Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 an itibarı ile oyun connecting'i geçmiyor. yurtdışı kaynaklı sitelerin çoğuna erişemiyor. OFFFFFFFFFF 1 saatliğine küfür serbest olsun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 öldü benim bağlantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 artk success! de kalıyorm bn offf yabancı herifler 29 ms diyo şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 88'li ip ile girdim connecting de takıldı, 78'le giriyorum babalar gibi 6 7k'da mob kesiyorum, 15 20 dakika sonra kopuyor. Güzel bir gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 telekoma şöyle seslenesim var http://eu.wowarmory.com/guild-info.xml?r=Spinebreaker&n=t%C3%BCrk+telekom+anani+sikim&p=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Girmekte bir porblemim yok, çok hızlı giriyor hatta. Ama girer girmez latensy 5-6kya fırlıyor. Garip bir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Türk telekom senin allahını kitabını seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 baydım ben yeter. cibilliyetsizler kim müsebbibse bu lagdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Hergün aynı saatte oluyormuş sanırım hiç haberim yoktu bugünde şansıma denk geldi o saatte raid vardı. Sarth+3'de 3 wipe yedirdim telekom sayesinde tuhaf bir duyguymuş. Oyun donuyor ve bu 30 sn sürüyor dc almıyorum sonra pat hızlandırılmış şekilde görüntüler geçiyor ve boooom :P Artık sadece bizler tarafından değil tüm dünya çapında küfür çeşitlerinin odağı olmuş durumda telekom sağolsunlar varolsunlar gurur duymaları gereken bir tablo hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Haha aynı senaryo Nessarien ile ama tek farkı adamlar dayanamadı raidi bitirdi, yarın devam ederiz dediler. Ayrıca ben de hiç sorun olmuyordu son 1-1.5 aydır ama bugün akşamüstü 5'ten beri inanılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Bende lag yokken bir anda oyun kopuyor, tekrar guzelce giriyorum 5 dakika gecmiyor bir anda gene kopuyor. Hatta biri benim sifremle mi giriyor diye, sifremi degistirdim ancak nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 For the hordeun son bossunda geride kaldım DC yuzunden ve yapamadım son bossu. Damn TTnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 saat kaç oldu hala dc hala dc yeter artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Şu sıralar ne durumda? Var mı bir düzelme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 geçti bişi yk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Olan bizim T7 eldivenine ve badgelere oldu yani. Bide üstüne saved olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Sabahları iyi zaten akşamları coşuyo...işyerinden oynuyorum evden oynuyamıyorum :P "Telekom disconnecting people" demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Selam. fede'nin evindeyim. kablonet var 4gb dl falan kapalı herşey, nette deli sörf yapıyorum falan 8000ms var şu anda. nedir ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 valla geceden beri oyundayım bi değişiklik yok sabahın 5 inde bile dc oluyodum.biri kablolarımı patlattı gene noldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Seperate said: geçti bişi yk =) Demişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Okullar açılsın lütfen, başka çaresi yok bu geri zekalılar yurt dışı çıkışlarını arttıramazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 bu gece de aynı sey olursa kapatıcam wow u bı 10 gun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Darksun said: Okullar açılsın lütfen, başka çaresi yok bu geri zekalılar yurt dışı çıkışlarını arttıramazlar. Okullar Cuma günü kapandı ve bu problemde Cuma günü sabah başladı. Download hızınız yüksek olabilir , Surf yaparkende problem yaşamazsınız . Fakat Online oyunlara Ping patlaması oluyor. Çünkü TELELOL upload hızını düşürdü , yoğunluğun artacağından dolayı tıkanma olmasın diye. Yurtdışı Upload yok gibi bişey . Okullar açılınca upload i eski haline getirirler. Unutmazlar dimi ? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Var mı bu aralar girip de sorun devam ediyor diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 millet işten flean cıkmaya basladı 15:30 da 100 ms varken suan 200 ms var yani artıyo yavas yavas 8-9 gibi raid saatinde herhalde tıkanıcaz 600 lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar