Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quiknet - Superonline Fiberoptik

Crawler

Öne çıkan mesajlar

super online tarihi boyunca böyle bir firmaydı,

yıllar önce reklam verdiği sitelere TT karşıtı haberler yaptırtıyordu, olmayan kampanyalar veya haber üzerine

yine TT'nin bağlantısını bağımsız şirketiz, çok daha iyiyiz diyip TT'den daha pahalıya satıp, sürekli TT'ye bok atıyordu.

Yine diğer rakipleri çıktı, TT üzerinden kiralayarak bağlantı satanlar, kendisi gibi, bu sefer onları batırmak için herşeyi yaptı.

Şimdi böyle bir olay yapmaları hiç şaşırtıcı gelmedi bana, ilk zamanlarda da demiştim burada ileride boklukları çıkar diye çıktı işte

Bir hevesti geçti işte, yukarıda TT'ye ve Telekomünikasyon Kurumuna laf eden arkadaşta çok düşüncesizce birşey yazmış. Son 1 yılda Telekomünikasyon Kurumu TT'nin nelerine engel olmuş, Superonline'a neler yapmış bir açıp baksın o zaman konuşsun,

Telekomüikasyon Kurumu herşeyden önce TT'nin fiber döşeyeceği birçok yerde TT'ye izin vermeyip, Superonline'a izin vermişti. Superonline kazıdıktan sonra bir daha TT'ye kazdırmıştı aynı yeri, başvurular önce olmasına rağmen vs., bu sadece bir örnek daha çok kampanya iptali vs. olayı var
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Bir hevesti geçti işte, yukarıda TT'ye ve Telekomünikasyon Kurumuna laf eden arkadaşta çok düşüncesizce birşey yazmış. Son 1 yılda Telekomünikasyon Kurumu TT'nin nelerine engel olmuş, Superonline'a neler yapmış bir açıp baksın o zaman konuşsun,

Telekomüikasyon Kurumu herşeyden önce TT'nin fiber döşeyeceği birçok yerde TT'ye izin vermeyip, Superonline'a izin vermişti. Superonline kazıdıktan sonra bir daha TT'ye kazdırmıştı aynı yeri, başvurular önce olmasına rağmen vs., bu sadece bir örnek daha çok kampanya iptali vs. olayı var

Dragonmax kendi calistigi firmayi burda bize savunmuyor da, senin baban tt'de calisiyor diye sen tt'i mi savunuyosun yani simdi?
TT cok duzgun bir firma gercekten tam savunmaya laik.
Sosyal ağlarda paylaş

Şaka Gibi

Superonline Fiber İnternet hizmetinden yararlanmakta olan müşterilerimizin % 95’ten fazlası, hali hazırda Adil Kullanım Koşulları ile belirtilen limitlerden daha düşük miktarda data kullanımı yapmaktadırlar ve bu müşterilerimiz belirtilen bu uygulamadan hiçbir şekilde olumsuz etkilenmeyeceklerdir. - Superonline

Superonline olarak, müşterilerimize sunduğumuz hizmetin kalitesini korumak ve sistemde oluşabilecek herhangi bir suiistimalden müşterilerimizin etkilenmesini engellemek amacıyla Superonline Fiber İnternet hizmetinde Adil Kullanım Koşulları uygulamasına geçmiş bulunuyoruz. - Superonline

Müşterilerimiz: 10 Mbps hız için aylık 50 GB, 20 Mbps hız için aylık 100 GB, 50 Mbps hız için aylık 250 GB, 100 Mbps hız için aylık 500 GB, download yaparak ya da upload hızının 10 katı kadar GB upload yaparak Adil Kullanım Koşulu uygulamasına tabi olmadan hizmetlerimizden yararlanabilmektedir. - Superonline

Limitsiz abonelik seçeneklerinde ayrıca kota aşım ücreti uygulanmamaktadır. Saygılarımızla arz ederiz, Superonline - Superonline

http://friendfeed.com/superonline/74006230/adil-kullanm-kosullar-hakknda

Bu ay full açık laptok haberiniz olsun. Hd videoları indirip indirip sileceğim. %5miş pehh...Ondanmı rahatsız olup böyle garip platformlar da açıklama yapıyorsunuz..

Bide "Limitsiz abonelik seçeneklerinde ayrıca kota aşım ücreti uygulanmamaktadır" artık şu limitsiz lafını kullanmayın. Aptal herifler...
Sosyal ağlarda paylaş

Yeterince iptal/şikayet yığılınca geri adım atmaları umuduyla 3-5 Nisan'a kadar bekleyip, sonra iptal edeceğim.

Böyle büyük bir terbiyesizlik yapacak kadar şerefsiz insanlar, 15 Nisan yaklaştıkça çağrı merkezi ve fax işlerini de kasten yavaşlatacaktır* iptal edemeyelim diye. O zaman tüketici heyetine gidip gerekli bildiriyi posta ile yapmak falan lazım sanırım, var mı prosedürü tam olarak bilen?

* "14 Nisan saat 23.59'a kadar download yapacağım" modunda olanlar bu hususa dikkat etsin bence, en geç bir hafta önceden başlayın iptal işlemlerine, tazminat ödemeyin sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

bnmde abonelik bitmek üzereydi.

Sitede aklıbaşında herkes(yaşlılar,kota-limit hız nedir bilmeyenler dısında) herkes fibere gecmişti 2 sene once geldiginde,yarısıda uygun fiyatı ve torrent için geçti.Şimdi patır patır dökülmeler başlar.Milleti gaza getiriyimde iptal etsinler,o apartmanın altındahi kutuyada bi sabotaj yapcam zaten

10mb up 5 mb down hızda 1mb ye düşmüş zaten yeni haberim oldu.

bize 100metre mesafede oturan arkadaşım kcını yırtıyodu fiber hizmetini kendi sitelerine getirtebilmek için,bende artizlik yapıodum asdsdaddsa

Şimdi bitarafıyla gülüyo bana:P

Yukarda epic fail bi açiklama gördüm SO dan yapılmış:

neymiş kullanıcıların %95 i bu kota degerini aşmıyormuş.Be gerizekalılar o kalan %5 i mi somurcek tüm bw yi.

Şu Eu nun en geri kalmiş ülkesi Bulgaristanda bile küçücük bir isp(süperonline ın milyonda 1i kadar bir sermeyasi olan) 20mbit(yurtiçi 50) down 10 mbit up baglanti için,sozleşmesiz zartsuz zurtsuz 40 ytl aliyor, ayrıca evine kadarda fiber kablo cekiyor.Sitesinden en son cıkan filmleri downloada sunuyor ,voip ,iptv vs bisürü de hizmet veriyor yanında.

bu işin içinde bence ttnet in barnagı var.Yoksa süperonline bu kadar embesil olamaz.Yada cok hızlı yayılacaklarını düşünüp yeterli bw yi veremeyiz diye hesapladılar.Yada gercekten dedikleri gibi sadece %5 lik kesim hayvan gibi dl ye abanıyor.Bunlari sttir edelim de traffic biraz rahatlasın zaten sayilari cok az bişey kaybetmeyiz demiş olabilirler

Geri adım atmazlarsa o kadar yatırımdı vs di uzun vadede boşa gider.fiber kullanıcılarınında dedikleri oranda(%95) bu yeni kotali tarifeyi kabul edecegini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamadığım durum web sitesi dolaşırken 10 mbit ile 100 mbit arasında fark nedir? Yada oyun oynarken? Bence hiç bir şekilde fark olmaz. 100 mbit 50 mbit 20 mbit alan adamın amacı download yapmaktır. Bu, bu kadar basitken adil kullanım nereden çıkıyor, hangi aklı selim insan bunu yapabiliyor anlamış değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...