Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kutsal Damacana

Aiko

Öne çıkan mesajlar

komik film. hakikaten bazı yerlerine çok güldüm. şafak sezere sempatim var ondan da beğendim ben filmi.

kaptanla gemide yaptığı muhabbet ve sonra gemiden atlarken söyledikleri çok komikti özelliklede.

ayrıca şafak sezer gibi bir adamı ve mehmet ali erbil gibi bir şımarıkla aynı kefeye koymanız da iyi olmuş hakikaten.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
karpuz ne bekliyordun abi? Bizim halkımız çılgın dershane adlı o beyinsiz yapıma SÜPER FİLM LAN diyebilecek düzeyde.Aynı dönemde çıkmış kaliteli sanat filmlerimiz gişe yapamazken,bu filmin şuan ikincisi çekiliyor gişe başarısı sayesine.

Bizim milletimizin sinemaya bakışı bu malesef...

Milletin düzeyine laf atmak bence bu forumda bizlere düşmedi. Adam istediğini izler , istediğine para verir , istediğine kahkaha atar. İlk okulda bi laf vardı kızlar bağıra bağıra söylerdi " Zevkler ve renkler tartışılmaaaaaaaaaazzz"
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
burtonesk said:
kutsal damacana olsun çılgın dersane olsun bu tarz filmsileri beğenenlerin düzeyleri mi var? oha çok şaşırdım.

bu cümleyi ancak ve ancak bastırılmış duygulara sahip bir ergen kurabilir. bebe diyesim geldi sana. öl lütfen hızlıca
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde kendi espri anlayışımızınki film ile uyuşmuyor diye o film i izleyenleri de aşağılamak insanlara saygısızlıktır.Başkalarını hakir görmeye hakkımız yok.Daha dikkatli olsak yeridir.Bu film ile ilgili çok eğlenceli diyen arkadaşlarım da oldu çok kötü diyen de merak ediyorum bi ara izleyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk said:
Mumu said:
burtonesk said:
kutsal damacana olsun çılgın dersane olsun bu tarz filmsileri beğenenlerin düzeyleri mi var? oha çok şaşırdım.

bu cümleyi ancak ve ancak bastırılmış duygulara sahip bir ergen kurabilir. bebe diyesim geldi sana. öl lütfen hızlıca

düzeyin için üzüldüm.

her yeni doğan insan bir zekâya sahipken senin onsuz doğmuş olmana üzüldüm. aslında yalan söyledim, hiç üzülmedim.

sen kendini ne sanıyorsun da kalkıp filmi beğenenlere düzeysiz deme cüretinde bulunabiliyorsun? sinemacı mısın? film eleştirmeni misin? muhteşem bir mizah anlayışın ve yaratıcılığın var da kendini bulutların üzerinde görüyorsun? harika bir espri anlayışına sahipsin de diğer insanlar sana düzeysiz geliyor?

muhtemelen ergenlikten çıkmayı başaramamış bir genç kızsın. hadi güzelim. insanları aşağılamayı deneyeceğine önce kendine çeki düzen ver. yoksa bir bakarsın, o " düzeysiz " diye tabir ettiklerin alıvermiş altına seni.
Sosyal ağlarda paylaş

@Mumu;

Birader, filmi beğenmeyenlere "Düzeysiz" eleştirisini yapmış bir insana kalkıp "Zekasız" deyip üzerine de "Ergenlikten çıkamamış" diyen adama derim ben asıl kompleksli diye.

"Düzeysiz" yorumuyla ne kastetmiş orada, onu bile anlayıp anlamadığın belli değilken, kalkıp tek bir kelimeyi baz alarak bu kadar ağır ithamlarda bulunman, üstüne de "Alırlar altına seni" gibi inanılmaz çirkin ve Psy101 dersinde öğretilecek kadar basit, tamamen erkeklik gücüne olan güvensizliğin sonucu yazılmış bir yorumu yapmış olman bile yeterli bir sebep sana acıyıp cevap yazmamak için de, sevdiğim bir insana bu kadar -yersiz ve desteksiz- ağır konuşan birine de cevap vermeden geçmek istemedim.

Her şeyden önce burtonesk FTV okuyor, muhtemelen açılımı hakkında bir bilgin bile olmayan bu kelimenin anlamı Film and TV. Kısacası Sinema-Televizyon okuyor. Basit bir forumda, insanların bir yorum yapması için fazla gereksinim aranmasa da -ki bunun en büyük örneği zaten sensin- sırf desteksiz kustuğun sorularına cevap olsun diye verdim bu bilgiyi.

İkinci olarak, bir insan diğerlerini aşağılıyor diye -ki bu durumda öyle bir şey söz konusu değil- sen o insanı aşağılarsan ne anlamı kalıyor verdiğin tepkinin sorarım sana. Karşındakinin eleştirdiğin yönünü ona karşı kullandığında çok zekice bir şey mi yapmış olduğunu sanıyorsun, en fazla -gereksiz yere şişkin olan- egonu kendince tatmin eder, fiziksel olmasa da masturbasyon yapmış olursun.

Daha kendi yazdıklarını yazma sebebini bilmeden bir de tek mesajdan kişilik analizi yapmış, üstüne bir de mahalle ağzıyla laf atmışsın. E tabii, erkek adamsın, karşında kız var, yarın öbür gün kesilir "cezası", alırlar altlarına. Helal işte, sen bu kadar adammışsın.

Neyse mesaj uzadıkça yazcaklarım ağırlaşacak, demek istediğimi anlayan anlar zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

@Joscelin
Ben sana katılmıyorum.

Tartışmadaki hakaretli atışma güzel değil ama konunun özünde burtonesk haksız.Bu tarz filmleri izleyenlerin düzeyi var mı derken orada ki "düzey" kelimesi her halükarda aşağılama içeriyor.Bu filmden hoşlanan bir insan da elbette alınabilir zira böyle bir yorum yapılmaması gereken bir yorumdur.Kaliteli olduğu kabul edilen bir film i sevmeyen bir insana sen düzeysizsin denilemeyeceği gibi böyle filmlerde de insanların beğenebilecekleri bir taraf olabilir.

Mumu ya saldırmanın sebebi olarak sadece onun da burtonesk e saldırmış olmasını sebep olarak görüyorum ben ama bu da senin ona bu şekilde saldırmanı gerektirmez sevdiğin insan zaten konuya aynı içerikli bir aşağılama mesajı atacaktır.Bahsi geçen ana konu yalan olacak.Mumu tavırlarında yanlış olsa bile düşündüğü şeyde aslında haklı.Ben de izleyip beğendiğim bir film ile zekamın ya da zevkimin sorgulanmasından hoşlanmam ki direk yargıda bulunulmasından hiç hoşlanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...