Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6. his filminde çocuk ile ilgili rapor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi ben birşeyi çok merak ediyorum
DİKKAT!:eğer 6. his filmini izlemediyseniz ve izlemeyi düşünüyorsanız okumayın ...

okursanız tam spoiler vermiş olurum

şimdi bu filimde 6 ay sonra diyo sonra adamın elinde bir rapor var bizim ölüleri gören çocuk hakkında
e bu adam ölü ise ve çocuk dışında kimse ile konusamıyorsa bu rapor nerden eline geçiyor?
6 ay boyunca kimseyle konuşmadığının farkında değil mi
hiç kimseyle çarpışmıyormu?

film ile ilgili kafamda hep bu soru işaretleri kalmıştı belki sizin bir fikriniz vardır... :d
Mesaj tarihi:

eğer öyle olsaydı biz filmin sonlarına dogru bruce wills aslında hep ölüydü gibi bi düşüncesine kapılmıcaktık :).gerçi cou kişi anladı ama anlamayanlar cogunlukta :).bunun için fazla derine inmemek lzm :)

Mesaj tarihi:
şimdi bu adam (burus vilis) 6 ay sonra elinde bir raporla oturuyo bu çocukceğizin raporu

izlemeyen okumasın...izlemek istiyosa tabi

e peki bu adam zaten ölüyse ve bizim çocuktan başka biriyle konuşamıyor ise bu rapor nerden geldi? ciddiyim
ya ben anlamadım yada gerçekten mantıksız bi durum var ortada

Mesaj tarihi:
Valla filmi 1 kez izledim o da beni tatmin etmedi.

Yani tamam gerilim filmi yapıyoruz, çok da takmıyoruz mantıksal kuralları şuyu buyu ama kaç ay yemek yemedin, çişe gitmedin, telefonla konuşmadın, banyo yapasın , traş olasın gelmedi, bakkala gidip gazete alıp okumak bile yapmamış ki bu durumda ölü değil kalas olduğu sonucunu çıkartmıştım filmin sonunda kalas değil de ölü dediler , dumur oldum.
  • Yeni Oluştur...