Arma Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 St_Dreamer said: komplex sayılar karmaşık sayılar mı oluyor hani kök içinde -1 falan vay bea teknoloji ne gelişmiş :) kısmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 okul 28 aralıkta bitti ve 3 ocakta final var *küfürlü içerik* yani ne bilem yılbaşı fln girio araya kim ders çalışacak bi de üni de 7tepe ha sanki kimse yılbaşını kutlamıyor ne bileyim 1 ocakta ölü gibi olcaz zaten 6 7 ocaktan sonra yap da insanlar çalışsın ne olacak yazın okul 5gün sonra bitsin acelen mi var bi yere mi yetişcen bu ne ya 4kredilik dersin finali 3 ocakta resmen millet kalsın diye yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 7 ocakta başlayıp 18 ocakta bitcek ''bütler nasıl gidiyor topicigini büyük bi zevkle ben açmak istiyorum'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Büt'e kalırsan gebertirim seni oolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 bırak kalsın olum ya ilkokul çocuğu gibi zaten okulda..yok dersim var şu bu =) azcık öğrensin =)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 kankitom o derse giriyosam bi sebebi vardır ama sen bilirsin peki derse girmiycem bende o zman sen bilirisn sen bilirsin niaah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 7 ocakta mat var, son konuların hiçbirini bilmiyorum, diğerlerinden de az buçuk bişeyler biliyorum, çalışmam lazım ama tembelliğim ağır basıyo, napıcam hiç bilmiyorum. 1 haftada toparlarım diyorum şimdilik gerçi ama ne mal olduğumu biliyorum ben, o kitabın kapağını 6 ocaktan önce açamıycam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 perşembe optimizasyon finali var, vizem berbat ve daha notlarım yok, dersin içeriğini bile bilmiyorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 ShadowFury said: 1 haftada toparlarım diyorum şimdilik gerçi ama ne mal olduğumu biliyorum ben, o kitabın kapağını 6 ocaktan önce açamıycam:(üstüne laf bile eklemden katılıyorum.sınav tarihlerini bile bilmiyom daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 1-10 final tatili <3 ege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Bugün ilk finalime girdim. İyi geçti. 70 falan gelir. Kompleks için iyidir. 7 sindeki için yarın çalışmaya başlamam lazım :S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 7-17 ocak arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 2 gundur 9da okulda oluyorum aksam 5te falan cikiyorum 2 olmadan uyuyorum inek mi oluyorum sayin seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bitti bizim. dönem ortalaması 2.53 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 communication finali bitti oh.3 saat essay yazmaktan beyİnim eridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 9 ocak - technical translation - pratiksınavı, çalışmayacağım 10 ocak - history of the turkish republic - en zor 2 sınavımdan biri 10 ocak - localizaton - bugün proje teslim ettim, formalite icabı 5 dakikalık finalimiz olcakmış 11 ocak - translation for radio & television - en zor ikinci dersim, airplane! filminin ilk 30 dakikasını çevireceğim (bugün başlıyorum) 14 ocak - turkish for translators - kolay sayılabilecek bir sınav, 11 ocaktan sonra çalışacağım 16 ocak - etimoloji - kopya çekip kaldığım için çalışmıyorum sfsd dolayısıyla kol gibi 2 sınavım kalıyor sadece geçmem gereken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sırayla: diferansiyel denklemler biyokimya kuantum fiziii genetik olasılık veritabanı kimya proje dersinin raporu gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yarın sosyal istatistik finalim var. Soru çözmem gerekio sadece pratik yapmam lazım ama o kadar üşeniorum ki çözemeiorum bi soru bile. Offf biri benim kafama vurup çalıştırsın -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 5 gün 13 final 50 alma zorunluluğu bakalım nasıl olucak son 3gün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 aklıma reklam geldi yav 15 gün 5 final, dersten geçmenin mutluluğu = pahabiçilemez gerikalan herşey için mastercard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bu pazartesi 2 finalim var. Sabah eng101, akşam 18.00-21.00 arası da işletmeye giriş var. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 7 Ocak başlıyor gösteri, hazırlık var mı ? yok. oturup çalışmaya başlamalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Yarın phil105 - Critical Thinking finalim var, hastaydım çalışmadım(çalışamadım değil) zaten daraldım, topic açtım community feeling olayı diye kişisele, onuda kitlediler off. =)Herneyse; Course Code Days & Hours Final Date Final Slot Final Room(s) AE 261.01 WFF 578 Oca 12 2008 2 PHIL101.01 TThF 665 Oca 7 2008 2 YD 306 PHIL105.01 TTF 122 Oca 5 2008 3 TB 310 PHIL131.01 ThThF 784 Oca 11 2008 3 YD 306 PSY 101.01 MWF 333 Oca 15 2008 2 TÜM YD,KBZ 01,K.PARK 01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 5inden itibaren arka arkaya 4 gün finalim, 2 gün aram, 3 gün finalim var. böhüe... bi tanesi de dandik olsa canım yanmıcak yahu hepsi de mi kasış olur be kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 glamdring_S said: Yarın phil105 - Critical Thinking boğaziçinde misin ders kodları ve isimleri çok tanıdık geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar