mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Daesu said: Lyvanna_Dolores said: "Lara Croft and the Guardian of Light" aldım.berbat, almayın. bendeki mallıkta çok ayrı hiç bakmadan niye oyun alırsın. enee lara croft iyidir al al al demicekmişiz. 1 adet coop arkadaş 1 adet mumble/team speak/ventrlio = eğlence http://2.bp.blogspot.com/_VSrnkiWaqSQ/TMdBQsCZScI/AAAAAAAAAZI/r7M0LAXkxW0/s1600/forever+alone+face.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Snake said: victoria 2nin multisi varmıydı? var. ama bir oturumda bitmez yani bir oyun. MrLevie said: sam en son bu tür oyunları denediğimde kafayı kırmıştım terimler nedeniyle... yine bi deneyeyim diyorum. herşeyi açıklayan kolay bi tuto tarzı bişey var mı? detaylı tutorial var bu sefer ama oyun son derece derin. ülke fethetmece oyunu beklememek lazım bir de, oyunun önemli bir kısmı istatistik verilerini gözden geçirmekle geçiyor. fifa'dan ziyade football manager gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 off yine limit açacam karttan ... Victoria 2 mi alsam ama yoksa Serious Sam HD'mi alsam karar veremedim. Tabii bunların yanında Machinarium'u kesin olarak alacağımı da söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bence al hepsini. bi sigara/bira/yemek parası ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bi sigara parası diye diye 30 dolar vermişim oyuna. pehpeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 doğmamış çocuğumun rızkını bastım abi, halen bira/yemek parası diyorsunuz. 20TL nakit kaldı lan cebimde, allahsız Steam soydu soğana çevirdi şerefsizler babamdan para isteyeyim bari, okul için diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 DarKRideR said: babamdan para isteyeyim bari, okul için diyeyim En guzelidir pederbank hesabin varsa rahatsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sanırım lethe almadan önce victoria 2'nin demosunu oynamanı tavsiye etmiş. ;) -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Lan ben de pederbanktan kredi alsam iyi olcak galiba. Daha 2'sine kadar yolu var iflasın eşiğindeyiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 victoria 2 ye 12 dolar vermeye cesaret edemedim. 1.yi aldım 3 dolara beğenirsem 2.yi bi dahaki indirim sezonunda denerim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Serious Sam HD: Gold Edition aldim ancak arkadaşıma extra copy i nasi yollıyıcam bulamadim bi bilgisi olan varmi acaba? manage gifts de çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 DareJedi said: Serious Sam HD: Gold Edition aldim ancak arkadaşıma extra copy i nasi yollıyıcam bulamadim bi bilgisi olan varmi acaba? manage gifts de çıkmıyor steam>games>manage gifts and guest passes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 İşte orada gözükmüyor geçmi yansıyor acaba oraya? Yada ben yanlışmı görüyorum SeriousSam sayfasında öyle yazmıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 önceden serious sam'ler var mıydı ikisi de hesabında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 hayir yoktu yeni aldım Give your extra copy to a friend! yaziyo ve menage gift kısmına extra copy gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Sen bi steami ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Şurda o anlam çıkmıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Already own either of the HD versions? ibaresi var abi. Elinde zaten HD sürümlerinden biri varsa extra copy olayı geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ahahh yanlış anlamışın :( ben de oynayacağımı sanmasam da eski günler hatrına verdim 3 doları aldım double pack'i, gold'u almadım eski oyunlarla hdler arasında grafik dışında fark yok herhalde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 son 10 dakika heyecan dorukta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 pek bişi yok bu yeni gelende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 section 8 pek guzel degil diye duyduydum global agenda'da bi aralar oynayanlar vardi ama azaldi communutiysi sanirim. alinasi bisi bulamadim ben bugun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ralli tarzı seviyosanız dirt2yi kaçırmayın. çok iyi oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Black Ops'u 3 dolara düşürsünler de alalım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar