moonfall Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 lara croft gayet eglenceli bi oyun oynattırıyor kendini tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 çok kısaymış lara croft, tek veya coop pek farketmiyomuş bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 dis III indirime girmiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 l4d2 10 gb nasıl olur yahuv ındır ındır bıtmıyo,dun satın aldım hala ındırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 lara croft alıp da coop atmak isteyen eklesin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 jagged alliance 2 gold + disciples 2 gold 9 dolar :/ oynamayan kaldımı bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 aha vuvuzela senin bağlantı da 1Mb mi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 trine ve witcher aldım :) trine'ı çok sevdiğimden, witcher'ı ise öve öve bitiremiyorlar ve oynamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Aluriel said: aha vuvuzela senin bağlantı da 1Mb mi :> evt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 son ekledikleri ücretsiz dlc bile kendi başına 2gb küsurdu, normal yani 2009 yılı oyunu için. 25gb kurulan mmo'lar vardı 2 yıl önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 LethE said: jagged alliance 2 gold + disciples 2 gold 9 dolar JA2 ye 1.13 modu kurabiliyomu steamde? bazı oyunlarda mod kurulamıyor. gog.com da 5 dolar ve mod falan daha rahat kuruluyor mesela ama işte steamde liste halinde olması istediğinde çat diye her yerden erişmek başka oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Xenocide said: trine ve witcher aldım :) trine'ı çok sevdiğimden, witcher'ı ise öve öve bitiremiyorlar ve oynamadım daha. vaa witcher secılıyo mu artık,ben en son baya once oynamıstım yeni dlc ile mi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 vallahi enhanced edition diyor 5 dolara. ben de aldım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Bende aldım. Burnout'uda alsam mı acaba? PS3 alıpta ona mı alsam yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ps3 alcaksan bekle bence. burnout tipi oyunların konsoldaki zevkiyle pcdeki zevki arasında baya fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Indie Fright Pack Titan Quest Gold Winterbottom aldım. Fright packteki Burn Zombie Burn ile The Path'i merka ediyordum zaten iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 witcher download u suspended oluyor sürekli steam serverlarından mı kaynaklı benden mi anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 abanmıştır millet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Europa Universalis: Rome Gold 5 dolara inmiş, bende EU3 var son eklentisi hariç ve baya seviyorum bu alınır mı yoksa aynı oyunu mu almış olurum hemen hemen? bi de sadece Romalı mı olabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 "Tatar Ramazan" said: JA2 ye 1.13 modu kurabiliyomu steamde? bazı oyunlarda mod kurulamıyor. gog.com da 5 dolar ve mod falan daha rahat kuruluyor mesela ama işte steamde liste halinde olması istediğinde çat diye her yerden erişmek başka oluyor. unofficial 1.13 patch works with jagged alliance on steam! it allows resolution changes, new inventory management, online multiplayer and more... just rightclick your game and change it to not check for automatic updates for jagged alliance 2 and you're good...it adds so much to the game! try it out and let me know whatya think! http://ja2v113.pbwiki.com/ steam forumlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 oo iyi haber, teşekkürler Lethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 moonfall said: witcher download u suspended oluyor sürekli steam serverlarından mı kaynaklı benden mi anlamadım? Aynı sorun bendede var (Witcheri aldım bende) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Sam said: son ekledikleri ücretsiz dlc bile kendi başına 2gb küsurdu, normal yani 2009 yılı oyunu için. 25gb kurulan mmo'lar vardı 2 yıl önce. hala var; Age of Conan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 steamden aldıgım bu oyunları mac'te calıstırabilir miyim acaba? yoksa her oyunun mac versiyonu olmadıgı icin calısmayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 yanında mac iconu bulunanlar çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar