Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Askerden geldik şimdi de ttnet ile uğraşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ya serverdan ya ttnetten diycem millet ttnetten sızlanıyo arıycam ttneti sövücem olmıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 YF'siz oyuna girmiyor. Girersem 800 ms ama hayvan gibi spike var. Sürekli dc oluyorum. /Trabzon edit: Eskişehirde internet tamamen gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 izmir'deyim, yourfreedom'la süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 haha oyuna giriyorum direk dc bu ne ya bide yf kullanmadan oynuyorum hıc lag problemı yoktu alla alla bende samsundayım ilginç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 telekoma artık edecek küfür bulamıyorum... ne desem az gelir gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 oyunu bırak internete bile zor giriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bikaç yüz kere modemi resetledim, 85 den başka ip gelmiyo. belki sorun burda yatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Rezillik tek kelimeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bgn sabahtan beri uyuz bi lag arada spike internettede çok pis yavaşlık var offfffff off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Al benden de o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Offffff, saatlerdir 5k+ ms, 2-3 günde bir ne bu böyle, kafam girsin hakkaten artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yourfreedom kullanan var mı şu an? serverları mı pörtlemiş biraz, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Çoğuna bağlanamıyorum, bağlandıklarımda da deli gibi spike var. Türkiye'deki genel sorunla alakalı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yourfreedom bile kurtaramıyorsa yatıp uyuyayım bari, ne yapılır ki başka :/ euh oyuna girdim açılmış serverlardan birinde, bi ability'ye tıkladım, hala kullanıcak 2 dakika filan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bu aksama kadar baglantı cok kotu olur.. sora ben oyuna girince duzelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hayvan gibi delay var bende, sadece bende mi var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 sen oyuna girebildinmide ? biz niye giremiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 auchindoundayim serverdan servera degisiyodur belki girersinizbirazdan heralde sizde. bende giremedim basta loading ekranindan sonra dc oluodum direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 auchindounda zamanında ben 90 ms goruyodum shatt ortasında ehaha zaten server hep boştu patch indiriyorum 7.5kb ile bitince FM den durumu bildiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Oyuna girdim ama ms'i bile öğrenemedim o derece bi lag var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 loading bitiyor 1-1.5saniye sonra aşırı latencyden dc T_T yf ile girdim ama çekilmiyor hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Abi ankarada sağnak yağmur var yine, hiç umutlanmayın bu akşam raid yaparız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 FM den karakterlist i retrieve edemiyorum.. hattalow serverlardan da edemiyorum sdf wow failed.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 wow degil abi direk ttnet offf offf fffsssfsfsfsfsfffffsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar