mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 su an 6k civarı msn var 78 li ip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 off turk telekom off !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 olm şey yap benimde bok gibiydi reset attım modeme ip 88 den 85 e geçti yf ems15 de bağlantı bile olmuyodu şimdi 130 ms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 3k ms, YF'la 20 saniyelik lag-spikelar.. anlamadim ben yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bu ne yaa. Naxxın ortasında dc ler geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 1 haftadır 400'ün altına düşmüyor. Torjan vs olabilir diye format bile attım ama gene aynı. Sığırlar birde hız yükseltme yaptılar. Önce yurtdışı çıkışlarını arttır sığır. Edit : Bu sığır kelimesi harbi yakışıyor ttnet'e. SığırNet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 aynen, 1 haftayı aşkın süredir gün boyu sarı latency, 300-500 arası latency var. gece 1 den sonra düzgün, gündüz ise 12-1 den sonra sapıtıyo yine. 88, 85, 78 ip lerle aynı sonuç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Dün gece 10 dan itibaren ping 500'ün altını görmedi. Bugün iyicene rezalet, oyuna bile bağlanamıyorum. Speedtest'ten Fransa için hız testi yapıyorum, ping 70-80 çıkıyor ama wow rezalet anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 frostmane de hep kırmızılardayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Bende frostmane'de oynuyorum. Dün geceden beri rezalet. Daha önce hiç dc bile olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 gleoddyn said: Dün gece 10 dan itibaren ping 500'ün altını görmedi. Bugün iyicene rezalet, oyuna bile bağlanamıyorum. Speedtest'ten Fransa için hız testi yapıyorum, ping 70-80 çıkıyor ama wow rezalet anlamadım gitti. aynen dun gece patladi halen rezalet kafam girsin kablonetmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bu yf yüzünden banlanmalar oluyo hala nası kullanıyosunuz? açıklayabilcek varmı arkdaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ban olmuyor ama zırt pırt ülke değiştirmiceksin ya da bi yf li bi normal girmiceksin sanki almanyada yaşıyormuşda ordan giriyomuş ayağına yatıcaksın. zırt pırt dediğimde anında girip çıkmak 5 10 dakika bekleyince filan yemedim ban hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Dc oluyorum ben arada bir, ne saçmalıksa, ping 200 civarı ama bir anda çat gidiyor, tam patch vakti süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Miraul said: gleoddyn said: Dün gece 10 dan itibaren ping 500'ün altını görmedi. Bugün iyicene rezalet, oyuna bile bağlanamıyorum. Speedtest'ten Fransa için hız testi yapıyorum, ping 70-80 çıkıyor ama wow rezalet anlamadım gitti. aynen dun gece patladi halen rezalet kafam girsin kablonetmisin? Yok bağlantım Quicknet. Dün bağlantı düzeldi, bugün daha deneme fırsatım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Bir benmi durmadan kopup duruyorum =P bir benmi bahtsızım şu oyunda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 şu aralar çin serverlarında AION oyununun betasını oynuyoruz, grafikleri cryengine motoruyla yapılmış. çok daha kaliteli ve efektli wowa oranla. bunca uzaklığa, kalabalığa ve grafik kalitesine rağmen, ne kopma ne lag oluyor. yıllarca wowun salak serverlarında süründükten sonra ilaç gibi geldi bu oyun. aslında AOC, guild wars ve lotro gibi online oyunlarda da lag yaşamazdım. ttnetten nefret ediyorum ama blizzardın da artık bağlantı sorunlarına, server problemlerine bir el atması lazım. gerçi wow miyadını doldurdu, o yüzden de sallamıyo olabilirler artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Darksun said: Bir benmi durmadan kopup duruyorum =P bir benmi bahtsızım şu oyunda! Yalnız değilsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Mohi said: gerçi wow miyadını doldurdu peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Gg oldum valla oyuna bile giremiyorum yavaşlıktan =( password ekranını bile zor geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Ne komik ya bir ben giremiyorum herhalde, ne biçim iştir, adamlar şahsimi uğraşıyorlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Bugün de patladı 11k gibi yeni bir rekora imza attım. Dün bağlantı 150ms civarındaydım. Yourfreedom da işe yaramadı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 gleoddyn said: Bugün de patladı 11k gibi yeni bir rekora imza attım. Dün bağlantı 150ms civarındaydım. Yourfreedom da işe yaramadı bende. Ems07'yi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 11231 ms :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Abi iki de bir spike yiyorum, durup dururken trashde dc oluyorum, ttnet ömrümü yedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar