Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 L4D2 %50 inmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 alan veya hala oynayacak olan varsa söleyin ona göre alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ben alıyorum %50'e bulmuşken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ula 70 vermiştim la :( gerçi 2 gecede bir oynadım ilk günden beri değmiştir herhalde artık sdfsdf. halen de oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 ne zmna kadar devam edicek bu lfd2 indirimi? arkadaşlarla konusayımda 4lu paketi alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 MW2 hala yaaa, ne paragözmüşsün be IW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 mokoko said: ne zmna kadar devam edicek bu lfd2 indirimi? arkadaşlarla konusayımda 4lu paketi alalım. mid-week indirimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 l4d2 kaça inmiş? ne kadar sürecek bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 22$, yarına kadar. kararsız kaldım çünkü ilkinden ziyadesiyle memnun kalmakla beraber ikincisinde epic beard man ve zoey yok. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Valve pack alinir mi ? Oynayanlari var mi ? Gerci cogunu ben oynamiyorum oyunlarin ama ayda yilda biri "abi hadi TF2 atalim" deyince melul melul bakiyorum. Ne yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 valve pack'teki tüm oyunlar var bende, hepsini oynuyorum ara sıra. özellikle portal geçenlerde yeni update geçirdi, tekrar açtım baştan oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 neler var valve packte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 valve'ın bugüne kadar çıkardığı bütün oyunlar. şahane bir pack kesinlikle. Includes: Counter-Strike, Team Fortress Classic, Day of Defeat, Deathmatch Classic, Half-Life: Opposing Force, Ricochet, Half-Life, Counter-Strike: Condition Zero, Half-Life: Blue Shift, Half-Life 2, Counter-Strike: Source, Half-Life: Source, Day of Defeat: Source, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life 2: Episode One, Portal, Half-Life 2: Episode Two, Team Fortress 2, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2 bunların hepsi 100$, indirimde değil ama şu an. yılbaşında indirimdeydi. tek tek almaya göre 134$ tasarruf ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 valla valve pack ben aldığımda l4d falanda yoktu. şimdi hayli hayli alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 hl2 tf2 l4d2 disindakiler oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 portal var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 aldım l4d2 yi bu aralar pek oynayamicam sınavlar var da yine de bi dürtün oynarken boş zaman bulursam gelirim steam id revangelis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 l4d2 iyiymiş onu bekliyordum epeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bu arada steam'e ui update betası gelmis, cok cok iyi olmus bence, direk katılın =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 cok oldu geleli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 kfg said: bu arada steam'e ui update betası gelmis, cok cok iyi olmus bence, direk katılın =)... Yeni UI çok güzelde bazı sorunları var, mesela ben paypal dan alırken sorun çıkardı, eski UI ye dönmek zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sadece paypal da değil, mesela eski UI ile backup yaptığınız bir oyunu yeni UI açmayabiliyor saçma sapan bir hata mesajı verip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 abi yeni ui'ye bakmak için seçtim beta hödösünden, şimdi açtığımda updating kısmında steam is temporarily unavailable diyor açmıyor. kaldım böyle meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 backup games yapinca tam olarak noluyo? tekrar install etmek filan gerekmez heralde di mi formattan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 yanlis oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar