Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 o zaman direkt medieval 2 ve opsiyonel olarak ek pakedini çek empire/napoleon falan hiç gerek yok (IMHO) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 taamdır bu avpnin gideri var mı peki multi falan oynanıyor mu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 var var. indirimden alınmaya değecek oyunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 20 tl kaptırdık yine medieval ve bi exp aldım avp ile 12 dolar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Aldım bende Total War Pack. Bu ay çok harcadım yeter Steam dsgdfhgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 15gb avp helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Alpha Protocol aldim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 gog 6m dl'a ulaşınca broken sword verecek beleş http://www.gog.com/en/news/help_us_achieve_6_million_downloads_milestone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ben de bişey almadım iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 http://www.gog.com/en/page/dnd_promo/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=game_subject&utm_campaign=dnd_promo oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 SHOGUN 2 25 dolar,değermiki acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 alpha protocolu hiç oynayasım yok ama dayanamadım 2 doları görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Dark_Soul said: SHOGUN 2 25 dolar,değermiki acaba. nerde yau ha shogun1 2,5 dolar diye okudum abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 biriniz banada bi alpha protocol alsın lan sevabına. istiorm bende ama alamıyorum ekmek alcak para yok cebimde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 tw mega pack kaçmaz, avp vardı ama alpha protocol'ü de kapacağım sanırım cips parası lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ShadowFax said: avp alınır mı? 4 dolarmış alınır, birkaç kişi alırsa oynarız multi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 quikmeç dedim ama 1 tane allahın kulu cıkmadı sonra deneme amaçlı survival açtım bi tane.aklım gitti kapadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 oha shogun %50 indirime girmis bikac gun once almis olsaydim ne kufur ederdim steam'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Red said: quikmeç dedim ama 1 tane allahın kulu cıkmadı sonra deneme amaçlı survival açtım bi tane.aklım gitti kapadım sdfs multisi içeri doğru işeten yegane oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 sega klasiklerden wonder boy 2 niye yok lanet olsun :( ikinci oynadığım oyundu sega mega drive'da, açıp oynayacaktım severek :( neyse yine de virtua fighterla wonderboy 3 alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 tales of valor 3.99 almayan alsın. multisi falan da gayet dolu oyun. rts seven kaçirmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Cthulhu Saves the World & Breath of Death VII bunları deneyen var mı? sslere baktım da için eridi alacam galiba güzel mi sslerde gozuktugu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 virtua fighter 2'yi alacaktım ben de ama dedim mal mıyım çekeyim bi emülatör oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Şu Sega Mega Drive pakedinde Sonic'ler de olsaydı alcaktım allama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar