deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Bioshockların ikisini de aldım, almayacaktım ama dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 tam diyodum bioshock 1 2 alayım, d.günü hedesine ikisini de alıp gönderdiler ;) seviyorum öyle arkadaşları ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bu Mafia 1 için grafik paketi vs gibi modlar var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Şu Civ 5'in game of the year edition'u ekstradan 5 dolara değer mi? Sepete eklemek üzereyim çabuk söyleyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 civ 5 goty almayı düşünüyorum ben de ama kararsız kaldım. Ne durumda patchler sonrası filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 goty'de dlcler var mı? yoksa dlcler + normal versiyonunu alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 mulgear6 said: goty'de dlcler var mı? yoksa dlcler + normal versiyonunu alıcam Goty'de herşey var sadece Kore yok sanırım Geçen hafta 23 dolara retailini aldıydım şimdi bu fiyat, hey allaam şansıma!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ben aliyorum valla, eheh expansionlari oynamamistim iyi oldu..bide bundan fazla indirim yemez zaten, yenisi de 1 seneye anca cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bu civ5 indirimi yarın saat kaca kadar olucak simdi ona gore arkadasımı darlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 son 17 saat diyo lan iste, ac bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 daha vardır 20 saat filan. gir indirim sayfasına. orada yazıyor. Ben de darladım bir kaç kişiyi ama yanaşmadılar. tek oynamak da istemiyorum. kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 hakkaten yazıomus asuhduashd. tamamdır problem yok. biz de 3 4 kisi oluruz heralde ona guveniyorum yoksa civ4 varken ne gerek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Bu steam'den nasıl ingilizce oyun indiricem ben ya, bioshock aldım, Almanya'dayım diye almanca dil pakediyle inmiş oyun. Das madchen bilmem ne diye takılıyor moblar ortalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 crysis 2'de boyle bisey vardi config dosyasini bul oyunun language dalgasini editle ; crysis2 sys_game_folder=GameCrysis2 sys_dll_game=CryGameCrysis2.dll sys_user_folder=Crysis2 log_IncludeTime = 1 sys_languages = "english,french,spanish,german,turkish" log_verbosity = 0 r_displayInfo = 1 sys_PakLogInvalidFileAccess=0 sys_float_exceptions=0 g_language = English Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Sanctum Collection 5.5 dolar (Steamworks) http://bit.ly/wv9iR9 deadwoll said: Bu steam'den nasıl ingilizce oyun indiricem ben ya, bioshock aldım, Almanya'dayım diye almanca dil pakediyle inmiş oyun. Das madchen bilmem ne diye takılıyor moblar ortalarda. oyunun propertiese gir language var orada ama bazı regiona özel sürümler sadece o dilde olabilir ama bioshockta vardır her dil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 sanctuma baktım biraz videolarına falan de pek beğenmedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 peff, mevcut civ 5 üstüne dlc leride aliyim dedim ,goty ile aynı paraya geliyor dlcler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 screwy said: hakkaten yazıomus asuhduashd. tamamdır problem yok. biz de 3 4 kisi oluruz heralde ona guveniyorum yoksa civ4 varken ne gerek var haftasonu atariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 aldim civ 5 goty versiyonunu. ama dlc leri göremiyorum. nasıl yüklicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 otomatik yüklemesi lazım yamaymış gibi. biraz beklemen gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 barbu said: aldim civ 5 goty versiyonunu. ama dlc leri göremiyorum. nasıl yüklicez. otomatik yükler. Hangi dlclere sahip olduğunu görmek istiyorsan library de oyuna sağ tıkla properties > dlc kısmında görebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Ben de civ 5 goty versiyonunu aldım, yalnız yüklemiyor oyunu pff. başka oyunları yüklemede problem yok. Bunu yüklerken "creating local cache files" kısmında takılıyor. Sonra request timeout veriyor. Çözümü bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Silphatos said: Sanctum Collection 5.5 dolar (Steamworks) http://bit.ly/wv9iR9 deadwoll said: Bu steam'den nasıl ingilizce oyun indiricem ben ya, bioshock aldım, Almanya'dayım diye almanca dil pakediyle inmiş oyun. Das madchen bilmem ne diye takılıyor moblar ortalarda. oyunun propertiese gir language var orada ama bazı regiona özel sürümler sadece o dilde olabilir ama bioshockta vardır her dil. Language seçeneği yok, properties'de sadece advanced settings var o kadar. Dün steam supporta yazdım tık yok onlardan da hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 evet her oyunda yokmuş baktım şimdi ben de, warband, hl2'de falan var language tabı ama fm12'de yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Neyse artık şu rus cod'u tadında language pack bulana kadar zaten oyun biter, bioshock 2 de Germany görünmüyor, ich bin ich bin diye kansız tertemiz oynarım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar