serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Aha dragon gelmiş tekrardan :) Dragon bi sorum olacak nacizane , sormustum ama sen ortalarda yoktun dedigin gibi. Beni aradılar sizin ordan ancak telefona yetisemedim. 2 gün sonra filan bir daha aradılar cepten dersteydim acamadım telefonu. Fibergelsin'e basvuruda bulunmustum. Herneyse daha sonra dedim madem ben arıyım 4442220'ı. Aradım dedim beni aramışssınız böle böle , telefondaki eleman ne sebeple arandıgınızı göremiyoruz sistemden, eger size ulaşılmamışsa bir daha ararlar zaten dedi. Ancak ne arayan var ne soran. Arama sebepleri ne olabilir ki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 beni 2-3 ay önce aramışlardı, daha gelemedik sizin oralara demek için ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 serjuhan said: Aha dragon gelmiş tekrardan :) Dragon bi sorum olacak nacizane , sormustum ama sen ortalarda yoktun dedigin gibi. Beni aradılar sizin ordan ancak telefona yetisemedim. 2 gün sonra filan bir daha aradılar cepten dersteydim acamadım telefonu. Fibergelsin'e basvuruda bulunmustum. Herneyse daha sonra dedim madem ben arıyım 4442220'ı. Aradım dedim beni aramışssınız böle böle , telefondaki eleman ne sebeple arandıgınızı göremiyoruz sistemden, eger size ulaşılmamışsa bir daha ararlar zaten dedi. Ancak ne arayan var ne soran. Arama sebepleri ne olabilir ki acep? haha :D kıyamam.. şimdi şöle sölim. superonlineın farklı lokasyonlarda bi ton merkezi vs var. çağrı merkezi, teknik departman, merkez merkezi, bayii vsvs. ama hepsi birini aradımı aynı numara çıkıo. o numara da direk çağrı merkezine bağlı :D seni sanırım merkez merkezden aramışlar. sen de çağrı merkezini aramışssın.. tabi çağrı merkezindeki adam iömkanı yok bilemez seni kişm nerden niye aradı :p eheh.. ama 2 defa aramışlarsa sizin oraya hizmet getireceklerdir. ondan 2 ker aramışlar sanırım. para gelcek adamı ararlar çünkü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Saolasın valla gelsin de parası neyse veririz :p Simdi ne olacak peki benim yapabilecegim bişey var mı?veya söyle sorayım süreci hızlandıracak birsey yapabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Hangi siteye hizmet dağıttıklarını ya da nerelere yakında dağıtacaklarını öğrenebileceğimiz bir site yok mu şinci? Tekrar sorayım. Bu yaz taşınıyorum, çoğu sitede var etraftaki ama taşınacağım yerde hiç duymadım quiknetle ilgili birşeyler. ADSL'ye mahkum olmak istemiyorum karşımdaki binada varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 http://www.superonline.net/bireysel/basvuru/basvuru.aspx 4442220 [email protected] başka da yapabileceğinizi bişe yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Tam düşündüğüm gibiymiş, karşıdaki sitede var bizimkinde yok. E şimdi ben telefon açsam quiknet istiyorum siteme desem, ne yapıyorlar? Yönetimle falan görüşüp sunum mu yapıyorlar yoksa benim yönetime böyle böyle birşey var isteyelim mi demem gerekiyor? 5 blok var 30'ar daireli. Bir de her yeri kazıp kapı önüne kadar kablo mu döşüyorlar yoksa santrale kadar mı döşüyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 site yönetimi başvurucak heryeri biz kazıyoz evinin duvarlarını bile biz deliyo ankastre sistem yapıoz vsvs. cidden.. aboneler okadar şımardı ki artık. arıza oluyo. 3 saat önce arıza kaydı vermiş. hani benim teknik servisim DİYE BAARIYOLAR.. TTNET NEGZELDİ FALAN DİYOLAR. sonunda dayanamıosun şunu diosun beyfendi/hanfendi ttnette bu hıza internet yok 100mbt internete 2 aydır 9 lira para ödüosdunuz herşeyi beleşe biz getirdik kurduk ettik yaptık gittik arıza olunca evine servis gelip herşeyi yapıp gidio modem iyi değil diyince servis gelip modemi alıp yenisini takıp gidio ttnette evine servis mi geliodu 9 tl ye internet mi veriodu ttnet sana.. bunu söleyince ben bilmem lan yapıolar. okadar şımarmış durumdalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Döşenen herşeyin parasını quiknet cebinden mi karşılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ama halen site disina cikamio dimi bu internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 sadece son sayfayı okudum bi kaç sorum olucak. 1 2 sene önce mail atmıştım yetkililere bizim bölgeye hizmet vermiyorlardı o zaman. geçen kozyatağından arkadaşım bağlatınca tekrar araştırıyim dedim. göztepeye hizmet veriyor musuunnz? + bağlatmak için illa sitedemi oturmak gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Dragonmax said: site yönetimi başvurucak heryeri biz kazıyoz evinin duvarlarını bile biz deliyo ankastre sistem yapıoz vsvs. cidden.. aboneler okadar şımardı ki artık. arıza oluyo. 3 saat önce arıza kaydı vermiş. hani benim teknik servisim DİYE BAARIYOLAR.. TTNET NEGZELDİ FALAN DİYOLAR. sonunda dayanamıosun şunu diosun beyfendi/hanfendi ttnette bu hıza internet yok 100mbt internete 2 aydır 9 lira para ödüosdunuz herşeyi beleşe biz getirdik kurduk ettik yaptık gittik arıza olunca evine servis gelip herşeyi yapıp gidio modem iyi değil diyince servis gelip modemi alıp yenisini takıp gidio ttnette evine servis mi geliodu 9 tl ye internet mi veriodu ttnet sana.. bunu söleyince ben bilmem lan yapıolar. okadar şımarmış durumdalar.. Kesin direk internetlerini aq. biz böyle 1mb hızlarla gariban gariban oturuyoruz, herifçioğlu vıdı vıdı ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 kurulum modem CAT6 (1gb destekli kablolar) teknik servis kurulumu ev içi tüm kablolama ev içi ankastre tesisatın yapımı, duvar delme vs dahil arıza olunca teknik servisin eve gelip yapıp gitmesi öküzlük edip modemi kırarsanız gelip yenisini takmak kablolarınızı kopartıp keserseniz gelip yenilerini takmak vsvsvs HEPSİ BELEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 abi reklama harcadığın vakitte git kazılara yardım et döşesinler hemen acıbademe de gelsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ben reklam yapmıorum. sruları cvplıorum. cebime para girmiyo burda verdiim destekten ötürü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 reklam yapmıyosun da espriyi de anlamıyosun :( canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 site disina kazi yapiolarmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bi viral marketer foruma yeterken bi de dragonmax çıktı başımıza hey allahım ya site olarak belli kriter varmı peki ? belli apartman/daire sayısına bakılıyor mu ? çok iyi internette namussuz oturup kendi gelmesi beklenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Kaede said: bi de dragonmax çıktı başımıza hey allahım ya ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 iyi bari benim internetim beni aldatmıyor. 4mbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Aiko said: sadece son sayfayı okudum bi kaç sorum olucak. 1 2 sene önce mail atmıştım yetkililere bizim bölgeye hizmet vermiyorlardı o zaman. geçen kozyatağından arkadaşım bağlatınca tekrar araştırıyim dedim. göztepeye hizmet veriyor musuunnz? + bağlatmak için illa sitedemi oturmak gerekiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Dragonmax said: Kaede said: bi de dragonmax çıktı başımıza hey allahım ya ??abi alınganlık duygularını aldır gözünü seviym :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ya quiknetin siteler dışındaki yerlere mesela en basitinden bizim apartmana fln gelme zamanı tahmini ne kadardır ?? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 valla arkadaşlar kusura bakmayın. çoğunuz beni tanıyosunuz. sakin efendi bi adamımdır. ancak yaptığım iş beni öyle çok geriyoki.. düşünki her arayan küfür etmek için arıyo. adam kota aşmış. küfür ediyo. KULLANMIŞSINIZ ONDAN AŞMIŞ diyosun ana avrat... kandırdınız beni diyo.. KİM KANDIRDI? kotanın aşılavilen bişey olduunu sölemediniz.... diyo.. dial-up istanbul genel arızası var. adam geliyo.. - LAN BENİM MAİLDE SORUNUM VAR S..CEM SİZİ - nedir olay ?? - mail alıcam vericem, 196 hata veriyo gidiyo - bi dk 196 dial-up hatasıdır -LAFIMI KESME LAN YORUM İSTEMİYOM SENDEN SUS DİNLE - ..... - S...CEM YAPCAANIZ İŞİ MAİL ALAMIYOM YOLLAYAMIYOM 196 DİYO - susuyorum - susuyo - susuyorum - susuyo - susuyorum - CEVAP VERSENE LAN - yorummu istiyosunuz ?? - UKLALALIK YAPMA LAN *** P*Ç nvsvs - kapatıyorum artık yüzüne.. adam dial-up bağlanıyo, bğlanıp mail alıp göndericek, genel arıza sebebi ile bağlantısı gidiyo, mailde sorun var sanıyo, adama açıklama bile yapmama izin vermiyo.. evet ben 5 sene üniversite okudum ve opersayonumun tek anadili gibi ingilizce konuşailen kişisiyim... ve biri gelio sana yuakrdaki gibi küdür ediyo... ama çoğu böyle... o yüzden sizden rica ediyorum, bana sarfettiniz sözlere alınabilirim bunu bilin, o yüzden sadece soru sorun benle alakalı bişey sölemeyin.. hayattan tiksinir hale geldim... ama sizleri de çok sevdiğim için sorularınıza isteyerek ve severek cevap vermeye çalışıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar