senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 pff nasi bi sacmalik o da belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 burnout paradise ile witcher i aldim ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 witcher aldim bende..bakcam simdik yeni bitti bload. aradan defcon ile defense grid de kaptim.. defense grid eglenceli baya da zaman gecirttiriyor. he bide damarim tuttu X-com Apoc. aldim..ozlemisim :) terror from the deepten tirstim calismaz diye win 7 -64bitte..deneyen varsa onuda kapim ehe. son 1 saat refresh refresh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 onları dosbox'la çalıştırıyor steam, vista'da çalıştı. hoş gerçi arabirim filan feci kullanışsız, 2-3 gün oynadım sonra daral geldi. ben de puzzle quest kaptım, bir paket ruffles daha pahalı heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 witcher mı lara croft mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 denildigine gore lara croft birlikte headsetle oynayınca guzel oluyomus. bana uymadı o. cok zevkli oluyodur eminim de daha l4d2'ye bile giremiyorum vakitsizlikten ona hic bulamam herelde. o yuzden witcher alıcam ben de saat 8 olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 lara croftu arkadasla yan yana oynadik biz, gulmekten sandalyelerden masalardan dustuk. co-op u zevkli, headset ile de zevkli olur da, max oynasaniz 10saat fln oynanir sonra mehh dersiniz kapatirsiniz o yuzden witcher derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bugünkü yeni indirimleri beğenmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 evet hiç zevkli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 bugünküler daha fos önceki 2 günden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 abi hala mw1 15 dolar bide indirimle. şakamısınız lan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 lan zumaya 20 dolar veren mi varmışta 8 dolara indirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 hakkaten meeh..bi numara yok bugun kolof icin yuh diyorum, bari mw2 yi indirimlerler diye bekliyordum..mw1? sadece %50? bu ne acgozluluktur yahu.. bi avp nin fiyati fena degil sanki..meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 monkey island complete pack istiyordum aslında da 17 dolar fazla değil mi ya? birde day of defeat source oynayan kaldı mı ? almak istiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 tales of mi packi 5 dolara almistim ben. Witcher alacaktim unuttum offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 DarKRideR said: monkey island complete pack istiyordum aslında da 17 dolar fazla değil mi ya? birde day of defeat source oynayan kaldı mı ? almak istiyorum da hala oyunculu serverları var dod sourceun da, dod source çok kötü gelmişti bana, normal doddan sonra ısınamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Silphatos said: Witcher alacaktim unuttum offf. 1 saat kala aldım bende. unutuyodum az kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 spore a para verilir mi acep :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Of 3 gündür hayal kırıklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Silphatos said: tales of mi packi 5 dolara almistim ben. Witcher alacaktim unuttum offf. senin aldığın tek chapterdır, bu complete pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 day of defeatin server durumu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 recettear nasıl oynaan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 paypal hesabımda fazladan para vardı. kullanmadığım için gittim puzzle quest aldım indirim bitmeden. multi atmak isteyen olursa steam id: gapaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 pronoit said: day of defeatin server durumu nedir? 2 ay önce denemiştim vardı bir sürü sunucu. TR var mı bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Rewendor said: Silphatos said: tales of mi packi 5 dolara almistim ben. Witcher alacaktim unuttum offf. senin aldığın tek chapterdır, bu complete pack hayır tüm sezonu aldım 5 dolara, en iyi steam alışverişlerimden biriydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar