Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quiknet - Superonline Fiberoptik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tcpip said:

24 ay taahhütlü
20mb limitsiz (100 gb sonrası 1 mb'e düşüyor)
49 TL

şimdi kapıya geldiler

25gb sonrası 1 e düşüyormuş su an üye olanlara

napsam bilemedim ben ya. ttnette 1 senedir fln problemsiz kopma yok adil kota flnda takılmadım
Mesaj tarihi:
Mynet okey ile kotayı geçmem lan herhalde?

Bide habervaktim yorumları?

Ara sıra yenişafak gazetesinden de haber okurum ama opera turbo açarım az kota yer? sfgd
Mesaj tarihi:
Esnafım tabi lan kehkeh

Adamla konuştuk şu adil kullanım olayını. Sırf türktelekomun yüzünden olan birşey, mahkeme kararı var bu konuda dedi. Uygulama niyetleri yoktu ama mahkeme kararı çıkınca zorunlu kaldılar fln dedi.

Kendileri istememiş yani.
Mesaj tarihi:
quiknetin müşteri çekme yalanı ya

eski sevgili gibi her gün arıyorlar beni. adil kota var diye geçmedim diyorum, o herkeste var diye yalan söylüyolar. 22 kasımdaki yasayla her ISP'ye zorunlu kondu AKK dedi bitanesi
Mesaj tarihi:
Şinci superonline'ın verdiği modemin wireless'ı ne kadar iyi? Ethernet kablosuyla bağlıymışım gibi ping alır mıyım acaba oyun oynarken? ADSL'de 10 metre'yi geçince sıkıntı başlıyordu.
Mesaj tarihi:
Pirelli verdiler bize
Arada 1 oda kapısı var, hız 18-19 civarı. Ping ortalama 7 oluyor, speedtest üzerinden bakıyorum. Kopma falan hiç yaşamadım.

Tek olay, etrafınızda çok kişiye bağlandıysa modemler aynı frekanstan yayınlayınca gürültü oluyor sanırım. inSSIDer diye bi program var, bakın etraftakiler hangi kanaldan yayın yapıyor fln, ona göre uygun kanal seçin. Ben tek tek deneyip seçtim gerçi 5. kanalda max performansı aldım upload ve download da da.
Mesaj tarihi:
Bursa için bir kampanya varmıs ttnet de. Huawei HG655D modem ile birlikte

32 Mbps'e kadar hız
Sınırsız download ( Adil (!) )
Ayda 54,90 TL
24 ay boyunca aynı fiyat

VDSL2 için verilen bu fiyat nasıl ?
vdsl kullanan varmı ttnetten ?
Mesaj tarihi:
bizim mahalleye servisleri yokmuş ben apartmanı kopmle gaza getirsem bağlarlarmı yani bunun minumum kullanıcı sayısı x olmalıdırki oraya kablo çekelım tarzı bır geyıgı varmı
Mesaj tarihi:
yanlis biliyor olabilirim ama sanırım sadece "sitelerdeki" yerleşkelere veriyor superonline fiber'i

yani böle bahçeşehir,ataşehir, yada XX residence, YZ sitesinde oturman gerekio, hani kilimci mahallesinin tüm apartmanı istiyor diye o sokağa hat çekmiolar :)
Mesaj tarihi:
Abi salak yemin ediyorum gerizekalı bu superonline.

100 gb akk 20 mb pakete üyeyim.

50 gb'da 1 mbit'e düştü hızım.

Müşteri hizmetlerini de arayamıyorum şu an, deli olucam ya.
  • Yeni Oluştur...