Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 24 ay taahhütlü 20mb limitsiz (100 gb sonrası 1 mb'e düşüyor) 49 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Tcpip said: 24 ay taahhütlü 20mb limitsiz (100 gb sonrası 1 mb'e düşüyor) 49 TL sen ne zaman başvurdun hacı.yanlış bilmiyorsam 12 eylülden önce üye olanlara 49tl di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Çıkardım ve masaya vuruyorum. http://www.speedtest.net/result/1613687289.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Tcpip said: 24 ay taahhütlü 20mb limitsiz (100 gb sonrası 1 mb'e düşüyor) 49 TL şimdi kapıya geldiler 25gb sonrası 1 e düşüyormuş su an üye olanlara napsam bilemedim ben ya. ttnette 1 senedir fln problemsiz kopma yok adil kota flnda takılmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 SeaGle said: Çıkardım ve masaya vuruyorum. http://www.speedtest.net/result/1613687289.png haha sakın bişey download etme speedtest harici takıl kota dolunca da atarsın 0.98 megabit hızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ama hayırlı olsun tabi telefondan girmeye alıştıktan sonra buna da şükür lan. daha henüz internet bağlatamayan, bağlatır bağlatmaz eski video koyan adamlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mynet okey ile kotayı geçmem lan herhalde? Bide habervaktim yorumları? Ara sıra yenişafak gazetesinden de haber okurum ama opera turbo açarım az kota yer? sfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Seagle bildiğin esnafsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Esnafım tabi lan kehkeh Adamla konuştuk şu adil kullanım olayını. Sırf türktelekomun yüzünden olan birşey, mahkeme kararı var bu konuda dedi. Uygulama niyetleri yoktu ama mahkeme kararı çıkınca zorunlu kaldılar fln dedi. Kendileri istememiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Uydunette yok. Mahkemeye bunu da etkilemesi lazım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 quiknetin müşteri çekme yalanı ya eski sevgili gibi her gün arıyorlar beni. adil kota var diye geçmedim diyorum, o herkeste var diye yalan söylüyolar. 22 kasımdaki yasayla her ISP'ye zorunlu kondu AKK dedi bitanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Bu gibi bir uygulamayi telekom kisitlayamaz olsa olsa BTK yapabilir telekomun yasa cikarma luksu yok bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 sigıl net bağlanınca topiğe gelmez olmuşsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Şinci superonline'ın verdiği modemin wireless'ı ne kadar iyi? Ethernet kablosuyla bağlıymışım gibi ping alır mıyım acaba oyun oynarken? ADSL'de 10 metre'yi geçince sıkıntı başlıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Tilgin'inki rezalet. Kopup duruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Pirelli verdiler bize Arada 1 oda kapısı var, hız 18-19 civarı. Ping ortalama 7 oluyor, speedtest üzerinden bakıyorum. Kopma falan hiç yaşamadım. Tek olay, etrafınızda çok kişiye bağlandıysa modemler aynı frekanstan yayınlayınca gürültü oluyor sanırım. inSSIDer diye bi program var, bakın etraftakiler hangi kanaldan yayın yapıyor fln, ona göre uygun kanal seçin. Ben tek tek deneyip seçtim gerçi 5. kanalda max performansı aldım upload ve download da da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Bağladıklarının üstünde sadece Superonline yazıyormuş, fason mu yaptırmaya başladılar acaba sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Bursa için bir kampanya varmıs ttnet de. Huawei HG655D modem ile birlikte 32 Mbps'e kadar hız Sınırsız download ( Adil (!) ) Ayda 54,90 TL 24 ay boyunca aynı fiyat VDSL2 için verilen bu fiyat nasıl ? vdsl kullanan varmı ttnetten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Superonline yaklasik 1yildir sadece pirelli modem dagitiyor diye biliyorum. Dogru ustunde superonline yaziyor ama seri numaradan bakinca pirelli gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Bana verilen Tilgin, ekimde aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bizim mahalleye servisleri yokmuş ben apartmanı kopmle gaza getirsem bağlarlarmı yani bunun minumum kullanıcı sayısı x olmalıdırki oraya kablo çekelım tarzı bır geyıgı varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 yanlis biliyor olabilirim ama sanırım sadece "sitelerdeki" yerleşkelere veriyor superonline fiber'i yani böle bahçeşehir,ataşehir, yada XX residence, YZ sitesinde oturman gerekio, hani kilimci mahallesinin tüm apartmanı istiyor diye o sokağa hat çekmiolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Bazı yerlerde tek apartmanada hizmet gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 parası neyse vericez niye böle yapıyolar Türk Mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Abi salak yemin ediyorum gerizekalı bu superonline. 100 gb akk 20 mb pakete üyeyim. 50 gb'da 1 mbit'e düştü hızım. Müşteri hizmetlerini de arayamıyorum şu an, deli olucam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar