janis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Düzelmiyor , düzelmezde , düzeltemez bu aptallarda . Gecenin 1 i olmus hala yurt dışı iptal. Biri bana ödünç kafa versin , ben kullandım kendi kafamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 İçine etti hayvanlar yine ya. Yarın raid var 3 haftadır tatildeydik, kaçırırsam bu yüzden yıkacam ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 gece oldu süperleşti gene, en azından bende süper şu an. gene vampir moda sokucaklar illa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 ya arkadaslar ben your freedom kullanmak isitorm ama bi turlu beceremedim pati dede aradım ama başlığını bulamadım ne nası yapılır anlatabilicek warmı yada bi link falan werebilirmisnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 çok ilginç bir şekilde uzun bir süredir gün içerisinde hiç problemsiz oynayabildim bugün. şimdi tekrar bakıcam, umarım aynıdır hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bugün güzeldi evet hala güzel hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 normale dondum ben. 117ms su an. bi de aksam gormek lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 yalan..kablonet 2k msle takılıyom,kablonetteki arkadaşlara benim kablomu töbeler olsun herneyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 oyuna ilk girdiğimde 7k görünüyo sonra düşüyo yine 150 lere bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Ankara ADSL gg dün 130 olan ms bugün 1k+ =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 scarshield 6k hellscream de 212ms nasıl bir iş bu,modemi yeniden başlatmakda olmadı ilacı yok bunun, yf ile serverlara bağlanmıyor, http-tuneler ilede 1k ms var, wowcu baba turbesini adak adayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Geberiyorum lagden =P kablonet çok kötü sapıttı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 evet kablo rezalet su an. honor kasıcaktım vazgectim bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Eylül ayından beri 100-200 civarında olan ms bugün sapıttı sürekli 400-500 lerde ya sarı ya kırmızı oluyor. Nettede bir yavaşlık var sanki. Varmı benzeri bir sorun yaşayan ? Ps: Latency için herhangi bir bağlantı programı kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 arkadaslar dunemaul dayim 3-4 gündür lag bilmem ne oluyor. şuan alterec valley ye giremiom not found diyor peşinden oyndan atiyor. sorun server dami telekom dami nerde anlamadim.arakadaş zonguldaktan 0 lagla oynuyor istanbul genelindemi war sorun off bea yeni 70 olmusum honor kasıcam işe bak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 kötü gene ya, bütün yurtdışı felaket ama, msn kopup duruyor falan, gecenin bi yarısı iyi anca <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 paticik dışında bir yere düzgün bağlantı kuramıyorum şu an mail alamıyorum wow login olmuyor facebook açılmıyor com.tr siteler zor açılıyor 4mbit adsl r. hisarüstü / istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Bugün normalden yüksekti ya latency Normalde 100 alıyorum, 300 kusur biraz da delay vardı. Hayırdır inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Bugün de kötü Saçma sapan delayler geliyor, 150 ms ten bir anda 350 ye çıkıyor çok kötü durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Saat 13 ü gecince sapıtıyo bende 400 gosterio ama spikelar 5sn bazen oyundan attı sanıorum 15sn sonra gelio anca.. 3-5 gündür 13 -23 arası tahminen boyle :S Daha bunu yazar yazmaz ard arda 3 DC yedim AV de :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 anlamsız bir şekilde yukselip aniden dusuyo. cok garip bişey yahu. bu saatte de latency olmaz ki ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 o0o0o kafalar telekom'a oo0ooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Telekomda bize hiç fırsat vermiyor. Arasıra kafayı çıkartıp biraz hava alsak . 9 senedir içindeyim valla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Karazhan realminde 110 ms xavius'da 600 : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Evet çok dengesiz işler oluo yine. DE serverları ile FR serverları arasında ciddi farklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar