Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 http://troll.me/images/y-u-no/steam-y-u-no-let-me-keep-my-money.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 sabonis said: deus ex 25 dolar değer mi gencolar. daha 3 ay önceki oyuna %50 indirim yaptılar, aklımı çeliyorlar allow kaçıyor indirim beyler :) bi de back to the future nası bi oyun ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 adventure bildiğim. deus ex çok güzel ama yılbaşını veya valentine'i bekleyeceğim ben doğrusu. indirim çok iyi ama, hemen indirim aldı diye kötü sanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 adventure olduğu belli canım, başarılı mı yani o anlamda diyom. yılbaşında 4 aylık deus ex'e %66 indirim çakacaklarını sanmıyorum ben ya, bence alınacaksa şu an zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Witcher 1 2.5$olmuş koşuuuun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Payday + Witcher serisi (tu) HAWX 2 7.5$ Witcher 2 bize kapali mi? Edit: Acikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 civ 5 10 dolar değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ya offff gta pack'i alacaktim gerzek garanti sorun cikardi. kacirdik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Bende de bonus var. Hiç sorun yasamadım. Ne gibi bi sorun çıkardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 dl yapamıyorum ya serverlar iptal olmus. var mı indirebilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Overlord fiyati guzel. Oyunun kendi de guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 şu payday'in olayı tamamen multi mi? yoksa single'ı da güzel mi? çünkü bu tarz çok sükse yapmayan oyunların multi'si bi anda ölebiliyor, o zaman bir anlamı olmaz almanın. ama single'ı da güzelse denenebilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 la giremiyorum steame aa siteden giriliyor programdan could not connect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 clientregistry.blob'u sil, bi de router'a reset çek öyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Bugün Hawx-2 + DLC ve Hacker Evolution + DLC aldım. Sağolun hatırlattığınız için. Geçen gün Patrician 4'ü ve eklentisini aldım. Hoşuma gitti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Bu arada Limbo almayan varsa alsın yapımcılara destek olsun hazır indirim varkene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bakın steam akıllı olsun düzgün bir indirim istiyorum son gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Daha onceki gibi best of yapabilirler son gun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Şu Section 8 nasıl? multisi falan aktif mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Europa Universalis III 4 dolar iyiymiş. ne zamandır strateji oynayasım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bence indirimler baya suxxordı 1 tane bile bişey almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Nekro said: dl yapamıyorum ya serverlar iptal olmus. var mı indirebilen şu bende de var. var mı aynı sorunu yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 fallout downloadum bitmek üzereydi, restart attım 1 gb daha indiricem diyor. sorunlu baya şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 qlrblrq said: Şu Section 8 nasıl? multisi falan aktif mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 section 8 baya kötü hiç gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar