Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Type-Moon'u bu yüzden seviyoruz :>

Kaede

Öne çıkan mesajlar

FSN PC eroge sinin Tohsake Rin / Archer arcının (Unlimited Blade Works) yakında çevirisi çıkıyor. Ondan sonra da Heaven's Feel kalıyor geriye = Dark Saber. Çevirmen Heaven's Feel 15% ini falan çevirdim diyordu :>

Tabi Hallow Ataraxia yı 1 seneden önce göremeyiz orası ayrı =(
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
fate/stay night ı izledim oynadım , ataraxia nın çevirisi çıkarsa anca olur.
sonrasına hangi seri iyi gider? (tabloya göre 3-4 tane var gibi). hangisinin animesi iyidir , oyunu daha iyidir?
(private tracker bulursam (f/sn de öyle oldu) 10 gün seeder kalıyorum , sıralama gibi verirseniz sevinirim ilkini bulamazsam ikinciyi izlerim)
Sosyal ağlarda paylaş

Tsukihimenin animesi baya dandirik. Oyununun çevirisi var, önce onu oyna. Hoşuna giderse arkasından fandiski Kagetsu Tohya oyna. Daha sonra mangasına bakabilirsin. 50-60 chapter çevrilmiş olması lazım. Mangada karakterlerin üstünde biraz daha durulmuş, biraz daha "fanlara yönelik" yapmışlar gibi. Herkes bi karizma, herkes bi kickass. Bütün materyel bittikten sonra animesine bakabilirsin öyle geyiğine. Evet animesi o kadar kötü :/

Artbook / Character Material için bir çeviri yok. Daha çok Nasu dünyayı yaratırken Takenin karakter archetype çizimleri var. Mesela FSNyi eroge yapmaya karar vermeden önce Shirou kız, Saber ise Savor olarak erkek düşünülmüş. Saberın tipi esasında mortred için kullanılacakmış vs. Çok büyük değil zaten bulamazsan haber ver ÖM uploadlarım bir yere.

Melty Bloodın birkaç versiyon dövüş oyunları ve mangası var. Melty Blood / Melty Blood ReACT / Melty Blood Act Cadenza diye. ReACT ve AC çevrili ve hikayesi Tsukihime ile paralel. Tsukihimeden sonra oyunlarını oynıyabilirsin. Mangasıda var ama çok fazla çevrilmiş bölümü yok. Oyundan sonra bakarsın. Arcade modda herkesin ayrı ayrı hikayesini oynamak yerine Sion/Shiki üstüneydi bu yanılmıyorsam.

Kara no Kyokai için iki alternatifin var, anime yada roman. Animesi romanın nerdeyse noktası virgülüne kadar aynısı olduğu için ben animesini tavsiye ederim. Ayrıca görsel olarak başyapıt. Atmosfer, müzik herşeyiyle on numara. Bunu özellikle en son izlemen tavsiyedir çünkü ne kadar Nasuverse için başlangıç olsada animeyi güzel yapan birçok ayrıntıyı kaçırabiliyorsun. Öyle devasa bir metaplotu yok ama birbirine bağlı 7 hikaye ile muhteşem atmosfer içinde karakterlerin orjinalleri, evrenin geldiği yeri görmek tam bir "fanservice".
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...