Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 humble indie pack sahipleri oyunlarını steam'e kayıt ettirebiliyor artık, hemen aktive ettim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hadi beyler 4 kişi daha eklesin beni. sonra silersiniz istiyosanız id: alurielll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben ekledim var mı başka isteyen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben de ekliyorum simdi. ne forever alone cıktınız ya ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ekledim aluriel beni de ekleyin asdf.. stimpak gene nick, ayrıca bi id falan var mı bilmiyorum. varsa da nasıl öğreniyoruz onu? paticik grubundaki herkese gecko gibi arsızca friend request göndermek istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 paraya doyumsuz oldu bunlar da he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 yalnız indirimlerin de kötü etkisi var. mesela bi kere indirime girmiş bi oyunu o arada kaçırdıysam hayatta bi daha normal fiyatından almıyorum ben, salak gibi hissederim kendimi diye. Anac bi daha indirime girecek de öyle ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 stimpak said: ekledim aluriel beni de ekleyin asdf.. stimpak gene nick, ayrıca bi id falan var mı bilmiyorum. varsa da nasıl öğreniyoruz onu? paticik grubundaki herkese gecko gibi arsızca friend request göndermek istemiyorum :D login oluken yazdıgın id. ben yanlıs adamı ekledim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 oh aldim achievmenti saolun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben daha steam'den indirimsiz oyun almadım zaten ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben daha oyun almadım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 oyun ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 BENİ DAĞA KALDIRIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Adamlar ucuz oyun, achievement ayağına facebook haline getirdiler steam'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 left4dead2 5$ galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 şiddetle tavsiyeler üzerine aldım left4dead2 . iniyor şimdi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Create a Crass Menagerie in Left 4 Dead 2 bu nasıl oluyor 5 achi kaldı çekilişe katılmama YEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ya hala CSsource 20$ yuhhhh beeeee indirime girince biri uyarsın hergün bakamıyorum=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Lyvanna_Dolores said: şiddetle tavsiyeler üzerine aldım left4dead2 . iniyor şimdi bakalım. oynayacagin zaman mesaj cak oynayak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 source indirime girince beni de uyarın bi zahmet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Aluriel said: left4dead2 5$ galiba teşekkür ettiiiiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 l4d2 almayı deli gibi istiyorum ama şu an para transferi için uygun değilimLANNNNNNNNNNNNNN neyse bi daha olur olur di mi olur be ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Pickles said: Create a Crass Menagerie in Left 4 Dead 2 bu nasıl oluyor 5 achi kaldı çekilişe katılmama YEAH Dead Center Campaign - CEDA Agent ,1. bolumde apartmanda var bir sürü Dark Carnival Campaign - clown, 1. bolumde var bi kaç tane Palyaço Swamp Fever Campaign - mudman , 2. bolumde Chukky gibi kambur tipler var onlar. Hard Rain Campaign - construction worker, işçiler her bölümde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 ne yapmak gerekiyo ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 SeaGle said: l4d2 almayı deli gibi istiyorum ama şu an para transferi için uygun değilimLANNNNNNNNNNNNNN neyse bi daha olur olur di mi olur be ühü olur. bu ikinci indirimleri son 1 ayda. black friday gazına gelip bi kere daha 5 dolara indirmişlerdi şimdi yine yapmışlar. heralde yavaştan vazgeçmeye başladılar oyundan, muhtemelen 1-2 hafta içinde christmas indiriminde de yine indirirler. zaten direkt valve'ın oyunu olduğu için indirim yapmaları çok daha rahat oluyor, yapımcı dağıtıcı firmayla falan anlaşma yapmalarına gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar