Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MrLevie said:

senko said:

lara croftu alin oynayin olm birbirinizle, ben arkadasla suyunu cikartana kadar oynamistim
acayip zevkli. hatta mumkunse yan yana oynayin 2 katina cikiyor zevki

olm lara croft bizim laptoplarda çalışmıo di mi

abi bilmiom ki, bizim laptopta calismaz heralde.
Mesaj tarihi:
Sam said:

victoria 2 indirimi çok iyi olmuş. victoria 2 varken 1'i oynamaya gerek yok bu arada. paradox oyunları sequel değil ne de olsa, upgrade.

ya resimlere baktım da victoria daha çok avrupada victoria 2 amerika kıtasında geçiyo gibi geldi sanki ss lerden, emin misin Sam? 3 dolar fazla verip 1.yi de alırım heralde.

Bir de Victoria oynadın mı ya da başka oynamış var mı, tavsiye eder misiniz? Güzel midir?
Mesaj tarihi:
hayır, ikisi de bütün dünyada geçiyor, ss'lere aldanma sen. fifa 10 varken fifa 09 oynanmaz hesabı düşün. victoria serisi oynadığım en komplike (öğrenmesi zaman alır bayağı) ve en entellektüel oyundur ama, bence paradox'un en iyi oyunu. ama diğer paradox oyunlarına aşina değilsen ağır gelebilir biraz baştan.
Mesaj tarihi:
Tarihsel oyunların (aslında oyun olması da şart değil, tarihsel temanın) hastasıyım genel olarak. Bayağı uzun süredir düzgün oyun oynamama ve Victoria'ya hiç adım atmamama rağmen yıllarca Civ2 Medieval TW Europa Universalis, Panzer General tarzı oyunlar oynadım, bi şekilde ısınırım heralde buna da :)

Sadece ingiltere'yi mi seçebiliyoruz bu oyunda, yoksa belli başlı ülkeler mi var?
Mesaj tarihi:
1836'da bulunan her ülkeyi seçebiliyorsun, europa universalis oynadıysan onun gibi düşün. yalnız ülke yönetimi çok daha derin ondan. ekonomi ve endüstri üzerine yoğun bir odaklanma var savaştan ziyade.
Mesaj tarihi:
genel olarak mantığı aynı savaşların, ama dönem gereği (yıllar ilerledikçe özellikle) daha statik ve savunmanın saldırıdan daha avantajlı olması durumu var. siper savaşı durumu yani.

victoria başlığında bayağı bilgi bulabilirsin.
Mesaj tarihi:
Sam said:

genel olarak mantığı aynı savaşların, ama dönem gereği (yıllar ilerledikçe özellikle) daha statik ve savunmanın saldırıdan daha avantajlı olması durumu var. siper savaşı durumu yani.

victoria başlığında bayağı bilgi bulabilirsin.

sam en son bu tür oyunları denediğimde kafayı kırmıştım terimler nedeniyle...

yine bi deneyeyim diyorum. herşeyi açıklayan kolay bi tuto tarzı bişey var mı?
Mesaj tarihi:
Lyvanna_Dolores said:

"Lara Croft and the Guardian of Light" aldım.berbat, almayın. bendeki mallıkta çok ayrı hiç bakmadan niye oyun alırsın. enee lara croft iyidir al al al demicekmişiz.

1 adet coop arkadaş
1 adet mumble/team speak/ventrlio

=

eğlence
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...