Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

final topici

dory

Öne çıkan mesajlar

Yarın mantıksal tasarım dersinden finalim var; boole fonksiyonlarının indirgenmesi, karnaugh diyagramı, geri beslemeli devreler vs... Geçerim diye umut ediyorum. Şimdiye kadar derslerde hep deftere bi şeyler karalamış ve hiç o derse çalışmamış biri olarak, bilgisayar başında yana yaslanmış çekirdek çitliyorum.
Niye bu kadar rahatım, çünkü asıl BABA finaller haftaya gireceğim elektrik devreleri ve diferansiyel denklemler finalleri.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:
ilk final notum açıklandı,
statistics 99^^

harf notunu da vermiş hoca ,gaptım A'yı. birazdan accounting finaline gidiorum, 4 kredi allahsız, erken final niteliğinde bir maç, tamam mı devam mı finali bir nevi.

mucize finalle A gelir, iyi finalle A- gelir, vasat finalle B+ gelir, kötü finalle B- bile gelebilir. büyükşehir belediyesi olarak biz her şeye hazırlıklıyız.

ayıp la:D
Sosyal ağlarda paylaş

matematik aşırı kastı, ya kalıcam ya da kötü bi notla geçicem, emin değilim

pazartesi fizik, çarşamba lineer cebir sınavım var.

lineerde vize rezaletti, hem ödev eksiğim filan da var, ayrıca bi halt bilmiyorum son konulardan, yani %99,985 ihtimalle kalıyorum ama en azından fiziği filan kurtarsam da sonraki dönemlerde 80 tane ders binmese tepeme...
Sosyal ağlarda paylaş

türk dili ve edebiyatı bitti. 80 puanlık essay sorusu öeh dedirttiyse de fena değildi.

ingilizce bitti. final presentation dan sonra final paper ı da bugün teslim ettim. bu arada final presentation açıklandı. 97 almışız eki eki :D

haftasonu yoğun bir tarih çalışması beni bekliyor.

şaka maka bitiyor dönem yaşasın! bitsin de kurtulalım.

edit: ders kodları -> ders isimleri
Sosyal ağlarda paylaş

yarın int to mechatronics finalim var , vizeleri 92 80 .

top oldum onlardan şerefime .asına oynayacaz .

pazartesi machine elementsden parti var , ilk vize 45 ikinci vize 85 . ona bakıcaz. cc cb siyle ilgileniyorum.

weaving ve mekanizma finalleri iyi geçmekte olup ,bb ve cb civarında notlar bekliyorum .ba falan da olabilir.

fluid mechanics :D

haftaya çarşamba da o var.

69 ilk vize ikincisi açıklanmadı ama fena değildi.
cb bbsindeyiz.

son sınav knitting technology , ilk sınavı 82 diğeri açıklanmadı ama 65 falan gelir.

ba bb cb siyle ilgileniyorum bunun da , taa haftaya cumaya kadar olcam final .

selam.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün 2 dersten finale girdik

İlki language tecnologies, benim başında olduğum bir grup final projesini sunduk; AA alıyorum

Diğeri de türkiye tarihi, pek güzel geçmedi 100 üzerinden 60 - 75 arası bir not alırım sanırım.

Yarın film çevirisinin teslimi var akşama kadar; ondan sonraki finali umursamıyorum zaten

4 down 2 to go
Sosyal ağlarda paylaş

Alcadras said:
ginaly said:
ilk final notum açıklandı,
statistics 99^^

harf notunu da vermiş hoca ,gaptım A'yı. birazdan accounting finaline gidiorum, 4 kredi allahsız, erken final niteliğinde bir maç, tamam mı devam mı finali bir nevi.

mucize finalle A gelir, iyi finalle A- gelir, vasat finalle B+ gelir, kötü finalle B- bile gelebilir. büyükşehir belediyesi olarak biz her şeye hazırlıklıyız.

ayıp la:D

la bu accounting sınavının sonucu cidden çok önemli ve hiç şu gelir diyebilceem bi durum yok. karıştı işler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...