Greeny Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 dory said: ben 2 aydir dogru durust okula gitmiyorum yapcak hiç bişeyim yok yenden wowa basladim csye sardim deli gibi dizi izliyorum. sanat guzel fikir gibi hmpfs valla bravo, beni özetlemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Bi 18 yaş sonrası bide öss sonrası to do list hep yalan olur söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Ayrıca ing ve italyanca geliştirmekten başka hiçbir halt yemiyorum ne okula gidiyorum ne aktif mmporg um var sadece geceleri msn+içki gündüz 1-2 saat dil dersi sonra yatışşş arada film dizi yapıorum çok sıkıldım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karalis Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Tibete git, nirvanaya ulaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 yapacak çok şey var aslında. internet bi derya. hddlerin boyutları da epey büyüdü. çok eğlenceli dene derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 abi nette yalan bulamıyorum bu deryada bişey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 bilime ver kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 cs klan maçları yenilgiler.. dewam edio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 milletin dış gorunusune bakıp içinden hakaret eden hatta bunu dışa vurmak istiyenin dış gorusunusu merak ederim resim koy da bizde sanahakaret edelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bLackcha0s said: Ayrıca ing ve italyanca geliştirmekten başka hiçbir halt yemiyorum ne okula gidiyorum ne aktif mmporg um var sadece geceleri msn+içki gündüz 1-2 saat dil dersi sonra yatışşş arada film dizi yapıorum çok sıkıldım lan vücutları değişek mi he ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bLackcha0s said: Bi 18 yaş sonrası bide öss sonrası to do list hep yalan olur söyliyim Yok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Red said: milletin dış gorunusune bakıp içinden hakaret eden hatta bunu dışa vurmak istiyenin dış gorusunusu merak ederim resim koy da bizde sanahakaret edelim :) acaba dış görünüşüme bakıp bi yorum mu yapıcan yoksa acaba koyarsa ne laf sokarım diye kendine wordde metin mi hazırladın diye merak ettiğim için koydum resmi...et bakalım hakaretini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Fly said: bLackcha0s said: Ayrıca ing ve italyanca geliştirmekten başka hiçbir halt yemiyorum ne okula gidiyorum ne aktif mmporg um var sadece geceleri msn+içki gündüz 1-2 saat dil dersi sonra yatışşş arada film dizi yapıorum çok sıkıldım lan vücutları değişek mi he ? ne konuda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 kızsa kendine çıplak bakarsın bilekkaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 adamınbiri said: acaba dış görünüşüme bakıp bi yorum mu yapıcan yoksa acaba koyarsa ne laf sokarım diye kendine wordde metin mi hazırladın diye merak ettiğim için koydum resmi...et bakalım hakaretini ULAN ben senin ${½##[{$][{£]}{[ !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bi sakin olurmusunuz arkadaslar? teşekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 np. bLackcha0s said: Fly said: bLackcha0s said: Ayrıca ing ve italyanca geliştirmekten başka hiçbir halt yemiyorum ne okula gidiyorum ne aktif mmporg um var sadece geceleri msn+içki gündüz 1-2 saat dil dersi sonra yatışşş arada film dizi yapıorum çok sıkıldım lan vücutları değişek mi he ? ne konuda =) ne güzel yaşıyormuşun diyorum. ayık olduğum vaktin %70'inde ders çalışmaktan baydım da : ayrıca adamınbiri : rapçi tipi var sende yow yow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar