Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha vardır 20 saat filan. gir indirim sayfasına. orada yazıyor. Ben de darladım bir kaç kişiyi ama yanaşmadılar. tek oynamak da istemiyorum. kararsız kaldım.
Mesaj tarihi:
Bu steam'den nasıl ingilizce oyun indiricem ben ya, bioshock aldım, Almanya'dayım diye almanca dil pakediyle inmiş oyun. Das madchen bilmem ne diye takılıyor moblar ortalarda.
Mesaj tarihi:
crysis 2'de boyle bisey vardi

config dosyasini bul oyunun language dalgasini editle

; crysis2

sys_game_folder=GameCrysis2
sys_dll_game=CryGameCrysis2.dll
sys_user_folder=Crysis2

log_IncludeTime = 1
sys_languages = "english,french,spanish,german,turkish"

log_verbosity = 0

r_displayInfo = 1

sys_PakLogInvalidFileAccess=0
sys_float_exceptions=0

g_language = English
Mesaj tarihi:
Sanctum Collection 5.5 dolar (Steamworks) http://bit.ly/wv9iR9

deadwoll said:

Bu steam'den nasıl ingilizce oyun indiricem ben ya, bioshock aldım, Almanya'dayım diye almanca dil pakediyle inmiş oyun. Das madchen bilmem ne diye takılıyor moblar ortalarda.

oyunun propertiese gir language var orada ama bazı regiona özel sürümler sadece o dilde olabilir ama bioshockta vardır her dil.
Mesaj tarihi:
barbu said:

aldim civ 5 goty versiyonunu. ama dlc leri göremiyorum. nasıl yüklicez.

otomatik yükler. Hangi dlclere sahip olduğunu görmek istiyorsan library de oyuna sağ tıkla properties > dlc kısmında görebilirsin
Mesaj tarihi:
Ben de civ 5 goty versiyonunu aldım, yalnız yüklemiyor oyunu pff. başka oyunları yüklemede problem yok. Bunu yüklerken "creating local cache files" kısmında takılıyor. Sonra request timeout veriyor. Çözümü bilen var mı?
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

Sanctum Collection 5.5 dolar (Steamworks) http://bit.ly/wv9iR9

deadwoll said:

oyunun propertiese gir language var orada ama bazı regiona özel sürümler sadece o dilde olabilir ama bioshockta vardır her dil.

Language seçeneği yok, properties'de sadece advanced settings var o kadar. Dün steam supporta yazdım tık yok onlardan da hala.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...