rayka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 şimdi ben birşeyi çok merak ediyorum DİKKAT!:eğer 6. his filmini izlemediyseniz ve izlemeyi düşünüyorsanız okumayın ... okursanız tam spoiler vermiş olurum şimdi bu filimde 6 ay sonra diyo sonra adamın elinde bir rapor var bizim ölüleri gören çocuk hakkında e bu adam ölü ise ve çocuk dışında kimse ile konusamıyorsa bu rapor nerden eline geçiyor? 6 ay boyunca kimseyle konuşmadığının farkında değil mi hiç kimseyle çarpışmıyormu? film ile ilgili kafamda hep bu soru işaretleri kalmıştı belki sizin bir fikriniz vardır... :d
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 eğer öyle olsaydı biz filmin sonlarına dogru bruce wills aslında hep ölüydü gibi bi düşüncesine kapılmıcaktık :).gerçi cou kişi anladı ama anlamayanlar cogunlukta :).bunun için fazla derine inmemek lzm :)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Rapor adama ölmeden önce gelmiyor muydu ? Hatta raporu alıyor akşam ödülünü alıyor
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Benim konuyla ilgili bilgim yok, heyecan olsun diye spoiler yaptım. Saygılar.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Asteroth said: Benim konuyla ilgili bilgim yok, heyecan olsun diye spoiler yaptım. Saygılar. bende filmi izlemedim hiçde merak etmedim
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ajan herkes biz değilki sokakta omuz atsın,demek denk gelmemiş.
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ooooooooooooooooo en büyük spo sende.
rayka Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 şimdi bu adam (burus vilis) 6 ay sonra elinde bir raporla oturuyo bu çocukceğizin raporu izlemeyen okumasın...izlemek istiyosa tabi e peki bu adam zaten ölüyse ve bizim çocuktan başka biriyle konuşamıyor ise bu rapor nerden geldi? ciddiyim ya ben anlamadım yada gerçekten mantıksız bi durum var ortada
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?11,3026500 Açmıştı zaten,tatmin olamayınca buraya uçtu sanırım :)
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 belki raporu hazırlayanlar da hayalettir?
rayka Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 sorun şu bende o başlık görünmüyo bende açılmadı sandım ..
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Valla filmi 1 kez izledim o da beni tatmin etmedi. Yani tamam gerilim filmi yapıyoruz, çok da takmıyoruz mantıksal kuralları şuyu buyu ama kaç ay yemek yemedin, çişe gitmedin, telefonla konuşmadın, banyo yapasın , traş olasın gelmedi, bakkala gidip gazete alıp okumak bile yapmamış ki bu durumda ölü değil kalas olduğu sonucunu çıkartmıştım filmin sonunda kalas değil de ölü dediler , dumur oldum.
Öne çıkan mesajlar