Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Fiyatı yanlıştır onun, bi ara da Square Enix pack normali 458$ tamamı indirimli 700$'dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 peh sourceyi alacaktım unutmuşum 9.99 olmuş geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Ulan NBA'i akşama alırım diyodum 15 dakkayla kaçırdık, 2ye katlanmış 30 dolar olmuş, indirimler mafiş:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 beleş nba tv var 9una kadar, al izle gerçeğini 1 haftada bayar zaten sdf https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 ahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 dl de sorun mu var şu anda, acaip acaip işler oluyor dl sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 suspend olup duruyor deus ex bende. durdurup durdurup başlatmak zorunda kalıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 son gün AC2 aldım 5 dolara iyi oldu. 1.'sini oynamadan 2.yi oynasam birşey kaybeder miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 çok kaybetessin ama oyna 1.sini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Wispy said: son gün AC2 aldım 5 dolara iyi oldu. 1.'sini oynamadan 2.yi oynasam birşey kaybeder miyim ? oyun çok iyi bu arada. ben bitirmek üzereyim uzun zamandır bi oyun bu kadar zevk vermemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 1 de 2 de ayrı karakterlersin ama bi basi,t hikaye war iste nu akcırırsın max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 14 gün boyunca, günde 5 dolardan, 70 dolar harcamışım. fuck you steam. cevap olsun korsan diye ağlayan herkese (gerek oyun yapımcısı gerek gamer) adam gibi fiyat koyulunca deli aldığımız bir gerçek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ee kim kazandi bu piyangoyu amorti bile cikmamis bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 gabe çikolata yollamış bana, özür diliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 son zamanlarda bir sürü oyun aldım ama çoğunu oynayacağımı da sanmıyorum Bioshock 1 aldım indirimdeyken sarmadı hiç sildim direk played 1 saat Skyrimi aldım kopya denedikten o güzel oldu o bir süre oyalar beni Shogun aldım ne zaman oynarım bilmiyorum. Medival TW almıştım zamanında onda da played time'ım 2 saat mi neydi. Ölü yatırım oldu sanırım. HOI3 indirimdeyken aldım ama HoI2'den sonra hiç oynayabilir gelmedi played 2 saat falan Bir de AC2 aldım ona da ne zaman başlarım hiçbir fikrim yok. 5-10 dolara düşünce dayanamayıp alıyorum sonra oynamadığım bir sürü oyun oluyor. İşin ilginci Skyrim bitince gidip yine EU3'e başlamayı düşünüyorum. Ha bir de alıp da oynamadığım bir BF3 var ona hiç girmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 aynı durumdayım, kendime utancımdan bioshock 2 ve company of heroes'u kurdum dursun sürekli vicdanıma baskı yapsın da oyniyim diye gsfdg. trine ve magicka'yı da ne zaman oynıycam bakalım. hayır işin kötüsü alışkanlık yaptı, steamin sayfasına bakıyorum, üzülüyorum kapıyorum indirim göremeyince. her gün indirim yapsalar esasında daha çok kanımızı emerler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Steam used to be online. But then it took an arrow in the knee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 red nation bedava haftasonu: (ayrıca 2,5$) rpg zombili coop'lu crimsonland gibi ama çok daha keyifli tabii. elim kolum çatladı biraz ama mission'lardan sonra ilk defada 552'ci sıraya oturdum freeplay'de. daha da gidecekti yorulup hata yapmaya başlamasam. (:P) sadece 500mb, deneyin kesin. hatta beğenirseniz beraber coop atalım barricade filan heh. yalnız menphuess diye bir eleman var, adam yarım saat filan oynayarak hem duke nukem forever hem red nation global leaderboard'larda birinci. fucking leaderboards, how do they work? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 ya şimdi dead space 1 vardı bende, pack indirime girmiş 12 dolar olmuş, pack'i alınca 1'i hediye etmiyo galiba, öle bir şeyler diyor. ama tam emin olamadım, var mı bilen? öyleyse, christmas'ta pack'i indirime sokmayan tek tek indirim yapan steam'e kafa atasım var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 vermez, ben total war pack aldım, empire havaya gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 sağol bilgi için. bu da steam'e gelsin: analarını bacılarını... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bazı oyunlarda hediye edebiliyor, yazıyorsa ediyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Dead Space 2 Avrupa dışında 5 dolar bu arada. Boşuna 15 dolar vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 orange box alacam da, kullanmayacağı %75 off valve kuponu olan var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 %50 var istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar