VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 O değil çok laf ettiğimiz TTnet bile uploada kota koymuyordu bunlar olayı yeni bir aşamaya getirdiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Baggio said: Kaede said: Nerde yazıyor bu "tarife fifi, kafama göre değiştiririm" maddesi ? Gayet yazıyor, "nerede yazıyor" diyene kadar iki dakika elini kaldırıp bir kopyası sende olan, altına imza attığın sözleşmeyi okuyabilirsin. "Kafasına göre" değiştirmesi durumunda, tazminat yükümlülüklerine maruz kalmadan "ben bu değişmiş halini kabul etmiyorum" deme hakkın var zaten bir ay boyunca, dolayısıyla bilgisizce ve boş konuşuyorsun. Sen saldırmadan ben söyleyeyim bu arada; en çok etkilenen insanlardan biriyim bu durumdan, iptalin eşiğindeyim, tanıdığım falan da yok. Bugüne kadar yediğim en büyük kazık hatta muhtemelen. Fakat bunlar senin anlamsız noktalara parmak basıyor olduğun gerçeğini değiştirmiyor. ps: Şu var esas merak ettiğim; bana bir telefon veya mail gelmedi bu koşul değişiklikleri ile ilgili. Fatura zaten gelmiyor, hep internetten ödüyorum, kağıt fatura istemediğime dair bir beyanım olmadığı halde. Sürekli adamların sitesine girip yardım menüsünün derinliklerini karıştırmak gibi bir yükümlülüğüm de yok bildiğim kadarıyla. Peki 15 Nisan'a sağdan soldan görüp duymasam, "Almanya yenildiği için biz de yenik sayıldık" gibi yeni halini kabul etmiş mi oluyorum, değişiklikleri bildirip onay almak gibi bir yükümlülüğü yok mu karşı tarafın? resmi gazete gibi bir yerde açıklama geçerler ordan takip etmek zorundasın zaten çıkan tüm yasalardan haberimiz oluyor mu yoo işte ille sana da ulaşmak zorunda değiller bi yerden resmi açıklama geçilir herkese itinayla sözleşmesi elinde patlatılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Eski sozleşmesi olanlar,15 nisana kadar üyeliklerini iptal ettirirse hiçbir tazminat vs ödemiyormuş,teyitini aldım az once tel. de müşteri hizmetlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yahu adamların asıl saçmaladıkları nokta, %5 tüm bağlatımızın içine sıçıyor diyip tüm kullanıcılara çok düşük bir miktar sınır getirmesi. resmen fırsattan istifade edip, tüm kullanıcılarını salak yerine konmasından başka birşey değil bu. haa eğer niyetin gerçekten tüm diğer %95 kullanıcılarını korumaksa, çok daha makul seviyede tutabilirsin limitini. 1mbitime verdikleri 15 GB cidden şaka gibi. 20 katlı apartmanımıza geldiğinde , 1 tane eve satabilmek için blie 40 takla atmışlardı, komşunun çocuğunu bilgilendirdim önümüzdeki apartmant toplantısında da aynı şekilde evinde quiknet olanları anlatmaya çalışacağım gerizekalı yerine konduğumuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Kaede said: Çok da umurumdaydı ya ahah lafa bak bak bakıyım yazdıklarımın hiçbir yerinde üyesi olduğumu söylemişmiyim ? bir iki aya istanbula dönüyordum ve döndüğüm gibi almayı planlıyordum. artık almıycam. bitti bütün şikayet adamların gözünü para bürüyüp kaldıramayacakları yükün altına girmeleri ve dediğiniz gibi bir madde varsa sözleşmede bunun arkasına sığınıp milleti kandırmaları. a pardon kandırma sayılmıyor ttnetin hizmet verirken "x kbps ye kadar " demesi ki kaldı ki adamlar bile kabul etmişler böyle bişey yaparsak iptal edebilirsiniz diye siz hala virala devam edin Kaede, Hakkını hukukunu bilmezsin, gelir burada ezbere konuşursun, işin kötüsü sadece burada konuşursun hakkını başka bir yerde aramazsın, sağa sola öğrendiğin iki kelimele ile sataşırsın, adam gibi yazı yazarız, saygıyı bozmayız ama sen sataşmaya ve inandığını gözün kararmışçasına savunmaya devam edersin. Ben yazıyı ortaya yazdım ve kendi düşüncelerimi söyledim herkeste kendine göre birşeyler söyledi, herkesin görüşü önemlidir, kendine göre doğrudur ama sen "viral" vb. laflarla sataşmaya kalkıyorsun. Seviyenin korunması taraftarıyım. Bağlantın var ise iptal ettirirsin yoksa da hiç bağlatmazsın, ne Superonline birşey kaybeder seni üye yapamadı diye ne de sen kaybedersin Superonline'a üye olmadın diye. Bu kadar basit. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Baggio said: Kaede said: Nerde yazıyor bu "tarife fifi, kafama göre değiştiririm" maddesi ? ps: Şu var esas merak ettiğim; bana bir telefon veya mail gelmedi bu koşul değişiklikleri ile ilgili. Fatura zaten gelmiyor, hep internetten ödüyorum, kağıt fatura istemediğime dair bir beyanım olmadığı halde. Sürekli adamların sitesine girip yardım menüsünün derinliklerini karıştırmak gibi bir yükümlülüğüm de yok bildiğim kadarıyla. Peki 15 Nisan'a sağdan soldan görüp duymasam, "Almanya yenildiği için biz de yenik sayıldık" gibi yeni halini kabul etmiş mi oluyorum, değişiklikleri bildirip onay almak gibi bir yükümlülüğü yok mu karşı tarafın? Baggio selam, Bildiğim kadarı ile genel yayın mecralarında duyurmakla yükümlüler en az 1 ay öncesinden ama tek tek herkese bildirim yapmakla yükümlü değiller. Bilgine. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Olay bişey kaybedip kaybetmeme olayı değil ki abi... Ses çıkarmadığımız sürece koyun gibi güdülmeye mahkumuz. Zaten hak ediyoruz da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Afterdeep said: Kaede said: Çok da umurumdaydı ya ahah lafa bak bak bakıyım yazdıklarımın hiçbir yerinde üyesi olduğumu söylemişmiyim ? bir iki aya istanbula dönüyordum ve döndüğüm gibi almayı planlıyordum. artık almıycam. bitti bütün şikayet adamların gözünü para bürüyüp kaldıramayacakları yükün altına girmeleri ve dediğiniz gibi bir madde varsa sözleşmede bunun arkasına sığınıp milleti kandırmaları. a pardon kandırma sayılmıyor ttnetin hizmet verirken "x kbps ye kadar " demesi ki kaldı ki adamlar bile kabul etmişler böyle bişey yaparsak iptal edebilirsiniz diye siz hala virala devam edin Kaede, Hakkını hukukunu bilmezsin, gelir burada ezbere konuşursun, işin kötüsü sadece burada konuşursun hakkını başka bir yerde aramazsın, sağa sola öğrendiğin iki kelimele ile sataşırsın, adam gibi yazı yazarız, saygıyı bozmayız ama sen sataşmaya ve inandığını gözün kararmışçasına savunmaya devam edersin. Ben yazıyı ortaya yazdım ve kendi düşüncelerimi söyledim herkeste kendine göre birşeyler söyledi, herkesin görüşü önemlidir, kendine göre doğrudur ama sen "viral" vb. laflarla sataşmaya kalkıyorsun. Seviyenin korunması taraftarıyım. Bağlantın var ise iptal ettirirsin yoksa da hiç bağlatmazsın, ne Superonline birşey kaybeder seni üye yapamadı diye ne de sen kaybedersin Superonline'a üye olmadın diye. Bu kadar basit. Saygılar.. viral lafı orda sataşma olarak değildi bence. bencede sen direk so viralisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 türkçesi güzel gayet bu pazarlama yönteminin. virütik pazarlama. evet virütik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 100mbit limitsiz paketi olan birinin aylık Download ve Upload limiti ne olacak 15 nisanda tam olarak ? biri yazabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 viral ne lan ? o.O' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 viral enfeksiyon..virüslerin sebep olduğu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Undisclosed said: 100mbit limitsiz paketi olan birinin aylık Download ve Upload limiti ne olacak 15 nisanda tam olarak ? biri yazabilirmi ? Yok öyle hazır cevap kaç senemi verdim çarpmayı öğrenebilmek için. Linkteki konuya çalış anlamazsan, anlatırım. http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87arpma Tabi bu varsayımı,üşenmeyip 2 sayfa geride yazılanları okuduğun varsayımı ile yapıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 direkt site linkinde katsayılar yazmıyordu, ondan sormuştum.. bu kadar kasıp ayar vermek için wikiden falan link paste leyeceğine 2 sayfa arkada var yazabilirdin, umarım uzamıştır 5 cm den 10 a falan bu ayarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Aferim bak, tam istediğim gibi almışın ayarı, belki bundan sonra bakarsın ne yazılmış, ne yazılmamış diye. Hade eyi geceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 AHDSGODSJHFOPSJKDGOJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Üye alımını kapatmak lazım ufaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 hasdhashda serhat neler dönmüş burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 o değil de internet iyice yerlerde geziyor ha :) 20mbit netimle youtube'tan video izleyemiyorum. lütfen sömürmeyin sdfdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 asdasdasdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ben tüm interneti indirdim indirdim,hadi gelsin şu adil kullanım zımbırtısı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ben de bundan sonra her gece 50GB falan indirmeyi düşünüyorum 9 Nisan civarına kadar, liste falan çıkartıcam yarın :p Ondan sonra da "liplimitsiz" 10 MBit'e geçicem mecbur, dolandırıcılıktan başka şeye çalışmayan kafalarıyla adil kullanıma girmeyen tarifeler de üretmişler. 10 MBit 100 TL, bunu bıraksam geçeceğim şey de aynı paraya TTNet 8 MBit yani sonuçta. Gerek yok şimdi sırf trip atıcam diye, modemden de memnunum. Fare dağa küsmüş olmasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Sömürmeyin bağlantıyı, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 valla farenin daga küsme durumu var,cünkü millet-bende-dahil iptal ettirmenin eşigine geldikte,şimdi bunu iptal ettirsek daha iyi bir alternatif yok,ttnetin 8m si de aynı para hemen hemen ama o adsl bu fiber. ttnetin şu 15gb kotali olan tarifesindede şuan için herhangi bir sınırlama yok,bir tek o kafamı kurcalıyor,ilerde sınır koyarlarmı koymazlarmı ne olur acaba. Bide ttnetin de fiber hizmeti geliyor sanırım yakında,onun fiyatlarıda beklemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar