Tarist Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 12k ms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Lagdan disconnect bile olamıyoruz, bir haftamın daha içine komple s.çtın telekom, git bir köede geber de bu ülke senden kurtulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 login bile olmuyor şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 normal 9k ms ücretsiz yf ile 161 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bende ucretsiz yf den girdiğim combatta olmadığımda gayet stab,l ama combata girdiğim anda 10k latency oluo. nedendir acaba bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Of berbat durumda net :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 öf, wg yapıp epix alacaktım yalan olduk. fu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 mokoko said: bende ucretsiz yf den girdiğim combatta olmadığımda gayet stab,l ama combata girdiğim anda 10k latency oluo. nedendir acaba bu? bandwith yetmedği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Aluriel said: mokoko said: bende ucretsiz yf den girdiğim combatta olmadığımda gayet stab,l ama combata girdiğim anda 10k latency oluo. nedendir acaba bu? bandwith yetmedği için peki bi çözümü warmı bunun ne yapmam gerekio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Dün tam heroic Up nin son bosuna geldik 2k latency ile kestik.. Sonra iptal hep kötü bağlantı vardı. Bende 21:30 da yatıyordum..Ailem inanamadı.. Şimdi kalkıp kime ne diyebilirsin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 mokoko said: Aluriel said: mokoko said: bende ucretsiz yf den girdiğim combatta olmadığımda gayet stab,l ama combata girdiğim anda 10k latency oluo. nedendir acaba bu? bandwith yetmedği için peki bi çözümü warmı bunun ne yapmam gerekio? Ücretsiz versiyonu 64kb/s hızında olduğu için 25 kişilik bir raidde yeterli olmuyor, özellikle 4h gibi savaşlarda bl açıldığında yoğun bir veri transferi oluyor, bağlantı darboğaza giriyor. Çözüm 256kb/s'lik ve üstü paralı paketlerden birisini almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 gece yine başladı lag 2 gecedir böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Burning in fişini çekti biri peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Kablonet harika bugün, oyuna bile girilmiyor, tebriklerimi iletiyorum en içten dileklerimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Off saçmaladı bağlantı yine, YF'da denemediğim sunucu kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selcukarik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 mac alın kurtuln sabi 176 severa bağlı olarak nadiren yukselio /frostmane) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mac derken? (Umarım tahmin ettiğim şey değildir :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
M4gn3t!c Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 buyuk ihtimalle o tahmin ettiğin şey gibi duruyo ad3m :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 kablonet kullanıp sorun yasayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 kabloyu bilmiyorum ama adls berbat çok komik 1k+ ping random dcler felan saat gece 1.30 bi bg atayım dedim 4 kere dc bütün oyun 1.5k+ ping küfredip çıktım böyle saçma bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 kabloonette paso takilma vardi bi 60 ms bi 2 sn kitlenip aciliordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boNecloNe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Gecen ariza kaydi biraktim ve eleman gelip kontrolunu yapti ve her zamanki gibi "yok bir problem, butun degerler normal" cumlesiyle bitirisi yapti. Bu problemin takriben 2 ay once basladigini ve Ping degerleri/stabil baglantinin asiri etkiledigini falan soyleyince, Kablonet in "Teledunya" ( digital yayin, HD kalitesinde TV yayini vs vs ) isimli calismasinin da ayni donemlerde basladigini (tesaduf?)ve su an itibariyle halen devam etmekte oldugunu ogrendim. Sanirim yeni bir altyapi calismasi kurabaniyiz ve bitis tarihi de pek belli degil gibi...ya sabir...yok mu bu isin bir alternatifi? ( ADSL demeyin aman diim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Bendede kablonet var ve ne yazıkki bayağı uzun bir süredir sorunlu. Bir kurtulamadım şu işten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 bezdirdiler valla hicbirsey yokken malygos raidinde disconnectler basladı tank disconnect oluncada diger 9 kisi pek ayakta kalamıyor........ardındanda sozde 25 man vardı ondanda cıktım mecburen bi alamıcaz malygosun shieldini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Blizzin turnuvaları başlayınca lag oluyor şansa denk geliyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar