Kaede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Gelde Type-Moon fanboyu olma Type-Moon Evreni Karakter İlişki Tablosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 yalnız kaede, açılmıyor resim hiçbir şekilde. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Dark Saber = teh secks Resim biraz büyük 3005*2308, 1,36 mb büyüklüğü var. Biraz zaman tanı fakire :> Edit : Humm açılmıyor hiç bir şekilde. Uploadlıyım rapide. Edit2 : Buyrun efenim http://rapidshare.de/files/38162693/1197878381862.jpg.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 ahah diagram süpermiş evet, tahmin ettiğim gibi. ben öbür hikayelerine de anime çekilir zamanla diye umuyorum, çok beğenmiştim saber'ı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 FSN PC eroge sinin Tohsake Rin / Archer arcının (Unlimited Blade Works) yakında çevirisi çıkıyor. Ondan sonra da Heaven's Feel kalıyor geriye = Dark Saber. Çevirmen Heaven's Feel 15% ini falan çevirdim diyordu :> Tabi Hallow Ataraxia yı 1 seneden önce göremeyiz orası ayrı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 saber im var ebnim valla mutluyum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 fate hollow ataraxia nın ingilizce çevirisini bulamadım , elinde olan bilen varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 FHA çevirisi bitmedi, sızdırılan bişeyde yok. Beklemedeyiz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 resimi bidaha alsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 imageshacke sığması için kalitesinden biraz ödün vermek zorunda kaldım :/ http://img4.imageshack.us/img4/7770/1197878381862.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 karakterler güzel olsa aslında ilginç bir karakter ağı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Tsukihime'nin oyununu da oynamak lazım ya.Animesi çooook az yer göstermiş.Zaten biliyordum animesinin çok sınırlı olduğunu ama böyle yüzüme vurulunca daha fena oldum. Buluyum indiriyim isohunt'dan,visual novelini de bakayım bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 fate/stay night ı izledim oynadım , ataraxia nın çevirisi çıkarsa anca olur. sonrasına hangi seri iyi gider? (tabloya göre 3-4 tane var gibi). hangisinin animesi iyidir , oyunu daha iyidir? (private tracker bulursam (f/sn de öyle oldu) 10 gün seeder kalıyorum , sıralama gibi verirseniz sevinirim ilkini bulamazsam ikinciyi izlerim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Tsukihimenin animesi baya dandirik. Oyununun çevirisi var, önce onu oyna. Hoşuna giderse arkasından fandiski Kagetsu Tohya oyna. Daha sonra mangasına bakabilirsin. 50-60 chapter çevrilmiş olması lazım. Mangada karakterlerin üstünde biraz daha durulmuş, biraz daha "fanlara yönelik" yapmışlar gibi. Herkes bi karizma, herkes bi kickass. Bütün materyel bittikten sonra animesine bakabilirsin öyle geyiğine. Evet animesi o kadar kötü :/ Artbook / Character Material için bir çeviri yok. Daha çok Nasu dünyayı yaratırken Takenin karakter archetype çizimleri var. Mesela FSNyi eroge yapmaya karar vermeden önce Shirou kız, Saber ise Savor olarak erkek düşünülmüş. Saberın tipi esasında mortred için kullanılacakmış vs. Çok büyük değil zaten bulamazsan haber ver ÖM uploadlarım bir yere. Melty Bloodın birkaç versiyon dövüş oyunları ve mangası var. Melty Blood / Melty Blood ReACT / Melty Blood Act Cadenza diye. ReACT ve AC çevrili ve hikayesi Tsukihime ile paralel. Tsukihimeden sonra oyunlarını oynıyabilirsin. Mangasıda var ama çok fazla çevrilmiş bölümü yok. Oyundan sonra bakarsın. Arcade modda herkesin ayrı ayrı hikayesini oynamak yerine Sion/Shiki üstüneydi bu yanılmıyorsam. Kara no Kyokai için iki alternatifin var, anime yada roman. Animesi romanın nerdeyse noktası virgülüne kadar aynısı olduğu için ben animesini tavsiye ederim. Ayrıca görsel olarak başyapıt. Atmosfer, müzik herşeyiyle on numara. Bunu özellikle en son izlemen tavsiyedir çünkü ne kadar Nasuverse için başlangıç olsada animeyi güzel yapan birçok ayrıntıyı kaçırabiliyorsun. Öyle devasa bir metaplotu yok ama birbirine bağlı 7 hikaye ile muhteşem atmosfer içinde karakterlerin orjinalleri, evrenin geldiği yeri görmek tam bir "fanservice". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bence de salih'e katılıyorum salih dediğim kaede bu arada, yanlış anlaşılma olmasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Ciddi mesaj atma yavuz. Peşindeyim trolle balık gibi avlıycam seni yavuz dediğim saeros yanlış anlaşılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 arkadasım gıdın yatağınızda konusun, forumu kirletmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 yatağınızda diye tekil kullanırsan yanlış anlaşılma olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 yatağınızda dediğim salih ve yavuz bu arada, yanlış anlaşılma olmasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 uhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ahahhahasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 http://img13.imageshack.us/img13/3093/charactermaterial13.jpg Penisli Saber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar