adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Çoğu insan burcumun akrep olduğunu duyunca "ıyyy","sen akrepmisin?*boka bakarmış gibi bi ifade*","SAPIKKK!!!!" gibi tepkiler veriyolar hayır anlamıyorum insanlar nasıl tanıyo acaba akrep erkeklerini? sexomanyak sadist bi burç olarak anlatılıyo ama ben hiç öle değilim açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 istisnalar kaideyi bozmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 erkek dedigin oyle olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 elhamdulillah sapığız . edit : marjinallermiz gerçekten kaldırılacak cinsten değil. anlıyorum insanların tepkilerini o yüzden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Hayır bi sevgilimden ayrılma sebebim bile olmuştu bu "sen akrepsin kesin aldatırsın beni"diyip ayrılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bütün ünlüler akrep erkeği ya . popülerler. rahat ol buluosun yenisini . ama bi karizman hani bi dikkat çekmen , bi yürüyüşün , bi şey oluyor dışardan. ama çok sevince düşünemeyip saf oluyoruz , kadınları kandırim olurken planımızı bilen kadınlar tarafından tuzağa düşürülüyoruz . o da of :) o yani . rus olsun erkek olsun akrep olsun.korkarım hatta . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 niye herkes başlık açıyo aga kabullenin artık aslan > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 her duygunun "en" ini yaşıyor akrep kısacası. olur öyle. severim burcumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 adamınbiri said: Hayır bi sevgilimden ayrılma sebebim bile olmuştu bu "sen akrepsin kesin aldatırsın beni"diyip ayrılmıştıe iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 akrep imbadır, asildir. severim burcumu, iidir hoştur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 akrebim, sokarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Akrep aslanı öldürür. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 akrep dünyanın en güzel burcu varmı itirazı olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 akrep erkegi mi? kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 GAÇMA. gel hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 bu tepkileri almaktan korktuğumdan burç olayına hiç girmiyorum =) ayrıca daha çok kaldıramayacaklarından kaçmayı tercih ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Akrebim, en saglam erkek burcu olarak bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 akrebim yükselenim de aslan. işte kaçın benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 bugün gördüm abi ben. kaldırılamıyoruz. bi de netiz yani her şeyde.sorun çıkıyor . böle ağız yapılmaya o kadar gelmiyoruz . evet bi daha proje gruplarımda hanfendi bulunmayacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 akreplerle ilgili bir şey varsa kesinlikle ya hep ya hiçler uçkuruna en düşkün burçlar seks sonrası cümlesi kesinlikle hadi bir de damda yapalım gibi bişey olur :D birde allahı var neredeyse bütün akrep erkekleri yakışıklı oluyorlar ha tabi çooook nadir istisnalar çıkabiliyor ama onların bile yinede etkin bir cazibeleri var tempoları asla düşmez zor bir durumda elinden hiç birşey gelmiyorsa kendine zarar verir çok sıcak kanlılar birde kız yada erkek olsun tüm akrepler ilgi ister odaya girdikleri anda karşı cins yada hem cinsleri olan herkesin onlara bakmasını onlardan etkilenmesini isterler ve bu onlarda istemsiz kas hareketi gibidir bunu yaptıklarını bile farketmezler bizzat şahitim yani :) zaten ahretliğim canım arkadaşımda bir akrep dişisi allahları var çok iyi anlaşıyorum onlarla çok uyumlular sıcak kanlılar pek severim bu burcun bireylerini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 konuyla hiç bi alakası yok ama sen nerelisin? trakya bölgesinden misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ArchangelTanwen said: hem cinsleri olan herkesin onlara bakmasını onlardan etkilenmesini isterler ağzını kırarım etkilenenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 akrebim hatta yükselenimde akrep korkun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 çok kıskançlar8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben patideki tek normal akrebim galiba:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar