rayka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 şimdi ben birşeyi çok merak ediyorum DİKKAT!:eğer 6. his filmini izlemediyseniz ve izlemeyi düşünüyorsanız okumayın ... okursanız tam spoiler vermiş olurum şimdi bu filimde 6 ay sonra diyo sonra adamın elinde bir rapor var bizim ölüleri gören çocuk hakkında e bu adam ölü ise ve çocuk dışında kimse ile konusamıyorsa bu rapor nerden eline geçiyor? 6 ay boyunca kimseyle konuşmadığının farkında değil mi hiç kimseyle çarpışmıyormu? film ile ilgili kafamda hep bu soru işaretleri kalmıştı belki sizin bir fikriniz vardır... :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 eğer öyle olsaydı biz filmin sonlarına dogru bruce wills aslında hep ölüydü gibi bi düşüncesine kapılmıcaktık :).gerçi cou kişi anladı ama anlamayanlar cogunlukta :).bunun için fazla derine inmemek lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Rapor adama ölmeden önce gelmiyor muydu ? Hatta raporu alıyor akşam ödülünü alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Benim konuyla ilgili bilgim yok, heyecan olsun diye spoiler yaptım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Asteroth said: Benim konuyla ilgili bilgim yok, heyecan olsun diye spoiler yaptım. Saygılar. bende filmi izlemedim hiçde merak etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Ajan herkes biz değilki sokakta omuz atsın,demek denk gelmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ooooooooooooooooo en büyük spo sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 şimdi bu adam (burus vilis) 6 ay sonra elinde bir raporla oturuyo bu çocukceğizin raporu izlemeyen okumasın...izlemek istiyosa tabi e peki bu adam zaten ölüyse ve bizim çocuktan başka biriyle konuşamıyor ise bu rapor nerden geldi? ciddiyim ya ben anlamadım yada gerçekten mantıksız bi durum var ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Ô_ô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 haklısın birşey yapmalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bkzn : vizyon bölümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 hmmm geç olsun güç olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?11,3026500 Açmıştı zaten,tatmin olamayınca buraya uçtu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 sadece ölüler görür memati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 belki raporu hazırlayanlar da hayalettir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 sorun şu bende o başlık görünmüyo bende açılmadı sandım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ya o basligi gorenler oluyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Valla filmi 1 kez izledim o da beni tatmin etmedi. Yani tamam gerilim filmi yapıyoruz, çok da takmıyoruz mantıksal kuralları şuyu buyu ama kaç ay yemek yemedin, çişe gitmedin, telefonla konuşmadın, banyo yapasın , traş olasın gelmedi, bakkala gidip gazete alıp okumak bile yapmamış ki bu durumda ölü değil kalas olduğu sonucunu çıkartmıştım filmin sonunda kalas değil de ölü dediler , dumur oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 raporda ölüdür belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Dış mihrakların oyun bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ölüler sevişemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar