Sypro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 10 kişi * 10 oyun * ortalama 40papel (hatta herkes en pahalıları sıralamıştır, 50papel bile olabilir) etti mi sana 40.. yok 4000 papel. bu 10 gün sürse 40bin papel. ki steam değil başka bi sponsor dağıtıyor oyunları. e normal yani 10 kişi olması. yoksa ben de isterim günde 1000 kişiye listesindeki ilk 100 oyunu versinler. mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 100 kişiye 1 er oyun verseneler daha guzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 arkham city ineden ekleyemedim wishlistime? store da bile çıkmıyore. trailerı var o da sizin bölgeden görüklenemez diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 işte türkiye'ye bazı oyunları satmıyor steam, değişebiliyor sonra gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 orcs must die, indirime girmis steamde %75...dayanamadim kaptim, herkes yorumlarda oo sahane oo boyle cok eglenceli gakguk..bakim neymis ehueh.. varmi deneyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Sıradan. çabuk bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Keyifli ama Dungeon Defenders cok daha basarili Co-Op sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 directdrivedan yada gamersgate den aldigimiz bir oyunu steama kaydedebiliyormuyuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Activate a product on steam diyerek ve key'i girerek deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 steamworks olması gerekiyor tabi aldığın oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Bastion 5$ icin fazlasiyla iyi bir oyun bence kacirmayin biraz daha duser diye beklemeyin oyun yapimcilarinada katkiniz dokunsun azicik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 skyrim gazıyla 4 doları bassam mı goty'a bilemedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kaçmaz, bende kutulusu olmasa direkt alırdım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yanlış yere yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Bende geçen sene 10 dolara aldıydım hala oynamadım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 aldik gene. gerçi istiyordum oynamak adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 3-4 yıl önce alıp oynamadığım var benim asdf. neyseki sonradan farkına vardım olayın artık kesin oynamayacağıma para vermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 killing floor oynanıyor mu.adam bulunuyor mu yani oynicak fs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Killing Floor icin serverlar gayet dolu ama eh iste o kadar da matah degil yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 dün hangi oyun indirime girmişti bakmadım merak etmişem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 homefront. bu arada killing floor iyi oyun ama belli zorluk seviyesinden sonra paso aynı yere kapanıp headshot kastığın için bayiyor.ama oynamayan varsa alsın.tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 fırsat bulursam free weekend ayağına bi denicem. merak ediyorum bir süredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 L4D2 alınır mı ? ne diyor pati bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 biraz gec kalmadin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 15 saat var diyor nesi geç :D ha beleş verdilerse kaçırdım evet yada biri atıversin bundle alan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar