obl Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Ulan kefal gibi zıpladık galiba. Mailin tarihi de 23 nisan yazıyor.Kekledinmi la? kızmıyacam bak söz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Karasakal said: ucunbiri said: ben hala 49 ödüyorum ve internet sayfasında hala kotasız gözüküyorum ne iş? hatta 50gb indirmişimdir fazlasıyla ama hızım da düşmedi. Abi kusura bakmada, kafan çalışmıyor mu? Madem rahat rahat giriyorsun, Aa bende kota düşmüyor diyeceğin yerde, otur sömür bağlantıyı. Ne yani adamlar daha fazla dikkat edip hatalarını düzelterek bağlantını düşürünce rahat mı edeceksin, bir yerine batıyor mu bağlantının düşmemesi? pardon da kafamın çalışıp çalışmamasıyla nasıl ilişkilendirdin onu anlamadım? superonline forumuna müşteri numaramla yazmadım postu dikkat ettiysen lol? için rahat edicekse 278gb indirmişim geçen ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Dragonmax said: slm naber varmı derdi sıkıntısı olan. yoğunum çok giremiyorum foruma. buraya şeederseniz toplu olarak cvplarım. mesaj kutusu patladı sayenizde :pbarış bize ilk 3 ay para vermeyeceksiniz diyerek sattı herifler hatta broşür falan da vermişlerdi. biz de bağlattık tt kapatıp. geçen internet kesildi bi baktık ki 2 tane fatura var 49 lira toplam. ilk ay 39 lira bağlantı işlemleri vs varmış 2. ay da 10 lira fatura varmış. meğer bize 3 ay bedava değil de 3 ay 10 tl demişler biz yanlış anlamışmışmışız. ayak üstü götürdüler bizi.. şikayet falan ettik 2 hafta inceliyoruz diye sms attılar ama sonuçta bişe çıkmadı ödedik mecbur. ayrıca bu ay daha şimdiden 117gb dl yapmışız hız düşmesi falan olmadı bilmeyenler varsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi ne indiriyorsunuz o kadar. Kiskandim deli gibi hat var banada söyleyin bende indireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Karasakal said: taahhütname iğrenç birşey. Kesmek istersen 2 yıllık internetin kalanını nakit ödeyeceksin.yok öyle bir şey..sadece sözleşme imzalarken aldığın indirimi ödüyorsun.. süperonlineda da bi kampanya vardı devam ediyor mu bilmiyorum. tt kapatıp geçince ttye ödediğiniz parayı fakslyorsunuz. önünüzdeki faturalarda süperonlne düşüyor o miktarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bi de barış şöyle bir mesajın var mayısta ama bizim ul 1mbit cidden Dragonmax said: Dragonmax said: DUYURU: ARKADAŞLAR; SİZLERE GELEN UPLOADIN 1MBTE İNDİRİLECEĞİ MESAJLARI HATALIDIR. 100, 50, 20 MBT ABONELERİNİN UPLOADI 5MBT'TİR VE 5MBT OLARAK KALACAKTIR. SİZLERE GELEN MESAJLARI VE BİLGİLENDİRMELERİ DİKKATE ALMAYIN. öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ya arkadaşlar 20/100 mbit miş.. kotalıymış falan geçelim bunları. Bana KESİNTİSİZ, STABLE, zırt pırt gidip gelmeyen ve en azından bir HoN oyununu düşmeden oynatabilecekse 1GB kota olsa bile razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 adil kullanım zımbırtısıyla kotasız diye kakaladıkları neti kotalamaları dışında hiçbir problemi yok. 7-8 aydır kullanıyorum, internet sadece 1 kere kesildi onda da modemi resetleyince geldi, yani muhtemelen modemden kaynaklıydı netten değil. Hızda öyle aşırı bir dalgalanmaya rastlamadım, ve bi iki kere kotamı az buçuk geçsem bile hız düşümüne uğramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 kafamı duvarlara vuruyorum artık.. TTNET'ten başka ne hizmet olursa olsun alıcam.. Bizim siteye ilettik geçecekler irtibata çekmeleri için falan da.. Bu işin kullanılır hale gelmesine kadar aylar var.. O zaman kadar çabucak geçebileceğim başka bir internet servisi lazım. kafama yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 CthuLhu said: Dragonmax said: slm naber varmı derdi sıkıntısı olan. yoğunum çok giremiyorum foruma. buraya şeederseniz toplu olarak cvplarım. mesaj kutusu patladı sayenizde :pbarış bize ilk 3 ay para vermeyeceksiniz diyerek sattı herifler hatta broşür falan da vermişlerdi. biz de bağlattık tt kapatıp. geçen internet kesildi bi baktık ki 2 tane fatura var 49 lira toplam. ilk ay 39 lira bağlantı işlemleri vs varmış 2. ay da 10 lira fatura varmış. meğer bize 3 ay bedava değil de 3 ay 10 tl demişler biz yanlış anlamışmışmışız. ayak üstü götürdüler bizi.. şikayet falan ettik 2 hafta inceliyoruz diye sms attılar ama sonuçta bişe çıkmadı ödedik mecbur. ayrıca bu ay daha şimdiden 117gb dl yapmışız hız düşmesi falan olmadı bilmeyenler varsa =) cepten arayıp cvp vermek daha rahat :p onca şeyi buraya yazma zahmetinden kurtuldum. cevap verilmiştir kayıt kapanmıştır heheh. başka sorusu sorunu olan olursa ben burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 yürüme mesafesi 10dk uzaklıktaki sitede var, kazdılar ettiler bizim sitenin oralarıda yok hala gelmedi biraz hızlandırsalar su altyapi isini . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 abi kozyatağında niye heryere hizmet vermiyosunuz ya simko sitesinde varmış sadece simko ne anasını satiyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Dragonmax'i seviyorum ya, sırf onun yüzünden ben de Quiknet'e geçicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 canım benim ya, kalbimi okşadın <3 ben seni (ve tabiki hepinizi) çok seviyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Quiternoob said: abi kozyatağında niye heryere hizmet vermiyosunuz ya simko sitesinde varmış sadece simko ne anasını satiyim ya kozyatağında tek sitede hizmet var: sistem kaydı: Site: SÜMKO SİTESİ Mevcut Kamp.: BAĞLANAN Paket Öbek: KOZYATAĞI İlçe: KADIKÖY İl: İSTANBUL Altyapı: Aktif Aktifleme tarihi: 11/9/2009 Abone: 484 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 6 ay önce siteye bütün sistemi kurdular sonra unuttular, aşşadan aleti söküp satmayı düşünüyorum kimse sallamıyo nasılsa sfzg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 hangi site. yazarsan bakarım. ne zaman aktiflenicek. protokol alınmışmı. alt yapı ne durumda vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yazdım Öm'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 heheh bizim sitede bişi var, dragon bile unuttu bi anda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 olm hatunla konşuom bi yandan boxerımla koltuumda uzanmışım pizza yiyorum bi yandan senn sitenin protokol girişlerini arıyorum sistemden. buldum cevabı attım pm den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ahah tmm eyw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Dragonmax said: Quiternoob said: abi kozyatağında niye heryere hizmet vermiyosunuz ya simko sitesinde varmış sadece simko ne anasını satiyim ya kozyatağında tek sitede hizmet var: sistem kaydı: Site: SÜMKO SİTESİ Mevcut Kamp.: BAĞLANAN Paket Öbek: KOZYATAĞI İlçe: KADIKÖY İl: İSTANBUL Altyapı: Aktif Aktifleme tarihi: 11/9/2009 Abone: 484 ben çok da uzak oturmuyorum aslında ben de hallenemz miyim bundan :-) ya çıkmak istiyorum tt'den genişletin şu hizmet alanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ya bu atakoy 1. kisima ne zaman gelicek? brosurleri falan koydular, tahminen altyapi da hazir ama aylardir gelmiyo. suna da bi bakabilirsen super olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Abi Gebze Mutlukent'e geldi mi bu hizmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar