ayda 4 eurodan fazla para da vermem zaten bu merede neyse ki internet iyi bugünlerde, yf'yi pek fazla aramıyorum gibi olan 4 euroma oldu, ama önemli bi ders aldım sdf bu arada toc 1. boss'da yf ölüyor diye okuyordum burda, deneme fırsatım olmadı henüz yf ile ama muhtemelen doğrudur, çünkü aynısı karazhan'daki chess event'te oluyordu bende. ne zaman yf ile oyuna bağlanmışken chess event yapsak, en az 5 saniye, bazen daha fazla delay oluyordu, sebebini anca yf'siz girince anlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 YF ile TocT 25 ilk bossta hiç sorun yaşamıyorum. Ama Onyxia 25 'te whelpler gelince tıkanıyor. Ama YF sizde oynanmıyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 janis said: YF ile TocT 25 ilk bossta hiç sorun yaşamıyorum. Ama Onyxia 25 'te whelpler gelince tıkanıyor. Ama YF sizde oynanmıyor malesef. Yf nin basic mi yoksa enchaned paketi mi kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 greewoch said: Lag And Dc Since Patch 3.2.2 V2 Aynen başlıktaki sorun; öğlen saatleri ve gece 10'dan sonra hiçbir sorun yok, server saatiyle 16:00-22:00 arasında 15 dakikada bi 4-5 dakikalığına latency 2k'ya çıkıyor. dün çok daha iyiydi gerçi; sadece 2 kere oldu oda 10'ar saniye civarıydı) Bu bizim fasterping gibi bir geyik mi? Aynı mantık mı yoksa onla alakasız birşey mi? Deneyen eden? ps: bakmaya üşendim, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Bu gece yine 200-300 laglı takılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 lancelotdulac said: janis said: YF ile TocT 25 ilk bossta hiç sorun yaşamıyorum. Ama Onyxia 25 'te whelpler gelince tıkanıyor. Ama YF sizde oynanmıyor malesef. Yf nin basic mi yoksa enchaned paketi mi kullanıyorsun? Basic kullanıyorum. Kesinlikle ufacık bir takılma bile hissetmedim şuana kadar Onyxia 25 whelpler haricinde. Oda sadece ilk whelpler geldiğinde oluyor. 10 sn kadar tıkanıyor sonra gene normale dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Abi tam başladık raide, 700 ms girdi direk, ağlamak istiyorum. Twinlerden o güzelim robeu kaçırcam yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bende onyxia fightında 2. phase'de, Gormok'ta başlangıçta ve Anub'da son phase'de çılgın spike oluyor. DC yemiyorum 10 15sn içinde düzeliyor. (YF kullanıyorum tamamen onunla ilgili sanırım, ama anlamadım neden oralarda lag oluyor sadece, hadi 10x'i anlıyorum da Gormok ve Anub saçma geldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Battlenet acc ile şu sıralar bağlanabilen varmı oyuna? ÇILDIRACAM! PS : Breaking news de yazmışlar sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Yok giremiyorum ben de. İyi ki bugünkü raidi ekip içmeye gitmişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar