Korax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 baris, ankara cevizlidere mahallesinde varmi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 birde şöyle çanakkalede falanda olsa, düşünmeden baglatırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 D@rkwish said: 50 ye 5 e verilen parayı ben 10 a 10 a verirdim şahsen :P Superonline sitesinde pek bilgi bulamadım fiber hizmetiyle ilgili, Kozyatağı bölgesinde var diyor ama telefon ederekmi öğreneiblirim bulunduğum apartmana hizmet verip vermediklerini? Sitede oturmuyorum yalnız. sitede oturmuyorsan alt fiber altyapıya bağlanman mümkün eğil büyük oranda. ama yine de arayıp bir sorabilirsin Korax said: baris, ankara cevizlidere mahallesinde varmi bu? kanka site adı verirmisin bakim bi Gaap said: birde şöyle çanakkalede falanda olsa, düşünmeden baglatırım :/ 2 gün önce çanakkale boğazını fiber hatla geçtik. çanakkale boğazına bifer döşeyen 2. firmayız şu an. çanakkale 2010 yılında superonline fibernet ile internete giricek. bu mutlu haberi de vermiş oliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Evet sitede dedğilim malesef :( Arayıp sorucaz artık. Peki bu kadar kablo döşüyorsunuz iyi güzelde direk site harici apartmanlarada giricekmi superonline yakında bu konuda bilginiz var mı? Ben superonline aldıktan sonra hiç takip etmedim quikneti de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 2011 - 2012 arası apartman bazında yayılma başlicak hızlancak. ama tabi nekadar yaparlar bilmem. sonuçta TT mahalle cadde sokak fiber aktiflemeye başladı. genel olarak şöle sölim, apartmanlar TT nin, siteler bizim gibi bişey olcak gibi ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dragonmax said: Gaap said: birde şöyle çanakkalede falanda olsa, düşünmeden baglatırım :/ 2 gün önce çanakkale boğazını fiber hatla geçtik. çanakkale boğazına bifer döşeyen 2. firmayız şu an. çanakkale 2010 yılında superonline fibernet ile internete giricek. bu mutlu haberi de vermiş oliim. allasen daha ziverbeye bile gelemediniz minibüs caddesine... çanakkeleye gideceklermiş peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 valla boruları ben döşemiyorum. ayrıca firma hedefleri doğrultusunda iş yapıyo. demekki minübüs caddesine fiber hat döşemek firmanın orta ve kısa vadeli hedefleri arasında yokmuş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dark_Soul said: lan orda 100mbit 105 ytl diyo off off,ataşehirde kuzen oturuyo söliyimde aksın bari ablamda orada oturuyor 600 ytl aidat ödemek istersen sorun yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 valla bilmiom cok site yok burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 korukente, levazım sitesine gelir mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ankaraya taşınacam evden önce fiber varmı diye bakıyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Birkaç sorum olacaktı; Bu merette OpenDNS (yasaklı sitelere girmek için) ve Port açma (Oyunlar yada torrent işleri için) gibi işleri aynı ADSL'deki gibi yapabiliyor muyuz? Ayrıca telefon hattındanda gelmiyor bu meret, taşınacağım sitede varmış Quiknet fakat ben bağlayın diyince kapıya gelip elime bir kablo tutuşturup mu gidecekler? Nereden nasıl yapılıyor bu Quiknet'in bağlantısı? O kablo nereden girecek nereden çıkacak eve? Birde sanırım UseNET kullanamıyormuşuz? Sanırım portların kapatılması ile alakalı bir durum. Kaç port kapalı Quiknette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Apis said: Birkaç sorum olacaktı; Bu merette OpenDNS (yasaklı sitelere girmek için) ve Port açma (Oyunlar yada torrent işleri için) gibi işleri aynı ADSL'deki gibi yapabiliyor muyuz? Ayrıca telefon hattındanda gelmiyor bu meret, taşınacağım sitede varmış Quiknet fakat ben bağlayın diyince kapıya gelip elime bir kablo tutuşturup mu gidecekler? Nereden nasıl yapılıyor bu Quiknet'in bağlantısı? O kablo nereden girecek nereden çıkacak eve? Birde sanırım UseNET kullanamıyormuşuz? Sanırım portların kapatılması ile alakalı bir durum. Kaç port kapalı Quiknette? Şimdi ilk sorunun yanıtı evet. Kabloyu falan adamlar takıyor bir tanede kablosuz modem veriyorlar herşeyi hallediyorlar evinden çıktıklarındada bağlantın hazır bir vaziyette oluyor. Bunların dışında UseNet ile ilgili birşey söyleyemeyeceğim ancak hiç bir portun kapalı olduğunu sanmıyorum UseNET'i kullanmadım ancak bir sorun olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kapalı port yoktu ben kullanırken ama superonline modemin master şifresini vermiyor. uzaktan erişebilmek ve istediği değişikliği yapabilmek için. sonradan port kapatma yapmış olabilir. bana göre hakları yok. zamanında ben şifreyi internetten bulmuştum. değiştirdim. hatırlamıyorum ama arama yaparsan hala bulabilirsin sanırım. şu anda da bu modemi telekomun adsli ile kullanıyorum. normal internet bağlantısı gibi olacak. dns ayarlarını filan değiştirebileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 @Apis apartmanın altına hayvanı bir alet koyuyorlar,o alettende apartmandaki tüm dairelere kablo cekiyorlar.Yani apartmandaki daireler icin kurulum hazır zaten,sen istiyom dediginde o aletten bir portda sizin daire icin ayrılıyor,evin uygın kosesine wireless modemi monte ediyorlar,duvarlar delinmesin vs diosan wc ye yada banyoya kurdurabilirsin,tabi apartmanın planına gore degişebilir.Mesela bisim pirelli modem wc de :D,benim odamla arasında 3 duvar,2 kapı ve yaklasık 7-8m olmasına ragmen wirelless full signal de cekiyor.Modemde kodaman bişey yani,dandik degil. Torrentde port acmada bir sıkıntı yok,modem arayüzünden cok basit şekilde halloluyor,rapidden sabit 1.2m ile dosya cekiyorum,torrent hızımda buna yakın,upload hızımda yaklaşık 500-600 kb arasında değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Tüm cevaplar için teşekkürler. =) Aklımda soru işareti fln kalmadı. Gelecek hafta gidip bağlattırayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bana müşteri hizmetlerindeki kadın 2010 sonbaharında başlıyoruz apartmanlara dedi? kim yalancı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ahah iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ne zaman genişleticekler şunun hizmet bölgelerini ya,ben de istiyorum :( 2 adım ötede ataköyde var şirinevlerde yok :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bu yıl sanırım 71 il hedefi var. 2 yıldır anlaşmalar yapılıyo. bu yıl yaldır yaldır döşicekler boruları hatları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Yav bu kadar ile gidiyor ediyor. Ankara'da ilk hizmet bölgelerinden birinde ikamet ediyorum. Yan sitemizde var ancak 2-3 kere irtibata geçmeme rağmen hiçbir sonuç yok. Pls attention Quiknet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 üsküdara 2003te kablotv geldi , bundan HİÇ umudum yok. bayrampaşaya falan gelir bizim buraya gelmez herhalde daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bu ay adana'da başlıyo.. bilboard reklamlarında da şöle yazıyo. Damla Damla değil Gürül Gürül Internet FİBERİNTERNET asdasasd :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Revangelis said: korukente, levazım sitesine gelir mi acep? umarim gelir ya sizin oraya gelirse bize de gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 TTNET'de başladı fiber çalışmalarına zaten çoğu altyapısı Fiber idi sadece son kullanıcıya vermiyorlardı simdi son kullanıcıyada verecekler. Superonline elini cabuk tutsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar