Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yok bildiğin account does not exist alıyordum 1 saattir şimdi düzeldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 20kb yle indiriyor steam şu anda. 4bucuk milyon online gözüküyor. satışlar işe yaramış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 left4dead 1 mi alsam 2 mi alsam. 2 de nerdeyse hiçbir degişiklik yok bildğim + sı var mı 1 e göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 2 al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 2 al hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 zaten 2'ye birdeki campaign'leri eklediler neredeyse hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Abi l4d2 yi aldım indirdim şimdi.Single playerda oyuna girerken yükleme sonunda oyundan atıyor hiç bi hata vermeden.Dün de black ops aldım onda da tonla problem çıktı.Of ulan valve.Var mı su l4d2 yi fixleyebileceğim bi yol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sağ tık properties, local files, verify integrity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Teşekkürler Revangelis.Adresini öm at , dürüm + ayranın yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 whiteruna gelince sağdaki ikinci ev, demircinin hemen yanındaki, ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ben indiremedim serverlar busy diyor. millet yüklendi demekki indirimi görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Revangelis said: whiteruna gelince sağdaki ikinci ev, demircinin hemen yanındaki, ellerine sağlık asdfdsgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 sanctum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 first person tower defense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bir site vardı, hangi oyunun ne kadar indirime daha once girdiği, cünkü hl blue shift ve opposing force almayi düşünüyorum %80 indirim hiç olustumuki? daha once oynadıgım için oynamayacagım oyun zaten sırf eksik diye alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Revangelis said: whiteruna gelince sağdaki ikinci ev, demircinin hemen yanındaki, ellerine sağlık ahahahadsjfds çıldırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hakkaten yani, solitude varken whiterun'da yaşanır mı cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 demircinin yani, sicak oluyo, hemen giriste, mis gibi ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Revangelis said: whiteruna gelince sağdaki ikinci ev, demircinin hemen yanındaki, ellerine sağlık HAHAHAHA BREEZEHOME ADRESİ VERSE ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ahahah. dün de ben arkadaşı aradım, dışarı çıkıcaktık. nerdesin dedim, whiterun dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ahahaha ben de evden ciktim, kosarak birine balta sapladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bu indirimleri kacırdım kısmet artık xristmas a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 spompas said: bir site vardı, hangi oyunun ne kadar indirime daha once girdiği, cünkü hl blue shift ve opposing force almayi düşünüyorum %80 indirim hiç olustumuki? daha once oynadıgım için oynamayacagım oyun zaten sırf eksik diye alcam. http://www.steamgamesales.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 deus ex 25 dolar değer mi gencolar. daha 3 ay önceki oyuna %50 indirim yaptılar, aklımı çeliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar