quuq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ahaha herkes almış. ekleyin id:hudf1 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ben birkaç hafta öncesinde 10 dolara almıştım; şok oldum o yüzden 5 dolara ahah. ekleyin random oyunlara girin öğrenin sonra oynayalım; öğretme süreci işkenceli oluyor yoksa sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 l4d 1 den farkı var mı çok fazla? bi de şansıma ediyim ya her şeyi dolar yerine euro olarak alıyorum burda ben dfg 5€ya aldım dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 zamanında indirmle 20 dolara almıştım. yine ucuza almışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Bende geçenlerde l4d2'yi 10 dolara almıştım :D Şimdi liberty city stories'i patlattım hemen. Valve işini biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Benide ekleyin l4d2 kadrosuna :) id : bceyhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Şu GTA paketini alayım dedim hazır böyle güzelken ama şans. Cepte 30 lira var bi hafta bunla idare etmem gerekiyor. Akşama kadar gökten gelecek ilahi bir para için dua ediyorum artık :P Daha bomba indirimler bu hafta içi gerçekleşirse o zaman muhtemelen elimdeki parayı harcayıp haftayı aç bitirecem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 makarna stokla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://steamcommunity.com/groups/paticikl4d2 Left 4 Dead 2 oynayanlar buraya girsin, birbirimizi bulmamız daha kolay olsun; daha iyi organize olalım. Bu arada indiriyor musunuz oyunu, yarın patlatır mıyız bir tur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://steamcommunity.com/groups/patiL4D daha fazla adam bulabilirsiniz. 1 ve 2 icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 l4d2 ve team fortress oynamak isteyenler için beni de ekleyin. Crenia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 L4D2 aldım ben de ama daha yüklemedim, şimdilik eve takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Sereglin said: http://steamcommunity.com/groups/patiL4D daha fazla adam bulabilirsiniz. 1 ve 2 icin. bu iyiymis ya gerek yok ikinci gruba, herkes burada var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bilmiyordum ben onu gereksiz olmuş evet biraz. peki ilk açılmış gruptaki insanların çoğunda var mı acaba l4d2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 eskiden "bende var, bende yok" şeklinde yazılıyordu ama bu kadar üyeyle olmaz tabii. bunun sohbetine l4d2 başlığından devam edelim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Heh kings bounty expansion iner diye bekliyordum eh 5$ olmuş dahada kasmaya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 hangisini alsam diye seçemedim hiçbirini almayacam sdasfsd, oyun oynadığım da yok zaten abv valve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 gta ve indie pack aldım bugün. tşk steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 orange box 7.50€ half life 2 episode 1 episode 2 portal tf2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bi bakıyım diye girdim orange box alıp çıktım tuzak bunlar lfd2 5 diye gördümdü sepete girdim 19 yazıyor ben alana kadar fiyatımı yükselttiler naaptılar sildim bende MB warband aldım onun yerine güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 mount & blade complete kaçmaz fırsat, aldığım halde tekrar alasım geldi oyuna takdirimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 warbandi kaptım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 5 dolara şu indie packi alsam mı ya. dünkü packte hem euflora hem de goo yu bitirdiğim için almak istememiştim ama bugünkülerde pek bi flash oyun kıvamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 hmmm orange box Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 İyi ya bu akşam bana uygun pek bi şey yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar