Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Aldırdınız bana da Tomb Raider'ı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 MrLevie said: senko said: lara croftu alin oynayin olm birbirinizle, ben arkadasla suyunu cikartana kadar oynamistim acayip zevkli. hatta mumkunse yan yana oynayin 2 katina cikiyor zevki olm lara croft bizim laptoplarda çalışmıo di mi abi bilmiom ki, bizim laptopta calismaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Kojiroh said: Aldırdınız bana da Tomb Raider'ı :( olm alin oynayin lan, guvenin bana :) acayip zevkli co-op'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 bugün son gün mü indirimler için? 8den sonra yeni indirimler falan gelecek mi? gelecekse ne zamana kadar sürecek? paket indirimleri gibi 2sine kadar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 dec20-jan2 diyor, devam ederler gunluk firsatlara. gecen sene oyleydi yani en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 serious sam hd 4 dolar. alsam mı lo, patiden alacak var mıdır başka multi atarız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 NW2 platinium 10 dolara düşmüş, daha geçen hafta 20ye aldım sitesinden hem de hotspot proxy kurup, hay kafama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Nw2 hmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 victoria serisini alsam mı diyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 victoria 2 indirimi çok iyi olmuş. victoria 2 varken 1'i oynamaya gerek yok bu arada. paradox oyunları sequel değil ne de olsa, upgrade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 eve online satin almaya calisiyorum ama sürekli hata veriyor payment kisminda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 NwN2 aldım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Sam said: victoria 2 indirimi çok iyi olmuş. victoria 2 varken 1'i oynamaya gerek yok bu arada. paradox oyunları sequel değil ne de olsa, upgrade. ya resimlere baktım da victoria daha çok avrupada victoria 2 amerika kıtasında geçiyo gibi geldi sanki ss lerden, emin misin Sam? 3 dolar fazla verip 1.yi de alırım heralde. Bir de Victoria oynadın mı ya da başka oynamış var mı, tavsiye eder misiniz? Güzel midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ben de aldım nwn2. kurarmıyım tekrar orası şüpheli ama aldım gene de asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hayır, ikisi de bütün dünyada geçiyor, ss'lere aldanma sen. fifa 10 varken fifa 09 oynanmaz hesabı düşün. victoria serisi oynadığım en komplike (öğrenmesi zaman alır bayağı) ve en entellektüel oyundur ama, bence paradox'un en iyi oyunu. ama diğer paradox oyunlarına aşina değilsen ağır gelebilir biraz baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Tarihsel oyunların (aslında oyun olması da şart değil, tarihsel temanın) hastasıyım genel olarak. Bayağı uzun süredir düzgün oyun oynamama ve Victoria'ya hiç adım atmamama rağmen yıllarca Civ2 Medieval TW Europa Universalis, Panzer General tarzı oyunlar oynadım, bi şekilde ısınırım heralde buna da :) Sadece ingiltere'yi mi seçebiliyoruz bu oyunda, yoksa belli başlı ülkeler mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 1836'da bulunan her ülkeyi seçebiliyorsun, europa universalis oynadıysan onun gibi düşün. yalnız ülke yönetimi çok daha derin ondan. ekonomi ve endüstri üzerine yoğun bir odaklanma var savaştan ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hmm osmanlı zevkli olabilir bayağı o zaman :) Savaşlar nasıl peki? EU'da çok üstünkörüydü mesela savaşlar, çok sarmamıştı o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 genel olarak mantığı aynı savaşların, ama dönem gereği (yıllar ilerledikçe özellikle) daha statik ve savunmanın saldırıdan daha avantajlı olması durumu var. siper savaşı durumu yani. victoria başlığında bayağı bilgi bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 victoria 2nin multisi varmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 "Lara Croft and the Guardian of Light" aldım.berbat, almayın. bendeki mallıkta çok ayrı hiç bakmadan niye oyun alırsın. enee lara croft iyidir al al al demicekmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Yeri değil ama merak ettim Lara Croft'un neresi berbat? Single playermı oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 abi güzel oyun. tartişmalik bir durum yok.aslşdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Sam said: genel olarak mantığı aynı savaşların, ama dönem gereği (yıllar ilerledikçe özellikle) daha statik ve savunmanın saldırıdan daha avantajlı olması durumu var. siper savaşı durumu yani. victoria başlığında bayağı bilgi bulabilirsin. sam en son bu tür oyunları denediğimde kafayı kırmıştım terimler nedeniyle... yine bi deneyeyim diyorum. herşeyi açıklayan kolay bi tuto tarzı bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Lyvanna_Dolores said: "Lara Croft and the Guardian of Light" aldım.berbat, almayın. bendeki mallıkta çok ayrı hiç bakmadan niye oyun alırsın. enee lara croft iyidir al al al demicekmişiz. 1 adet coop arkadaş 1 adet mumble/team speak/ventrlio = eğlence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar