Pickles Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 rush çok zevkli oyundur alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Global Agenda nasıl ya? Belli bir kitlesi varmı yoksa aldığımızda boş bulma ihtimali varmıdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Rewendor said: Black Ops'u 3 dolara düşürsünler de alalım artık :D 2020 mi deseeeem, 2030 mu desem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 seneye bu aralar 10dolara alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 senko said: seneye bu aralar 10dolara alinir. 50 senelik oyun mw1 i bile 15 dolardan satıyolar. çok beklersin 10 dolara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 para gene cepte kaldı iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 indirimsiz halidir o ya, indirim gelse alinir 10dolara. bide 1 sene sonra black ops alip napcan kimse oynamiyak etmiyecek. alcaksan simdi almak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Şunlardan sadece m&b'i beğendim, o da var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ben hiçbirini beğenmedim bugünkülerden. M&B'yi belki alırdım da, bikaç ay önce Level mı Oyungezer mi ne beleşe bi M&B vermişti, cdsi duruyo kurmaya bile üşendim şimdi bi de para mı verecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 senko said: indirimsiz halidir o ya, indirim gelse alinir 10dolara. bide 1 sene sonra black ops alip napcan kimse oynamiyak etmiyecek. alcaksan simdi almak lazim. indirimli hali, indirimsiz hali 30$ filandı heh. rew, büyük hata yapıyorsun. warband değildir muhtelemen o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 aman sam dur gaza getirme, zaten bisürü para saçtım oyunlara :) Şimdi bi süre yetecek oyunum var bi daha indirime girdiğinde alırım :) Bu arada Warband noluyor? 2. oyun mu yoksa expansion pack falan tarzı bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 expansion gibi ama stand alone, aynısının çok daha iyisi hem grafik hem gameplay olarak. remake denebilir bir bakıma. multiplayer da var. 220 kişilik kuşatma sunucularında oynuyordum en son. :) yakın dönemin belki de en geniş mod desteğinin de arkasında olduğu düşünülürse parasını en çok hakeden oyun bütün şu indirimler arasında bence. ben ilk oynadığımda "bunu neden bunca vakit oynamamışım" diye dövünmüştüm, o yüzden bekletme bence daha fazla. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Sam steamden komosyon alayor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 keşke, yollasalar şöyle arasıra bir hediye, ne güzel olurdu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 nwn2 yi kaçırdığıma çok üzülüyorum. son gün üzülmeyin satışı yaparlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bence bu indirimleri tekrarlayacaklar bir süre daha, 1 hafta uzattık diyebilirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 daha çok 5 dolar altı oyun lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 gencolar battlefield bad company 2 varsa oralarda, bana yazı yazanlar olursa satıcam diye, hemen hesabınıza fog koyarım. müracaat özel mesaj kutum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 indirim sendromları sona erdi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 galba bitti evet de 2sine kadar diyodu dedim ve geldi yeni indirimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Ben şirketten steame ulaşamadım telefondan açıcamda şuan yoğunluk var elimde bakamam işe yarar birşey varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 tırt ya. quake collection var 10 dolara, quake 4 yok içinde. saçmalık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 yine para cepte kaldı eheh amnesia alın abi almadıysanız 6,8 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Amnesia korkunç oyun değilmiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 öyle böyle değil 2 saatten fazla oynamaya psikolojimin el vermediği tek oyun achivement'ını aldı kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar