Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 indie fantasy pack, indie brain pack, titan quest, deus ex collection ve winterbottom kaptım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 mono said: OH BE! allahim sen benim cimri yuzume guldun sonunda sukur! PORTAL icin pusudaydim kac aydir indirime girmiyordu eheh negzel oyunmus ya utandim resmen bunca zaman alip oynamadigima yaziklar olsun bana. lanet olsun adamım! bu mal seni uçurur! "Tatar Ramazan" said: portalı beleşe verdiler zaten bi ara, bende var öyle aldım beleşe ama oynamadım hiç feyz alınacak mesaj hemen üstte. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 L4D2 alsam mı ya 7euroya düşmüş güzel midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 biz paticikler olarak sürekli oynuyoruz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 KHaRoN said: winterbottom i 0.49$ a almayani dovuyorlarmis. tekrar yazmak istedim, bu fiyata bu artwork daha gelmedi. muzik, gameplay, konsept hepsi on numara. biseyler alirken ekleyiverin direk listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 aldım winterbottomı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 0.5$ dediniz dediniz aldım ben de. Eve dönünce bakacam artık nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Sahte FEAR icin 10TL vermektense orjinal set olarak 15TL veririm daha iyi :) seviyorum bu indirim donemlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bikaç gündür benim profile history bozuldu, şu şekilde gösteriyor: Dec 20You are now friends with and Dec 19You achieved : . You achieved : . yani oyun, achievement üye falan isimlerini göstermiyor. Bunun olayı nedir nasıl düzeltilir bilen var mı? Normal history gayet normal kim ne yapmış gözüküyo, sadece kedniminkine girdiğimde böyle çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 değişime son bir saat rann rannn rann rannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ailenizin steam reyisi geldi kankutlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 kes ya. sinirlerimi zıplatma benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 son yarım saat, bi helecan kapladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 dınnn dı dınnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Rewendor said: bikaç gündür benim profile history bozuldu, şu şekilde gösteriyor: Dec 20You are now friends with and Dec 19You achieved : . You achieved : . yani oyun, achievement üye falan isimlerini göstermiyor. Bunun olayı nedir nasıl düzeltilir bilen var mı? Normal history gayet normal kim ne yapmış gözüküyo, sadece kedniminkine girdiğimde böyle çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 benim de öyle, genel bir sorun herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ayni problem treasure hunt muhabbeti basladigindan beri bende de var, gecici biseydir diye tahmin ediyorum. su sira yogun steam falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 valla sorunsuz ben de cahillik zor şey. My History'ye tıklayınca anladım ne demek istediğinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 aynen tırtlamış bende de, abandı millet bozdu sistemi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 son 1 dakiko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 sevmedim bugunku indirimleri. burnout alabilirim belki ama sanmıyorum. bioshock 2 fena değil 10 dolara bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bugünkülerde bi olay yok hakkaten. - Tower Defense seviyosanız ve almadıysanız defense grid Mutlaka alın, muhteşem bi TD oyunu. - puzzle quest netbook vs basit bilgisayarlar için müthiş zevkli oyun. İkisi de 1.5 dolar zaten. Geri kalanı çok yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 guardian of light i dun 8 dolara almistim, 3 dolar zarardayim. =[ 1.5 dolarlik indie lerden 2 tane daha aliridim halbuki asdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bu lara croft guardion hedehödö nasıl? ucuzmuş coopu varmış sıkıldıkça oynanır sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar