DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 portal 2 hallowenda daha da ucuzlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Halloween'ı bilmem de yılbaşında kesin şöyle kallavi bi indirim gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ajmet said: bir sey daha sorayim steam daki crysisde dikkatimi cekti. "5 machine activation limit" diyor bu steam deki tum oyunlar icin mi gecerli yoksa sadece crysisde mi var boyle bir sey. her oyunda yok öyle bişey crysiste olduğunu bile bilmiyodum ama crusis ve bikaç başka oyuna özel riddickte de var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 yılbaşında portal 2 %75 indirimle 7.5 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Broken Sword'lar indirimde, 3lü paket 5$ http://store.steampowered.com/sub/6447/ Bi de aslında Fable III de indirimde, 17$'a, ama bizim region'da geçmiyomuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 1 dolar bile olsa almam fable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 1 dolar olsa alırım ben asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Alınır amme hizmeti yapılır en kötü ya 1$ neye vermiyoruz di mi sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Fable değer aslında o paraya ama alınamaması kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Space Siege almaya değer mi sizce. Alien Swarm'a benzettim biraz. Onun kadar keyifli olur mu acaba Gameplay Videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 universe sandbox kaçırmışım dolaşırken = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Abi hayvan gibi indirimler var şu an, THQ haftası başlamış, FeedDemon azıttı 58 tane indirim varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 oy oy. warhammer oyunlarının hepsini bir pack yapıp satsalar ya bir gün ucuzdan alıvereyim. ayrıca daha dün düşündüm thq haftası olsa keşke diye, hayat güzel bu aralar sddf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 günlerden biri, büyük ihtimal son gün o olacaktır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yapsalar bile %50 filan olur gibime geliyor. doların artması kötü etkiledi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Space Siege açık ara değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Metro 2033 %75 indirimli 5 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Hadi lan Call of Pripyat'ı da indirime sokun da alayım artık sdfs :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 hadi bone sitim giftse koy metro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Zamaninda soylemistim yine tekrarlamak istedim THQ Pack ayni fiyata satiliyor kaciranlar sonra uzulur. Biz alirken dolar 1,53 tabi daha keyif verici ama olsun suanda iyi fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Red said: hadi bone sitim giftse koy metro koysa nolcak olm sen kazanamazsın ki zaten ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 duke nukem forever 9 $ olmuş, onca kötü yorumdan sonra hala almak isteyen varsa, go. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 jonq said: Space Siege almaya değer mi sizce. Alien Swarm'a benzettim biraz. Onun kadar keyifli olur mu acaba Gameplay Videosu deymez. kötü oyun. max 2saat oynayıp sıkılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Marl0_on said: duke nukem forever 9 $ olmuş, onca kötü yorumdan sonra hala almak isteyen varsa, go. sdf 9 dolari okuyunca alayim mi diye dusundum, sonra mesajinin devamini okuyup vazgectim. Icimde kaldi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Duke'den köşe bucak kaçmalı... Eski oyuna küfür gibi bir oyun yapmışlar. Ama Metro 2033'ü kaçırmamak gerek derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar